• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yok canım kimsem yok annem haftaya gelecek 18 saat uzakta.eşim öğretmen ama kendine gereksiz yorucu iş çıkarmayı çok seven tiplerden.yaratıcı drama etlinliği mı ne varmış orda görevli gece 11lerde geliyor.inanın çok moralim bozuk.sağolun desteğiniz için.iyi ki varsınız.

Benim eşim de öğretmen canım. hafasonu bile kursu var. ama ben alıştım. okuldan sonra da her gün çarşıya gider arkadaşlarıyla buluşur. eve 7-8 gibi gelir... ama arada bir bana yardım da ediyor artık ev işlerinde falan.. hiç kimsenin evliliği dört dörtlük değildir eminim. ama olumlu şeylere odaklanıp kendimizi mutlu etmemiz lazım. ben öyle yapıyorum. eşinin senin için yaptığı hiç iyi bişey yok mu bi düşün.eminim vardır.
bi de bazen bazı şeyleri erkeklerin gözüne sokmak gerekiyor, kendileri farkedemiyorlar. bu dönemlerde hassas olduğunu, ilgi beklediğini uygun bi dille tatlı sert dile getir bakalım ne diycek. daha önce kesin söylemişsindir ama tekrar tekrar söylemek gerekiyor bazen.

Son düzenleme:
selam kızlar son aldıklarımızı eklemeye üşenmiştim 1 haftadır. şimdi aklıma geldi yüğkleyeyim dedim. kayınvalidem almış nevresim takımını dün onu da ekledimm. bir de duvara astığım kuşları almış .

Eklentiler

• $SAM_0579.webp
    $SAM_0579.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $SAM_0582.webp
    $SAM_0582.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $SAM_0584.webp
    $SAM_0584.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $SAM_0585.webp
    $SAM_0585.webp
    15 KB · Görüntüleme: 22
  • $SAM_0586.webp
    $SAM_0586.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 19
selam kızlar son aldıklarımızı eklemeye üşenmiştim 1 haftadır. şimdi aklıma geldi yüğkleyeyim dedim. kayınvalidem almış nevresim takımını dün onu da ekledimm. bir de duvara astığım kuşları almış .

hepsi birbirinden güzel canım iyi günlerde kullanın :34:

selam kızlar son aldıklarımızı eklemeye üşenmiştim 1 haftadır. şimdi aklıma geldi yüğkleyeyim dedim. Kayınvalidem almış nevresim takımını dün onu da ekledimm. Bir de duvara astığım kuşları almış .

cnım çok güzeller bebişin sağlıkcakla kullansın benimde oğlumnu büyüyebilen yatakta ben bişeyi yanlış koymuşum galiba hani alt açma yeri var ya beşikte baş tarafını oraya yaptım dönenceyide oraya ascaktım senin yaptığın doğru gaiba $04112012132.webp ben ters yapmışım sanırım

çok güzeller iyi günlerde kullanın...bayılıyorum bebek alış verişine hamileliğin en keyifli tarafı bu tabi bi de tekmeler:)))

off bende hastayım ya grip olmuşum:94:
hamileliğim boyunca 2.gribim normalde hiç hasta olmam ama hamilelikte bünye hassaslaşıyomu nedirr :(

Damla gecmis olsun

Biftek hepsi cokguzel gule gule kullanin. Bebek arabanin markasi nedir birde ne kadara aldiniz bende onu soriyim

çok güzeller canım güle güle kullansın kızın ana kucağıını çok beğendim özellikle benimkine benziyor modeli ama renk desen farklı

geçmiş olsun cnm ben de bi haftadır aynı durumdayım geçmek bilmiyor ama çok ağırlaşmıyor da...

Sanada gecmis olsun canim bende gecen ay grip olmustum 4-5 gun surdu ilacta kullanamadim surekli sicak suyun icine bir limon sıktım , bal karistirdim bi cay kasigininda ucuyla karabiber katmistim gunde birkac kez bunu ictim sorma bomba gibi oldum. Suandada kendime firsat versem kesin hasta olcam ama surekli mandalina yiyorum dogumum persbe gunu hastalanmamam lazim.

sağolun kızlar doktor geçen seferkinde minoset vermişti bitek onu içebilirsin demişti
bende çok ağırlaşmadan bi tane içtim dün gece geçen seferki gibi kötü değilim şimdilik ama hasta olduğum hafta oğlum da kilo almıyo ona üzülüyorum en çokk:43:

cnım çok güzeller bebişin sağlıkcakla kullansın benimde oğlumnu büyüyebilen yatakta ben bişeyi yanlış koymuşum galiba hani alt açma yeri var ya beşikte baş tarafını oraya yaptım dönenceyide oraya ascaktım senin yaptığın doğru gaibaEki Görüntüle 555730 ben ters yapmışım sanırım

çok güzeller kızlar bebişleriniz çok şanslı iyi günlerde kullansınlar hepsini

damla geçmiş olsun tatlım

yarın doğum günüm buda eşimin hediyesi :16::16:

$Resim09 095.webp

(şanslıyım çünkü dünyanın en güzel eşine sahibim)

slm kzlar =((
=(( çünkü evde tadilat var.eltime bizden su gidiyor banyodan,wcden falan.
bi akrabamız usta,sabah 8.30dan beri uğraşıyor.
oysa duşumu alıp,yine giyinip süslenip gezmelere gtmek isterdm =((
annemlere de bakardm naptılar,ev taşıyorlardı ya.
ama kafaya koydum dışarı çıkıcam bugün xD
adam çok da kalmaz ya =P
dua edin nolaaaaar =))))))))
he bu arada dün doğurdum durdum yani.
gezdik tozduk,sinemaya gittik şafak vakti 2 yi izledk süperdi,ardından lezizi bi yemek derken üsküdara gidip yürüyüş yapalım dedim derken sancılarm başladı eve döndük.
geçti tabi,aklm dışarda :D ah doğurmadan iyice doyayaym gezmelere :D
sancılar yalancı sancılar yani anlycağnz.
he bu arada carrefoura yolu düşen olursa ya da yakn oturan hemen gtsn.
çünkü prima 3lü ıslak mendiller 6.50 di :))))))) biz aldk,duyrulur.

hayırlı olsun canım hepsii çook güzel bebişinde içine çok yakışıcak onların
bizde daha çocuk arabası ve salıncaktan almadık ,bi doğsun az büyüsün o zaman alırız
kışın havanın güzel olduğu günlerde çıkartır gezdirriz vallla

günaydın güzel anneler ve melekleri
bende gündüzleri turp gibiyim geceleri sancıdan ölüyorum sabaha kadar inliyorum adet sancısına benzer bel ağrıları vss sizdede oluomu adet sancıları özellkle son haftadakilerde

Back
X