• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar eger alışverışıınızı tamamlamadıysanız c&a nın urunlerını tavsıye ederı hem sıcacık montlu takımlarıyla dışarı cıkmak daha kolay oluyo bız dışarıda onları kullanıyoruz

canım oğluşunu güle güle büyüt.bize biraz anlatsana sen nasıl oldun.ilk günlerin nasıl geçti.oğlumuz nasıl.kızın nasıl tepki verdi.ay ne çok şey sordum.kusura bakma.

seninkiler de çok güzelmiş valla ama ben hastane için ablamın doğumuna götürdüğü bavulu alacam küçük tekerlekli anca sığar götüreceklerim :))
kızlar bu arada hastaneye göğüs pompamı götürmeli miyim bilemedim :44:

canım aldıysan götür.orda neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz hele ki ilk günler.

canım aldıysan götür.orda neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz hele ki ilk günler.

aldım da biraz büyükcene epeyi yer kaplıyacak da onun için sorayım dedim
alayım ozaman zaten içinde biberonu da var inşallah lazım olmaz ama olursa oda yanımda olmuş olur demi ama:51:
işte bundan;

Eklentiler

• $CHICCO~1.webp
    $CHICCO~1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 30
günoşşş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

vallaa uykum yok kaçtı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geçmişi okumaktan geri geldii şimdii :)
yataga girerim geri kaçar sonraaaaaaaaaaaaaa

kızlar esinle konustuk haftaya pazartesi sabahtan gitcek hastaneye
damadıma kavuscakkk Kaan da geliyo cok az kaldıı :)))

size bilgilerii veririmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16:

ya normalde bende de yanma yokda işte..
ayıptr söylemesi işte birleşme esnasında yanma oluyo.
bende kullandım tek kullanımlık ama hala birleşme de oluyo.
bide doğumda bebeğe geçiyomuş.
ondan korktum şimdi.
sen kaçıncı haftadaısın

yarın 37.haftama başlıyorum canım

Merhaba kızlar,
Benim bgn doktor kontrolüm vardı, normalde 34+6 görünüyorum ama ultrasona göre 36+2 çıktım, doktor 10 gün önce de doğum olabilir dedi. Birde bebek 2900 gram ve 49 cm çıktı. Sanki fazla gibime geldi, doktor da öyle dedi doğuma kadar 4 kg yu bulabilir dedi. Nasıl doğurucam ben yaaa :(((

maşallah kuzuna canım,tontiş gerçekten

ben de doktora gittim kızlar. 35+1 de gittik. 2770 gram 49 cm cıktı. doktor kilosu normal ama boyu uzun ve kemikli dedi oğlumuza...
bir da ha 37inci haftada gidicez. çatı muayenesi olacakmısım cok krkuyorum...

maşallah ikinize de,korkma canım

ayakjlı tulumlarda kış için çok kullanşlı olur ama.
soğuk girmez :)

kullanışlı olmuyor malesef ,ben ilkinde hiç kullanmadım.Çıtçıtlı body altına ayaklı pantolonlar en rahatı

bende bunu aldım bebek çantası yerine kocaman içine herşeyi sığar çok da şık duruyo:34:
Eki Görüntüle 555489 Eki Görüntüle 555489

benim çantama benziyor,hayırlı olsun

Eki Görüntüle 555491 Eki Görüntüle 555490 oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma

maşallah paşaya ya,Allahım nazarlardan saklasın

kızlar bugün kontrolümüz vardı benim oğluş 2.800 gr. olmuş:))) boyuda 47 cm... Gayet iyimiş suyu vs. doktor 1 aralıktan sonra heran gelebilir dedi...normal doğum beklentilerine devam:)))) siz nasılsınız bakalım...

bu arada doğum yapan herkese maşallah:nazar:

doğum haftamız da bebişlerimizin kilosu da aynıymış canım,maşallah size de.1 aralık çok erken bir tarih,niye öyle dedi ki?

Günaydın kızlar..
Gece uyuyamadınız sabah da kalkamıyosunuz demi :9:
Ben de uyuyamayanlar kervanındanım.gece deli oluyorum belki 100 kere dönüyorum bi sağa bi sola. her yerim yanıyor, elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum...off

Günaydın kızlar..
Gece uyuyamadınız sabah da kalkamıyosunuz demi :9:
Ben de uyuyamayanlar kervanındanım.gece deli oluyorum belki 100 kere dönüyorum bi sağa bi sola. her yerim yanıyor, elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum...off

evet canım yaaaa.saat 5,30 falandı şöyle adam akıllı daldığımda..kasıklarımda sancı vardı gece biraz gaz sancısı sanırım birazda idrar yolu enfeksiyonunun sancısı.ay ilaç verdi ama içmek istemiyorum.çünkü gebelikte bunu geçirebilecek hiçbişey yokk:((sağa sola dönmeke aynen 100 -2000 :)))kaburgalarıma batıyo sürekli yer değiştiriyorum...allah yardımcımız olsunn bişey kalmadı şurdaa..

Yaaa hadi uyanıııınnnnnnnnnn :36::36::36::36:
Rüyamda bebeğimi gördüm. yeni doğmuş,kucağıma alıyorum,uyuyor sürekli... çok güzel bi duyguydu. :31: öyle masumdu ki...

evet canım yaaaa.saat 5,30 falandı şöyle adam akıllı daldığımda..kasıklarımda sancı vardı gece biraz gaz sancısı sanırım birazda idrar yolu enfeksiyonunun sancısı.ay ilaç verdi ama içmek istemiyorum.çünkü gebelikte bunu geçirebilecek hiçbişey yokk:((sağa sola dönmeke aynen 100 -2000 :)))kaburgalarıma batıyo sürekli yer değiştiriyorum...allah yardımcımız olsunn bişey kalmadı şurdaa..

Ben de aynıydım ya... ayaklarım yandı, kasıklarımda sancı vardı. daha doğrusu sadece sağ tarafta vardı sancı. neden acaba? benimki de mi enfeksiyondan? kaburgalarım da battı, nefesim daraldı, mide yanması da cabası. dün sinirden ağladım,çünkü yemekten sonra ne oturabiliyorum,ne yatabiliyorum.. eşim de çocuğumdan acizleniyor musun yoksa diyor :(( anladığını söylese de hiç anlamıyor beni bazen...

Yaaa hadi uyanıııınnnnnnnnnn :36::36::36::36:
Rüyamda bebeğimi gördüm. yeni doğmuş,kucağıma alıyorum,uyuyor sürekli... çok güzel bi duyguydu. :31: öyle masumdu ki...

günaydınnnn kimsecikler yok pazar diye heralde... ben de geçen haftalarda gördüm emziriyordum sabah kalktım azıcık süt gelmişti atletim leke olmuştu.az kaldı gerçeğini görmeye :)))

Benim gibi uyuyamayanlar var mi? Bögrüme öküz oturmus gibiyim
Boğuluyorum sanki:26:

Sirtustu yatinca oluyo bana oyle.
Benim kasiklaimin ordaki kemikler zorluyor beni aciliyor herhalde kalca kemikleri, diyorum sezeryan olacagim ben sizin acilmaniza gerek yok bosuna yorulmayin beni de yormayin diye ama dinlemiyorlar:37: sabaha karsi uyandim sonra cok iyi uyuyamadim, yataktan kalkmak bile artik iyice zorlasti.
Neyse son 1 hafta, haftaya pazartesi bu dertler bitecek yenileri gelecek:emir_bebek:

günaydınnnn kimsecikler yok pazar diye heralde... ben de geçen haftalarda gördüm emziriyordum sabah kalktım azıcık süt gelmişti atletim leke olmuştu.az kaldı gerçeğini görmeye :)))

Ben de ikidebir goruyorum ruyamda. Gecen esimle oturuyoruz bebek de kucagimizda oyuncak bebek gibi yatiyor, birden bir panikledim biz bu bebegi doyurmadik hic altina da bakmadik nasil olur diye sonra birden diyorum ki ama ben dogum yapmadim ki...yoksa yaptim mi??? esime soruyorum ben ne zaman dogurdum bunu diye. Kafalar karisik anlayacaginiz.

Ben de ikidebir goruyorum ruyamda. Gecen esimle oturuyoruz bebek de kucagimizda oyuncak bebek gibi yatiyor, birden bir panikledim biz bu bebegi doyurmadik hic altina da bakmadik nasil olur diye sonra birden diyorum ki ama ben dogum yapmadim ki...yoksa yaptim mi??? esime soruyorum ben ne zaman dogurdum bunu diye. Kafalar karisik anlayacaginiz.

aynen öyle düşünmeden uyumak istiyorum ama mümkün değil...bi rüyamda da evde unutup gezmeye gidiyorduk iki saat sonra hatırladık bebek evde diye:()))))

günaydın kızlar,

biz de geldik kızımla,ben de sizinle aynı dertten muzdaribim :50:

geceleri uyuyamıyorum,sağıma soluma dönemiyorum,her bi tarafım ağrıyor,uyuşuyor,uyukladığım süredede hep tek tip rüyalar görüyorum,ya doğurmuşum,ya doğuruyorum :1::1:

bakalım doktorumuz yarın ne dicekk :16:

kızlar günaydın;

kocişim kahvaltı hazırlamış beni de uyandırdı:))) güzel bir pazar kahvaltısı yaptık iyi oldu:)))

kızlar günaydın;

kocişim kahvaltı hazırlamış beni de uyandırdı:))) güzel bir pazar kahvaltısı yaptık iyi oldu:)))

günaydın cnm,

afiyet olsun,şimdi de biz yapcaz,ben de mutfaktan seslenmesini bekliyorum eşimin kahvaltı hazır diye :1::1:

gözümü açtığım anda sabah kaç olursa olsun hemen acıktığımı hissediyorum,artık uyandığımda ilk sözüm 'günaydın' yerine 'açım' oldu :17:

Back
X