• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bende metal bisiklet seklinde ustunde biblo olan bebek sekerini begendim aslinda bugun siparis vermem gerekiyordu ama disari cikmak zor geldi sanirim yarin siparis vericem zaten iki gun icinde hazirliyorlarmis. Hastane icin az miktarda yaptirmayi dusunuyorum bu bisikletlerden 40 adet yeterli olur. birde hastane icin bebek cikolatasi alicaz oda muhtemelen mavi ustunde bebek olan klasik cikolatadan olur. Oda aynen 40 adet olur saniyorum.

Son düzenleme:
Rabim sağlıklı doğumlar naıp etsın tatlım sana da bızlere de;))erkan bey de benim doktorumun öğrencisi cok ıyı doktordur CNm ayy ne guzel haftaya bu gece koynunda olacak bebişin ;))
Semih beyi bende iyi tanirim kendisiyle bir hayli problemimiz oldu zamaninda :) en son acibademde karsilastim kendisiyle arkadasimin yanina gitmistim oda merdivenlerden iniyordu. neyse hersey gecmiste kaldi. sen nerede oturuyorsun funtunn

CNm korkma tehlikeli bişey olsaydı ztn Dr söylerdi sana yani bebeğine zararı yoktur en faza erken gelir bebiş ztn üzülme hafta olarakta tamamlamış sayılırsın daha eken dogum yapan arkıler var aramızda üzülme

acaba bu bnden kaynaklanan bişey mi bn onu merak ettim cnm yhaaa cunku son bi haftayı falan cooooook streslı gecirdimde aklıma o takıldı haftam doldu cok sukur ama ne kadar anne karnında dursa o kadar iyi demi :)

Semih beyi bende iyi tanirim kendisiyle bir hayli problemimiz oldu zamaninda :) en son acibademde karsilastim kendisiyle arkadasimin yanina gitmistim oda merdivenlerden iniyordu. neyse hersey gecmiste kaldi. sen nerede oturuyorsun funtunn

Doğrudur hayatım hastane Dr olayları kişiye göre değişir:)))hakkımızda hayırlısı bır şekilde doğuracağız bebeişleri :D
Bn 42evlerde oturuyorum trafik şube müdürlüğünün kaşıında bılmem bılır msın Carrefoursa ınn orda yanisemt olarak ;))

acaba bu bnden kaynaklanan bişey mi bn onu merak ettim cnm yhaaa cunku son bi haftayı falan cooooook streslı gecirdimde aklıma o takıldı haftam doldu cok sukur ama ne kadar anne karnında dursa o kadar iyi demi :)

Walla bu konu hakkında pek bilgim yok tatlım ama öle düşünme önemli olan ıkınızınde sağlıklı olması bazılarının suyu azalıyor bazıları bebeği vesleyemıyor sezeryanla alıyorlar bebek dışarıda daha sağlıklı gelişiyor ıyı olmadıktan sonra karnında olmasının bı anlamı yok

Kızlar ne kadaaaa çok kaynatmışsınız böyle yahuuu,
okuyamadım hepsini,ama bi yaramazlık yok sanırım,Orkidem in nişanı gelmiş anladığım kdarıyla doğuma gidiyomş hayırlı haberlerle dönsün inş.
arda paşada 3700 doğmuş maşallahhhhhhh Nazar
Bende bugün gezmelerdeydim,sabah aldım oğlumu değişiklik olsun die kahvaltıya gittim,ordan civile gitttim kalan eksiklerimizi aldım alt pijama çıtçıtlı badiler ve ağız mendili..şimdi makinede yıkanıyolar asıp yatıccam.
ordan da arkadaşıma geçdim saat 12de anca eve gelebildik.
duş alma konusu ve hurma konuşulmuş birde.bende annemin umreden getirdiği hurmalardan saklıyorum lohusaykende yicem..
duş alma konusu sezeryanda hemen aldırmıyolar ama normaller şanslı olur.
ama lavaboda sıcak su ve sabun ile mutlaka ovun memişleri sütü gelmeyen anneler..
hatta ütü ile havlu ısıtıp koyabilirsiniz kanalların açılması gerekiyo ovarak ve sıcak ile.
doğum sancıları ile açılıyo aslında o süt kanallları hazırlanıyo süt vermek için,ama sezeryanda sancı çekmediğimiz için süt hemen gelmiyo.
o yüzden gününde olması tamamen herşeyin hazır olması içinde önemli..ben hep ovmuştum sıcak su ile,havlu basmıştm ve ekstrada humana..
aklınızda olsun bunlarda..inşallah kimse süt sorunu yaşamaz..
birde doğumdan sonra herkes giremicek muhtemelen foruma.
bi kaç hafta sonra sütler fazla fazla olurda akarsa poşetleyip saklayın.hasta filan olunuyo bi yere gidilmesi gerekiyo acil bi durum vs.de evde süt bulunması çok iyi oluyo.
benim mesela göğsüm şişmiş ateşlenmiştim iğne olmuştum dr.a gidince ve emzirememiştim 2 güne yakın.o sırada mama vermek zorunda kaldım hep.
eğer o fazla olupta akan sütlerimi sağıp koysaydım dolaba hiç mama vermez o sütlerimi verirdim..daha sonra çalışıcak anneler içinde çok iyi olur bu.6 ay kalabiliyo çünkü buzlukta süt.

bi arkadaşda lansinoh süt saklama poşeti uygun nerde var demiş özelcan bebede oda çok uygundu..okursa şayet bu msjı işine yarar umarım..:16:

Sicak su kesinlikle sutun gelmesinde cok faydali. bende hastane cikisi eve gider gitmez hemen dus aldim sutum birden cogaldi. sezaryanli oldugum icin su gecirmez bant takmislardi ama o bant su gecirip balona benzemisti neyseki yedeginide vermislerdi taburcu olurken.

Son düzenleme:
Doğrudur hayatım hastane Dr olayları kişiye göre değişir:)))hakkımızda hayırlısı bır şekilde doğuracağız bebeişleri :D
Bn 42evlerde oturuyorum trafik şube müdürlüğünün kaşıında bılmem bılır msın Carrefoursa ınn orda yanisemt olarak ;))

Evet canim ya vakti gelen bebis cikacak disariya hayirlisiyla gelirler insallah. tabi dedigin yeri biliyorum. benim annemde cumhuriyet parkinin orda oturuyor. benide geceleri hic uyku tutmuyor cok heyecanlanmaya basladim aslinda son 1 haftami uyku depolayarak gecirsem ne iyi olur ama uykular kacmis gitmis :):52:

İşte yenı ciciler kızlar;))
iyi günlerde kullan canım:16:
Eki Görüntüle 554268 Eki Görüntüle 554272 Eki Görüntüle 554273 Eki Görüntüle 554275

kızlar bunlarda bebişim için hazırladığım anı defteri, altın yastığı, kapı süsü ve hoşgeldin yazısı.. kızımdan fırsat buldukça bişeler yapmaya çalıştım nasıl olmuş sizce?
maşallah ne marifetliymişsin ellerine sağlık:nazar::nazar::nazar:
slm kızlar nasılsınız
bugün kontrolümüz vardı nst ye girdim sancım 70lerdeydi çatı muayeneside oldum kızımın keyfi yerinde maşallah çıkmaya niyeti yok
10 gün daha beklicez eğer doğurmazsam suni sancıyla doğum yapıcam
inşallah kızım suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir günde 2 saat yürüyüşe başladım artık inşallah etkisi olur
neden fazla beklemediğimizin sebebi de plasentada kireçlenme olduğu için bi an önce doğum yapmam lazım
kızlar dua edin bana kızımı bi an önce kucağıma alayım

chnb doğum yapmış diğer topikte okudum allahım ahmet ardaya uzun ömürler versin canımmmm ikinizide çok öpüyorummm
bende korkuyorum bebişim aşağıya inmezse açılma olmazsa diye
hergün yürüyorum inşallah faydası olur canım sanada benim gibilerede:34:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
bugün kontrolümüz vardı nst ye girdim sancım 70lerdeydi çatı muayeneside oldum kızımın keyfi yerinde maşallah çıkmaya niyeti yok
10 gün daha beklicez eğer doğurmazsam suni sancıyla doğum yapıcam
inşallah kızım suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir günde 2 saat yürüyüşe başladım artık inşallah etkisi olur
neden fazla beklemediğimizin sebebi de plasentada kireçlenme olduğu için bi an önce doğum yapmam lazım
kızlar dua edin bana kızımı bi an önce kucağıma alayım

chnb doğum yapmış diğer topikte okudum allahım ahmet ardaya uzun ömürler versin canımmmm ikinizide çok öpüyorummm

inş suni sancıya gerek kalmadan gelir prensesin annesi hayırlısı olsun inş

günaaaaadınnn içi bebikli kadınlar =)))))))))))))
ben yokken neler oldu?
doğum yapan falan var mı?
bu arada cicişler başlığına ekledm yine bişiler ,)

ya kızlar son 1 haftadır kızımın hareketleri baya azaldı normal mi acaba

canım artık yeri daraldı normal bence...az kaldı doğumuna...

Benimkide eskis oynamiyor hatta cok cani isterse sadece bi kipirdiyor. yeri cok daraldi ya ondan herhalde. Tam neden hic oynamiyor diye kafama takiyorum minicik bi kipirti oluyor.

Gunaydin kizlar...
Bir geceyi dha dogumsuz atlattik..artik esim resmen giyinip oyle uyuyo..ani bi durum olursa diyeymis:)
Ben soyluorum gerek yok kizin icerde rahat diye ama dinleyen yok..

Bende dunden itibaren yuruyusumu arttirdim..yoksa bu cocuk cikamiycak:)1,5saat yurudum olabildgnce tempolu..

Bu arada bi arkadasimiz dha dogum yapmis:)allah anali babali buyutsun..

Back
X