• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bu arada eşimle tartıştık gene..
olayı anlatayım da siz de bana fikir verin...
öğlende dışarı çıkacaktı.
parası olduğu halde benden para istedi.
bende kendime ait ihtiyaçlarım olduğunu o paranın bana lazım olduğunu söyledim.
paran olduğu halde neden para istiyosun dedim.
hastaneye gidicem hala çocuğumun eksikleri var onları alıcam dedim.
bu başladı bağırmaya..
ben para para diye ölecekmişim de bilmem ne :((
önümü düşününce idareli olunca bu lafı işittim..
çok zoruma gitti.
çekti gitti.
geldiğinde konuşmayı düşünmüyorum açıkçası.
bidaha da bana para vermemesini söylicem :43::43::43:
sizce ne yapmalıyım

seninkiler de çok güzelmiş valla ama ben hastane için ablamın doğumuna götürdüğü bavulu alacam küçük tekerlekli anca sığar götüreceklerim :))
kızlar bu arada hastaneye göğüs pompamı götürmeli miyim bilemedim :44:
canım çok teşekkür ederim .bence eğer sezeryan olacaksan götür derim ne olur ne olmaz ama yine de süprizle karşılaşmak istemiyorsan her iki doğum için de götür bence ben almadım eğer sütüm gelmezse hastane karşısında eczane var kayınvalidme gösterdim eğer ihtiyaç duyucak olursam bundan alırsınız bana hemen dedim .bu wee tirle den alma,bunlar iyi olmuyor dedim onu da gösterdim.işimi garantiye aldım.ama henüz ben almadım onu almayıda düşünmğyorum .dediğim gibi sütüm gelmezse alıcam

ne kadar şanslısınız kızlar.benim kociş kendine iş çıkardı yine 1 haftadır ortalıklarda yok.geldiğinde de hayır göremiyorum ki zaten.gergin işleriyle uğraşıyor.2 gündür moralim çok bozuk.üşütmüşüm dün bütün gün yattım uyuyamıyorum.bir çorba yapanım bile yok hatta evde ekmek bile yok gidip alamıyorum.hepsini geçtim bir arar insan nasıl oldun diye.şu an ağlayarak yazıyorum mesajı bile.
canım mesajını okurken çok duygulandım öyle düşünme kocan seni çok seviyor ama bu aralar o da bunalmış olabilir onu da anlamayaçalış.biz hamileler daha fazla ilgi bekliyoruz ama 9 ay uzun bir süre ve eşlerimizde yıpranıyor.sen sıkma canını üzülme biraz da bu konudan rahatsız olduğunu belirtirsen herşey daha güzel olucak bak görürsün canım

Benim eşim de öğretmen canım. hafasonu bile kursu var. ama ben alıştım. okuldan sonra da her gün çarşıya gider arkadaşlarıyla buluşur. eve 7-8 gibi gelir... ama arada bir bana yardım da ediyor artık ev işlerinde falan.. hiç kimsenin evliliği dört dörtlük değildir eminim. ama olumlu şeylere odaklanıp kendimizi mutlu etmemiz lazım. ben öyle yapıyorum. eşinin senin için yaptığı hiç iyi bişey yok mu bi düşün.eminim vardır.
bi de bazen bazı şeyleri erkeklerin gözüne sokmak gerekiyor, kendileri farkedemiyorlar. bu dönemlerde hassas olduğunu, ilgi beklediğini uygun bi dille tatlı sert dile getir bakalım ne diycek. daha önce kesin söylemişsindir ama tekrar tekrar söylemek gerekiyor bazen.
aynen canım söylediğine katılıyorum.ben de eşime ne olursa olsun söylerim. gece saat 1 de yemek ister. bu saatte sana yemek hazırlamaktan nefret ediyorum, mecburiyetten hazırlıyorum, derim mesela .ya da banyoyu dağıtır çıkar havlu bi tarafta ,kıyafetler bir tarafta, ben koca göbeğimle eğilemiyorum aşkım. onları en azından yüksek biryere üst üste koyarsan işimi kolaylaştırmış olursun diyorum .ya da yediği yemeği toplamasını direk söylüyorum biraz vicdan yaparak .senin bu açıksözlülüğüne bayılıyorum diyo bana ne yapalım erkekler bizim kadar ince değil onlara hatırlatmak gerek bazı şeyleri .sonuçta kadın herşeyi yapar hep alttan alır diye birşey yok biz fıtrat olarak onlardan zaha zayıfız

günaydın güzel anneler ve melekleri
bende gündüzleri turp gibiyim geceleri sancıdan ölüyorum sabaha kadar inliyorum adet sancısına benzer bel ağrıları vss sizdede oluomu adet sancıları özellkle son haftadakilerde
canım ben de de sancı oluyor ama beni uykumdan uyandırcak yada uyutmucak kadar pek olmadı

kızlar tek tek oldu ama aklıma geldikçe çekip yüklüyorum :52::52:
masalcı kuzumuz ve taklacı köpeğimiz ve çilekli elbisemiz :8::8::8:

Eki Görüntüle 555773

Eki Görüntüle 555774

Eki Görüntüle 555775
canım iyi günlerde kullanmak nasip etsin rabbim hepsi çok tatlımış oğlumu doğurim bi de bir de kız yapicam çok özeniyorum şu cicişlere :nazar:

B'nde bam bam beşiklerden almak istedim yatak odası için ama her yıkamaya çalıştığımda vida sökmek zorunda klıcam die vazgectım bu bam bamın eski modeli vardı bı arkadasımda o cok daha kullanışlıydı sanki ama bulamıyorum bır türlü;((
Benimde eşimden hıç ses yok henüz;((büyük görümcek ;kızıma ve bana küpe alacakmış öle dedi...küçük görümcek ;eşimin benim ve kızımın isminin yazılı olduğu bir kolye yaptırıyormuş kimse benimkinde almasın dıyor...buyuk eltım ;biftegın bebek arabasından alıcak siz almayın dedı..kayınvalidem ; kızıma künye takacakmış ..annemde bana künye takıcakmış; diğer eltim ve ortanca görümcekten henüz ses yok kızlar
canım maşallah ne güzel herkes birşey takıyormuş.aile geniş e bir de birsürü görümcek olunca böyle oluyormuş demekki :1:

bizim ev klimalı bide ufo kullanıoruz odada yıkarım küvetini alır odaya getirrim

dün bide hastane doğum çantasına 7 tane bebek bezi koydum yeterli olur umarım ,,ay bezlerde iyi pahalıymış 2 paket aldım 1 numara ve 2 numaradn
canım ben 10 tane koydum son dakka sezeryan olursa hastanede kalma durumu olunca çok bez giderdiye ne olur ne olmaz dedim.hakkaten bezler çok pahalı ben de prima aldım 56 lı yenidoğan paketi 25 liraydı :53:

canım çok tatlı aldıkların allah hayırla kullanmayı nasip etsin .daha etiketleri duruyor yıkanmadılar sanırsam :34:

bir de bişey sorucam hangi bezi hangi ıslak mendili kullanacaksınız ?
ben prima yenidoğan aldım nivea ıslak bendil

selamm kızlarr nasılsınızzzzzzzz :16:

bir de bişey sorucam size.
şu salıncaklar varya fd01 arkaşımız eklemiş.
onlar yatak şekline giriyo mu :26:
yani ana kucağı gibi kullanılıyo mu
evet canım yatıyo yatak şekline giriyo ayarlanabilir yatağı

pişik kreminde kararsız kaldım yaa...
mustelaa
desitin
sebamed
nivea..
dalin..

bir sürü var hangisini alsam diye karar veremedim açıkçası
canım yengem 3 çocuğundada nivea dan şaşmadı çok da memnun.düşün bir yerin yansın o kremisürüyorsun hemen geçiriyor o kadar deri yenileyici özelliği yüksek ben nivea aldım.

bu başladı bağırmaya..
çok zoruma gitti.
çekti gitti.
sizce ne yapmalıyım
canım ona gerekçeleriyle anlatmışsın bence onun kabahati verdiği parayı neden istiyorki.zoruna gitmekte haklısın ama bence öyle ol.erkekler müsrif oluyor ilerde dua eder sana. ben 11 aylık evliyim eşimde 4 sene de sevgili olduk bana o zamanlarda da harçlık verirdi .ve hiç alıştırmadım. sana şu kadar para vermiştim nereye harcadın da diyemez, geri ver paramı da diyemez.bazen şakayla karışık param bitmiş beni de gör diyor, asla vermem hadi başka kapıya diyorum şaka yollu, sen de çok cimrisin diyor.öyleyim işine geliyosa diyorum :1: daha yeni bir arkadaşı borç para istemiş .neymiş efendim bankadaki paramızı vercekmişim.hesap kartı bende çünkü.4 binlira az para da değil yani.ben borç vermem kimseye dedim.borç verirsen sen kötü olursun daima dedim .borcunu geri istesen kötüsün, vermesen borç para yine kötüsün dedim .doğru değilmi ama .neyse vercenmi vermicenmi onu söyle sen bana diye celaLLendi.vermicem dedim.ertesi gün aşkım sen haklıymışsın diyor erkek milleti işte :51:

iştee bende çoook üzüldüm normalde harcadığımı falan sormaz bana da..
para isteyince ben kötü oldm :43:

iştee bende çoook üzüldüm normalde harcadığımı falan sormaz bana da..
para isteyince ben kötü oldm :43:
para senin paranmı onun sana verdiği harçlıkmı .gerçi her iki durumda da üzüü bir durum .ama kimi insanlar öyle oluyor işte sen üzülme.sen kimin parasını kime vermiyon der gibi hissettim de kocana.çok gücüme gitti de.

para senin paranmı onun sana verdiği harçlıkmı .gerçi her iki durumda da üzüü bir durum .ama kimi insanlar öyle oluyor işte sen üzülme.sen kimin parasını kime vermiyon der gibi hissettim de kocana.çok gücüme gitti de.

normal para ikimizin parası.
ama dediğim gibi onun haftasonu harçlığı ayrı..
varddı cebinde para..
aynen bazen onu da kullanıyo..
kimin parasını kime vermiyosun gibisinden konuşuyo bana

oflu sen ne tatlı şeysın yaaa koptuuum valla kızzzzz :) cocugunun ne eksikliği kaldı canım annem yerim seni ne tatlı içten içe sinirleniyosun valla benim anne karadenizli babam arnavut düşünsene bende hem karadeniz damarı hemde arnavut damarı var seni bu konularda acayip aşıyorumdur ama okurken varya kırıldım çok tatlısın ya!!! bitiremedin mi eksiklikleri günler yaklaştıkça insan eksik arıyo anacım yapacak birşeyler daha da açıkçası bak ben sana bişey diyim mi benim gibi örgü yap sök baştan yap sök baştan yap olmadı mı ? at şişleri oraya buraya kendine gelirsin !!!! sen evham yapmışsın adamcağızın üstüne de gitme bence neymiş efendim konuşmuyacakmış ... hadi kız ordan küllahıma anlat!!!! :) şekerim benim ...

Eczreyrey cok haklisin kimsye borc vermemek gerek bende tam 1 yil oluyor birine 1 milyar verdim geri vermedigi gibi isteyince beni azarliyor kimsenin parasina minnet etmem ben durumum sıkısık olmasa veririm diyor neyse bir ay geciyor aradan ben tekrar mesaj atiyorum bu seferde cevap yok. bildigin ölmüs numarasi yapiyor.ne diyim ben simdi ne yapiyim giden gitti iste. Buda legal yoldan dolandirilmak oluyor. Bende enayiligime doymiyim.

Son düzenleme:
hadi hayırlısı az kalmıs 10 gün kala neler hissediyosun ? hem fizyolojik hem duygusal *

Sagol wallahi az kaldi persembe gunu Ogluma kavusuyorum ben. Sadece 4 gunumuz kaldi asiri heyecanliyim ve fizyolojik oleakta ikigundur acayip bi irilesme soz konusu bende :) hamilelik cok guzel ama artik oglusumu kucagima alsamda icim bosalip rahatlasa derin bir nefes alip ohhh desem diyorum. Gece uykularim kacti gitti zaten. sali gunu esim gelcek o gelince skntilarimin cogusu biticek birtek oglumuza kavusmamiz kalcak.

Sanırım sezeryan olucaksın ,,, sezeryanında bu kolaylığı var işte şu gün diyosun ; ben normal düşünüyorum şimdilik 12 aralık bebişin normal miadı ama bu işler belli olmaz işte heyecanla bekliyoruz hayırlısı olsun güzelim dayan az kalmış ...

Sanırım sezeryan olucaksın ,,, sezeryanında bu kolaylığı var işte şu gün diyosun ; ben normal düşünüyorum şimdilik 12 aralık bebişin normal miadı ama bu işler belli olmaz işte heyecanla bekliyoruz hayırlısı olsun güzelim dayan az kalmış ...
Amin canim hepimiz icin hayirlisi olsun seninde az kalmis aralik bebekleri supriz yapmayi sevdi erkenden gelebiliyorlar. benim ilk dogumumda sezaryen olmustu bunu normal olaun diye cok isterdim ama malesef olamazmis o riske girmeye gerek yokmus. en guzeli normal dogum , insallah mecburiler haric herkes bir avazda normal dogumla alir bebisini kucagina.

Neden risk alasın ki sezeryan olan arkadasların şikayeterinden dolayı normal dusunuyoruz o da kısıden kısıye degısıyor arkadasım sezeryan oldu 2.gun ayaga kalktı artık hersey cok kolay

Neden risk alasın ki sezeryan olan rkadasların şikayeterinden dolayı normal dusunuyoruz o da kısıden kısıye degısıyor arkadasım sezeryan oldu 2.gun ayaga kalktı artık hersey cok kolay

Benimde ilki cok rahatti 6 saat sonrq ayaga kaldirdilar bidaha yatamadim zaten kalkip kalkip bebisimi seviyordum. Ustume acayip bi enerji gelmisti 2.gun ve gelip dus almistim herkes yat yat dedikce kendimi atom bombasi gibi hissediyordum. umarim 2.de oyle kolay olur. Sutumde hemen hastanede o an gelmisti. tabi evdE dus alinca artmisti. ama yinede normal dogumu isterdim, dusunki ikinciye anne oluyorum ama dogum sancisi nasil birseydir haberim bile yok.

Benimde ilki cok rahatti 6 saat sonrq ayaga kaldirdilar bidaha yatamadim zaten kalkip kalkip bebisimi seviyordum. Ustume acayip bi enerji gelmisti 2.gun ve gelip dus almistim herkes yat yat dedikce kendimi atom bombasi gibi hissediyordum. umarim 2.de oyle kolay olur. Sutumde hemen hastanede o an gelmisti. tabi evdE dus alinca artmisti. ama yinede normal dogumu isterdim, dusunki ikinciye anne oluyorum ama dogum sancisi nasil birseydir haberim bile yok.

Ay ne kadar güzelll .. insanın karnı sürekli şiş olunca doğum yaptığında o enerji geliyodur .. doğum sancısı yaşamadın haaa o da güzelmiş valla ,, şu anda ara ara sancım oluyo benim ama yalancı sancılar aslı daha sert olucak ve daha sık AYYYY annemmmm !!!!!!

huggiesten çoğu kişi memnun kalmış.
birde unibaby..
ikiside yenidoğan..
nivea falan da varda onlar çok pahalı..
unibaby yenidoğan hem çok iyi hemde uygunmuş..

huggies güzel evet,ben de ilkinde çok kullandım,sızdırmıyor kesinlikle ama biraz sert.Belki yıllar içinde yumuşatmışlardır,yıllardır almıyorum sonuçta.

pişik kreminde kararsız kaldım yaa...
mustelaa
desitin
sebamed
nivea..
dalin..

bir sürü var hangisini alsam diye karar veremedim açıkçası

bepanthen veya hametan kullanabilirsin.

Kızlar göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsunuz?
elektrikli mi manuel mi?
ve hangi marka?

kullanan var mı daha önce? o süt saklama poşetlerine sütü nasıl koyuyoruz? makinaya mı monte ediliyo :44:

ben manuel kullanmıştım,memnun da kaldım.Ama elektrikliler çok daha iyi tabii.Makinede sıktığını direk poşete döküyorsun,ağzını kapatıyorsun.Üstüne tarih de yaz,karışmasın.Ama buzlukta çok bekletme,tadı değişiyor ve malesef çocuklar içmiyor.

bu başladı bağırmaya..
çok zoruma gitti.
çekti gitti.
sizce ne yapmalıyım

ben olsam konuşmam sanırım,karşı taraf özür dileyip yanaşmadığı sürece.Çünkü yaptığı çok ayıp.Ama hatasını anlarsa da hiç uzatmam,hemen yelkenler suya iner bende.

Son düzenleme:
Kızlar göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsunuz?
elektrikli mi manuel mi?
ve hangi marka?

kullanan var mı daha önce? o süt saklama poşetlerine sütü nasıl koyuyoruz? makinaya mı monte ediliyo :44:

canım ben lansinoh manuel göğüs pompası aldım ilk defa kullancam bakalım umarım rahat olur. ayrıca bez ve ıslak mendil konusu geçmiş bende prima ve unibaby aldım.

Back
X