• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ay bu ara netten çok alışveriş yaptım ama ilk defa kocişle kendime eş eşine bot aldık bakalım nasıl çıkıcak :) 300 küsürden 59 tl ye düşmüştü aldık bakalım inşallah güzel çıkar :)

Canım ben de lierac kullanıyorum çok memnunum. benim de çatlaklarım yeni oluştuğunda kullandım ve geçti,ama çatlaklarım çok kalın değildi.hala da hiç çatlağım olmadı çok şükür. halbuki çatlamaya çok müsait bi cildim var. her gün sabah akşam sürüyorum kremi, ama 1 gün bile aksatsam hemen gerilmeye ve kaşınmaya başlıyor cildim.dikkatli kullanmak lazım bence faydası olur tavsiye ederim.

ay cnmmmmmmmmmmmmm:52::52::52: bakk duy ofluuuuu :) hehehhehe bende 4 gündür kullanıyom sanki hafiften geçiriyo gibi:9::9:

kıs oflu ne bozuyon moralimi ne güzel sevindiydim bende işe yarıyo die hem sonradan beyaz oluyo biliyomda karnın inince olmuyomu o dediğin benim karnım çok sert daha büyüyo kıs nekadanda sevindiydimmmmmm geçer dieeee kabullenmicemm bulacam bi çaresini :9::9::32::32::28::28:

cnm ay hangi siteden aldığımı unuttum yahu :44::44: ama 39 tl idi

çevremdekilerden biliyorum canım :1:
çatlakları gitmemiş
sadece beyazlıyolar
çaresi var evet o da estetik...
bi çare bulursan bana da söyle her yerim harita oldu :9:

ay bu ara netten çok alışveriş yaptım ama ilk defa kocişle kendime eş eşine bot aldık bakalım nasıl çıkıcak :) 300 küsürden 59 tl ye düşmüştü aldık bakalım inşallah güzel çıkar :)

Bende geçen sene iki tane bot aldım...
Bambiden aldım çok iyi çıktı ikiside:8:

canım bizde bot almştık ama daha ilk yıldaüstü çatlamıştı inş. iyi çıkar

Bende geçen sene iki tane bot aldım...
Bambiden aldım çok iyi çıktı ikiside:8:

ay kıs inşallah iyi çıkar yahu :) çünkü kociş sen al ben almıcam dedi bende olmaz çok güzel eş eşine giycez die kandırdım adamı güzel çıkmazsa dilinden kurtulamam :52::52::52::52::52:

çevremdekilerden biliyorum canım :1:
çatlakları gitmemiş
sadece beyazlıyolar
çaresi var evet o da estetik...
bi çare bulursan bana da söyle her yerim harita oldu :9:

Canım ya hemen beyazlamaz ki onlar bayağı zaman ister. bence yeni oluşan çatlaklara hemen kullanınca bu krem işe yarıyor. hamileliğimin başlarında ve geçenlerde hastaneye yattığımda 2 kez karnımın yanlarında kırmızı çizgiler belirdi, anneme de gösterdim emin olmak için, o da çatlak bunlar dedi. kremi düzgün kullandığımda da geçti.zaten kremin üstünde de yeni oluşan çatlakları onarmada ve çatlak oluşumunu önlemede etkili yazıyo ben çok araştırmıştım.

Son düzenleme:
ay kıs inşallah iyi çıkar yahu :) çünkü kociş sen al ben almıcam dedi bende olmaz çok güzel eş eşine giycez die kandırdım adamı güzel çıkmazsa dilinden kurtulamam :52::52::52::52::52:

Benim kociş internetten gömlek alıyor hep dar geliyor:27::27::27:
Ben de dedim yeter artık gömlek alacağına spora git :52::52::52:

ayyyyyy saat kaç olmuş ben hala geyik peşindeyim daha dolma yapıcam evde dandini kociş gelcek postalıcak beni hadi ben kaçıp yemeği bari yapıyım :52::52:çok kaynatmayın

Benim ki de harita oldu yaaa halada çatlıyor galiba çünkü sürekli kaşınıyor:37::37::37:

aynen canım benimde kaşınıyo....
belimin yan kısımları falan çatlamaya başladı.
bende kaşındıkça vazelinle badem yağı sürüyorum..
bi bacağımın arkası bile çatlamış :27::27:

Canım ya hemen beyazlamaz ki onlar bayağı zaman ister. bence yeni oluşan çatlaklara hemen kullanınca bu krem işe yarıyor. hamileliğimin başlarında ve geçenlerde hastaneye yattığımda 2 kez karnımın yanlarında kırmızı çizgiler belirdi, anneme de gösterdim emin olmak için, o da çatlak bunlar dedi. kremi düzgün kullandığımda da geçti.zaten kremin üstünde de yeni oluşan çatlakları onarmada ve çatlak oluşumunu önlemede etkili yazıyo ben çok araştırmıştım.

iyiymiş.
ama bunu şimdi söylemekte ne çare var :)))
ha şimdi doğurcaz :27:

Benim kociş internetten gömlek alıyor hep dar geliyor:27::27::27:
Ben de dedim yeter artık gömlek alacağına spora git :52::52::52:

benimkide denemeden hayatta bişey almaz bende tam tersi bazen magazadan alırken bile denemiyom pat alıyom :) oyüzden botlar iyi çıksa iyi olur hehheheeh

aynen canım benimde kaşınıyo....
belimin yan kısımları falan çatlamaya başladı.
bende kaşındıkça vazelinle badem yağı sürüyorum..
bi bacağımın arkası bile çatlamış :27::27:

Benim göbek deliğimin etrafı çok çatladı derim açıldı resmen oğlumda orayı gerip duruyor zaten :53::53::53:

Benim göbek deliğimin etrafı çok çatladı derim açıldı resmen oğlumda orayı gerip duruyor zaten :53::53::53:

yok benim karnım fazla çatlamadı sadece çook azcık bişey kasığımın üst tarafında var.
kalçalarım birden genişlediği için çatlaklara enngel olamadım..
e onun üstüne de çatlayan yerler de çook :1:

Back
X