• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar nasılsınız
bugün kontrolümüz vardı nst ye girdim sancım 70lerdeydi çatı muayeneside oldum kızımın keyfi yerinde maşallah çıkmaya niyeti yok
10 gün daha beklicez eğer doğurmazsam suni sancıyla doğum yapıcam
inşallah kızım suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir günde 2 saat yürüyüşe başladım artık inşallah etkisi olur
neden fazla beklemediğimizin sebebi de plasentada kireçlenme olduğu için bi an önce doğum yapmam lazım
kızlar dua edin bana kızımı bi an önce kucağıma alayım

chnb doğum yapmış diğer topikte okudum allahım ahmet ardaya uzun ömürler versin canımmmm ikinizide çok öpüyorummm

hayırlısıyla inşallah kzını sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah suni sancıya gerek kalmaz merdiven inip çıkmakta açılmaya yararlı diyorlar canım ....

karnım çok sertleşio ve gerilıo kızlar ....kızım sığmıyor galiba ve canımı yakıoo

bak şu cimcimenin yaptığına çıksın onu mıncıkla annesi bende yan yatıyorum kumandayı koyuyorum haylaz oğlum kumandaya vurup duruyor kızımla beraber izliyoruz bunlar tatlı heyecanlar ...

bu arada gülay arkadaşımızda sağlıklı bir şekilde doğum yapmış darısı bizlerin başına şekerler...

ay cok sevindim...darisi basimiza....acab suni sanci felan verdilermi yoksa normal hemen dogurdumu????insallah hemen toparlanirda hikayesi ve bebisin resimleri ile gelir...

Allahim bizide bebeklerimizi de saglikla kurtarsin.... Ben artik agrilardan duriyorum surahi nine gibi oldum valla yururken tobe yobe seyimjn kemigi agriyo resmen ya :((

gulay dogum hikayesini yazmis...cok kolay bir dogum olmus...darisi hepimizin basina...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlar 38. Haftami doldurmus bulunmaktayim. Gerginligim gitgide artiyor.her gece Acaba bu gece sancilanirmiyim diye geceleri uyku tutmuyor. bebisime kavusacagim gun gitgide yaklasiyor diye cokta mutluyum. Duygularim karisti anlayacaginiz.

canım çok güzeller güle güle kullan sepeti nerden nekadara aldın sakıncası yoksa bide kurabiye demişsin kendinmi yaptın yaptırdınmı

Cok Saol tatlım görümcekteydım sımdı geldım eve geç yazıyorum kusura bakma;)))ben ızmıtte oturuyorum CNm burda sekercıden aldım 35tl fıyatıda ;))bunu hastaneye götürcem onun ıcın 30adet kurabıye yaptırcam bı arkadasım yapıcak özel tasarım bana yollayacak numune paylaşırım gelınce üstünde kızımın ısım yazıcak ztn 6ay hıc bozulmuyormuş bırde lohusa şerbeti yapılacak onun içinde bardak süslemeleri tasarlayacak CNm onları da paylaşırım ;)))

Kizlar 38. Haftami doldurmus bulunmaktayim. Gerginligim gitgide artiyor.her gece Acaba bu gece sancilanirmiyim diye geceleri uyku tutmuyor. bebisime kavusacagim gun gitgide yaklasiyor diye cokta mutluyum. Duygularim karisti anlayacaginiz.

Bende gece uyurken yakalanmaktan korkuyorum çok insan nerdn geldğni şaşırır herhalde

Cok Saol tatlım görümcekteydım sımdı geldım eve geç yazıyorum kusura bakma;)))ben ızmıtte oturuyorum CNm burda sekercıden aldım 35tl fıyatıda ;))bunu hastaneye götürcem onun ıcın 30adet kurabıye yaptırcam bı arkadasım yapıcak özel tasarım bana yollayacak numune paylaşırım gelınce üstünde kızımın ısım yazıcak ztn 6ay hıc bozulmuyormuş bırde lohusa şerbeti yapılacak onun içinde bardak süslemeleri tasarlayacak CNm onları da paylaşırım ;)))

Görümcek :)önemli değl canım bende burda 15 tlye sormuştm mevlüt için magnet alcamda hastanede bisey ikram etsemmi düşünyrm ne iyi arkadşın varmış dışarıda yapıp satıomu şerbet bardklarndan bende alcm ama nazar boncugu yapıştrmayı düşünyrm

Görümcek :)önemli değl canım bende burda 15 tlye sormuştm mevlüt için magnet alcamda hastanede bisey ikram etsemmi düşünyrm ne iyi arkadşın varmış dışarıda yapıp satıomu şerbet bardklarndan bende alcm ama nazar boncugu yapıştrmayı düşünyrm

Görümceme görümcek derim de;)))evet CNm okuldan ıngılzce ögretmenı ama o da görümcesiyle bu işe girdi dışarıda yapıyorlar ama en güzeli her bebeğe özel çalışıyorlar CNm bu harika ;)) pınarcım madem begendın B'nde sana tüyo vereyim tatlım:Dhani şu cam damacanalar varya ufak şerbet sürahisi için onu seçtiler onu süsleyecekler sen de böyle nazar boncuklu yapabilrsin tatlım;))

Bade3535 ; Saol tatlım;)) ya ne güzel bak anne karnında adaş oldu bizim cimcimeler :1::1:
Bize de hatıra olur onlar büyüyünce anlatırız sen daha doğmamıştın bı teyzenın kızının isim de derin di diye ;)))

Görümceme görümcek derim de;)))evet CNm okuldan ıngılzce ögretmenı ama o da görümcesiyle bu işe girdi dışarıda yapıyorlar ama en güzeli her bebeğe özel çalışıyorlar CNm bu harika ;)) pınarcım madem begendın B'nde sana tüyo vereyim tatlım:Dhani şu cam damacanalar varya ufak şerbet sürahisi için onu seçtiler onu süsleyecekler sen de böyle nazar boncuklu yapabilrsin tatlım;))

Anladım canım ben sürahi değlde minik bardaklara nazar boncuğu yapıştırmayi düşünüyorum yada satılıo süslü bardaklar onlardanda alablrm

Bende izmitteyim canim ya cok sasirdim hic haberim yoktu sen hangi hastaneye gidiyorsun drun kim

arkadaslar doktor kontrolum vardı bugun ben 36+2 günlugum ve bana plesanta kireclenmeye baslamış bu bebek 11 aralıgı beklemicek dedi biraz dolastım nette ne demek bu kireçleme die düzgün bi sonuç alamadım neyden kaynaklanır sonucları nelerdir bebege zararı ne kadardır bn ne yapabilirim bilen yardımcı olsunn bana lütfen.......

Aaa nasıl atlamışız CNm bn Prof Semih özeren e gıdıyorum muaynanesine doğumumu Acıbadem hastanesinde yapıcam sen nerelerdensin kıme gıdıyon ayy tesadüfe bak;))

Ben bir ara cok koptum kkdan demekki kacirmisim son zamanlarda geri döndüm. Ben körfezde oturuyorum ama suan eksm yurt disinda oldugu icin 1 haftaligina izmit merkeze anneme geldim. bend konak hastanesine gidiyorum dr erkan türköz. ilk dogumumdada drum erkan beydi. Haftaya parsembe benimde sezaryan tarihim. :18:

arkadaslar doktor kontrolum vardı bugun ben 36+2 günlugum ve bana plesanta kireclenmeye baslamış bu bebek 11 aralıgı beklemicek dedi biraz dolastım nette ne demek bu kireçleme die düzgün bi sonuç alamadım neyden kaynaklanır sonucları nelerdir bebege zararı ne kadardır bn ne yapabilirim bilen yardımcı olsunn bana lütfen.......

Gecmis olsun canim ins kötü birsey degildir burdan bir arkadasin daha plesantasi kireclenmis oda sezaryanla dunyaya getircek bebisini.

Ben bir ara cok koptum kkdan demekki kacirmisim son zamanlarda geri döndüm. Ben körfezde oturuyorum ama suan eksm yurt disinda oldugu icin 1 haftaligina izmit merkeze anneme geldim. bend konak hastanesine gidiyorum dr erkan türköz. ilk dogumumdada drum erkan beydi. Haftaya parsembe benimde sezaryan tarihim. :18:

Rabim sağlıklı doğumlar naıp etsın tatlım sana da bızlere de;))erkan bey de benim doktorumun öğrencisi cok ıyı doktordur CNm ayy ne guzel haftaya bu gece koynunda olacak bebişin ;))

CNm korkma tehlikeli bişey olsaydı ztn Dr söylerdi sana yani bebeğine zararı yoktur en faza erken gelir bebiş ztn üzülme hafta olarakta tamamlamış sayılırsın daha eken dogum yapan arkıler var aramızda üzülme

Back
X