• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

belkide süpriz yapacaktır :34: benim kocam çok romantik ve düşüncelidir özel bir gün olmasa bile bakarım birşeyler almış :16: şanslıyım bu konuda

geçenlerde elinde kırmızı gül ile gelmiş ben okadar yadırgamışım ki bu ne diyorum teşekkür edeceğime bizimki pek romantik deyil ama iyi kalplidir ..:9::9::9::9::9::9:

çok kullanışlı dediler birde kampanya vardı salıncağıda arabayıda 90 tl'den aldık :1:
arabamız yok o yüzden katlanır küçük bir şey istedim katlanması kolay ve hafif gezmeye filan giderken rezil olmayım dedim

aa çok ucuzmuş canım nerden aldın ben nereye sorsam fiyatlar en aşağı 150 tl den başlıo hele salıncağa 200 tl diolardı

çok kullanışlı dediler birde kampanya vardı salıncağıda arabayıda 90 tl'den aldık :1:
arabamız yok o yüzden katlanır küçük bir şey istedim katlanması kolay ve hafif gezmeye filan giderken rezil olmayım dedim

ne güzwel ya çok uygun almışsın. bu ay masraf çoktu ben salıncağı 1 ay sonra alırım artık .

candost sen nasılsın iyileştin galiba çok geçmiş olsun
Canım benim.. sağol. çok şükür geçmiş heralde enfeksiyon. dr tahlil sonuçlarına baktı kurtarmışsın dedi. ama tam geçtiğini söylemedi. azosilin diye bi ilaç kullanıyordum ona devam et dedi. belki tam geçmemiştir yada önlem amaçlı kullan demiştir.bi zararı yokmuş bebeğe. ama iyiyim...

Güle güle kullan canım. bakalım bizimkiler düşünebilecek mi böyle şeyler.

ben onun elbisesini yerimmm. çok tatlı cnm ya bu elbisdeyle bi fotoğrafını isterim ona göre:))

Allah'ım o günleri de nasip eder inşallah zaten günde 10 kez dolabını açıp kıyafetlerini öpüyorum :54:

akşamda annemin aldıklarını getirdim yıkadım ütülerim bugün

kızlar ben şimdilik kaçar. annemle kuzenm beni almaya geliyor. günlerdir evdeyim de bakkala bile gitmedim yani o derece. dışarda doğurmam umarım :)))

Kızlar aldıklarımı yükleyemiyorum :((((((((
fotoğraf makinesinin pili bitmiş açılmıyo. cep telefonundan çektiklerimi de nasıl bilgisayara aktaracağımı bulamadım :((

Biftek; fd CNm güle güle kullansın kuzularınız cıcilerini;))hepsi cok güzeller:))dogum hedıyeleri belli olmaya aşamış artık desenize tek tek;))

güzel günlerde kullan canım,o çiilek elbiseden alıcaktım kırmızısı çok baskın bi kırmızıydı almadım belki fikrim değişir sonra,,çok güzel dantelli güpürlü elbiseler var bebişler için kokoş kokş insanın aldıkça alası gelıorrr yaa:))

gördüğüm herşeyi almak istiyorum :1: elbise kadife rengini çok beğendim ben :34:

Kızlar aldıklarımı yükleyemiyorum :((((((((
fotoğraf makinesinin pili bitmiş açılmıyo. cep telefonundan çektiklerimi de nasıl bilgisayara aktaracağımı bulamadım :((

tlefonun arakablosu varsa onunla yoksa hafıza kartını hap diye bişe var onun içine koy sonra bilgisayrdan usb girişine tak dosyalar açılır istediklerini yükle

Son düzenleme:
geçenlerde elinde kırmızı gül ile gelmiş ben okadar yadırgamışım ki bu ne diyorum teşekkür edeceğime bizimki pek romantik deyil ama iyi kalplidir ..:9::9::9::9::9::9:

demiştir alsam bir dert almasam ayrı :52::52::52:
aman canım iyi olsunlarda evimizde huzur olsunda gerisi önemli değil

aaa nişan geldi mi hadi hayırlısı canım nasıl birşeydi acaba sorabilirmiyim:26:

maşallah oğluşuna canım çok tatlı allah analı babalı bütütsün inşallah.bana da burada tecrübeli anneler ayaksız alın diye bas bas bağırıyordu.ben de 3 tane felan tulum aldım gerisi hep ikili takım şeklinde aldık doğru tercih demekki gerçekten çok çabuk büyüyorlar:emir_bebek:

aynen ya tulum çok yakışıyor şekerlere :nazar::3: ben uzun kollu zıbın altına da ayaklı tulum şeklinde de aldım onlarda kullanışlı olur demi :26:

kız bir tane daha doğur doya doya giydir :52:

canım iyi yapmışsın .ama ben bütün kestim çocuğu rahatsız eder diye şimdi hangisi kaç aya kadar bilmiyorum :37:

hay maşallah caım bebişine darısı başımıza inşallah bizimki de topişlicek :8:

herkesin bebeğinin maşallahı var yahu allah nazarlardan saklasın :nazar: çatı muaynesi için erken değilmi hani tetikliyormuş ya doğumu :18:

ah canım kayınpeder aldı bizim herşeyimizi.cebimizden beş kuruş para çıkmadı ondan mıdır içim sızlıyo yüksek fiyatları görünce .hani tek eş çalışan aileler var .ihtiyaçlarını kendileri almak zorunda olan aileler var onları düşününce şükrediyorum.:5::5:allahaşükür kayınpederim kayınvalidem çok iyiler daha ben demeden söylemeden aldılar herşeyimizi:10:

canim sumuksu yapiskan sari renkte yogun bir akinti pirt diye ciktii :1:

yüklede canım göelim gezmekten gelince bakarım artık
pınarcım avatarın ne hoş öyle ama gerçekten bebeklerin gazı olunca öyle oluolar kızarıolar büklüm büklüm oluolarr kıyamam yaa
demiştir alsam bir dert almasam ayrı :52::52::52:
aman canım iyi olsunlarda evimizde huzur olsunda gerisi önemli değil

çok şükürr canım önemli olan huzurlu olmak kıss beinmki ne dioo bilıon mu git kendin seç beğen al ,aramızda para sorunu kart sorunu olmayınca kendi hediyelerimi kendim alıorm onsuz :9::9::9::9:

B'nde bam bam beşiklerden almak istedim yatak odası için ama her yıkamaya çalıştığımda vida sökmek zorunda klıcam die vazgectım bu bam bamın eski modeli vardı bı arkadasımda o cok daha kullanışlıydı sanki ama bulamıyorum bır türlü;((
Benimde eşimden hıç ses yok henüz;((büyük görümcek ;kızıma ve bana küpe alacakmış öle dedi...küçük görümcek ;eşimin benim ve kızımın isminin yazılı olduğu bir kolye yaptırıyormuş kimse benimkinde almasın dıyor...buyuk eltım ;biftegın bebek arabasından alıcak siz almayın dedı..kayınvalidem ; kızıma künye takacakmış ..annemde bana künye takıcakmış; diğer eltim ve ortanca görümcekten henüz ses yok kızlar

Güle güle kullan canım. bakalım bizimkiler düşünebilecek mi böyle şeyler.[/QUOTE]

Biftek; fd CNm güle güle kullansın kuzularınız cıcilerini;))hepsi cok güzeller:))dogum hedıyeleri belli olmaya aşamış artık desenize tek tek;))

teşekkürler kızlar :16::16:

ben kaçıyorum kızlar prensesimin son yıkadığım ciclerini ütüleyeceğim :1:

Back
X