• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar bebişlerini görmeye gidenler gözünüz aydın maşallah bebişlerinize . cicilerini ekleyenlerin cicileri ve odalarıda çok güzel güle güle kullanın

günaydın büyük ve küçük bebişler:34: ben sabah sabah kalktım diyetimi bozma kararı aldım. eşim duyunca üzülecel ama napim sıkıldım. fırının başını bekliyorum bi çay yapayım sonra sizin sohbetinize katılayım :34:

Gunaydiin cici bebislerin anneleri bugun kontrole gidiyorum bakalim bebisim icerde ip mi atliyor sek sek mi oynuyor kipi kipir icimde. birde babiskomuz kizimiza sonunda isim buldu şebnem olacak bebegimizin ismi evimize bir çiğ tanesi dusecek :))

Gunaydiin cici bebislerin anneleri bugun kontrole gidiyorum bakalim bebisim icerde ip mi atliyor sek sek mi oynuyor kipi kipir icimde. birde babiskomuz kizimiza sonunda isim buldu şebnem olacak bebegimizin ismi evimize bir çiğ tanesi dusecek :))

adıyla yaşasın kızınız tatlım güzel haberlerle gel

bizde isim seçmekte çok zorlandık . gözünüz aydın :)

güzel bir isim canm, haberlewrini beklşiyoıruz

Doktor Kontrol Listemiz

:emir_bebek:ecrin46 19 kasım cts saat:???
:emir_bebek:bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
:emir_bebek:gobeklim 19 kasım pzt saat: 09.30
:emir_bebek:ozgezngn 19 Kasım pzt. saat: 14.40

:emir_bebek:ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
:emir_bebek:Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
:emir_bebek:burcu_gen 20 kasım salı saat: 17.50
:emir_bebek:nigar50 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:gamzeli 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:lovepinkk 21 kasım çarş. saat: 14.00
:emir_bebek:emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
:emir_bebek:fd01 22 kasım perş. saat: 09.00
:emir_bebek:mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
:emir_bebek:yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40
:emir_bebek:eczreyrey 23 kasım cuma saat: 15.30
:emir_bebek:mustafamvezeynebim 23 kasım saat: 08.00
:emir_bebek:pinarfrtn 27 kasım salı saat: 11.00
:emir_bebek:biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15

:emir_bebek:gecedicle
:emir_bebek:mermaid76
:emir_bebek:eczreyrey
:emir_bebek:istanbull34
:emir_bebek:ymd
:emir_bebek:miskokulum
:emir_bebek:mavi58
:emir_bebek:egemm44
:emir_bebek:funntunn
:emir_bebek:maya887
:emir_bebek:badem30
:emir_bebek:yawruş
:emir_bebek:cereyan
:emir_bebek:vitaminc
:emir_bebek:oflu
:emir_bebek:lezginka
:emir_bebek:yasmin_tokat
:emir_bebek:ozgezngn

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın herkese...

Kızlar ben Karabükteki hastaneyi beğendim.. sanırım istanbul yerine orda doğuma gidicem,
ordaki doktor da 12.12.2012 yi uygun buldu :)

çok şükür herşey yolunda, oğlum 2480 gr'dı cuma günü...
2 hafta sonra bi daha çağırdı.. :49::49::49::49::49::49::49:

geçmişe ara ara baktım, başka doğuran yok galiba :D hadi hayırlısı yeni bir hafta yeni bebişler gelecekmi bakalıımmm :D

Doktor Kontrol Listemiz

:emir_bebek:ecrin46 19 kasım cts saat:???
:emir_bebek:bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
:emir_bebek:gobeklim 19 kasım pzt saat: 09.30
:emir_bebek:ozgezngn 19 Kasım pzt. saat: 14.40

:emir_bebek:ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
:emir_bebek:Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
:emir_bebek:burcu_gen 20 kasım salı saat: 17.50
:emir_bebek:nigar50 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:gamzeli 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:lovepinkk 21 kasım çarş. saat: 14.00
:emir_bebek:emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
:emir_bebek:fd01 22 kasım perş. saat: 09.00
:emir_bebek:mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
:emir_bebek:yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40
:emir_bebek:eczreyrey 23 kasım cuma saat: 15.30
:emir_bebek:mustafamvezeynebim 23 kasım saat: 08.00
:emir_bebek:pinarfrtn 27 kasım salı saat: 11.00

:emir_bebek:gecedicle
:emir_bebek:mermaid76
:emir_bebek:eczreyrey
:emir_bebek:istanbull34
:emir_bebek:ymd
:emir_bebek:miskokulum
:emir_bebek:mavi58
:emir_bebek:egemm44
:emir_bebek:funntunn
:emir_bebek:maya887
:emir_bebek:badem30
:emir_bebek:yawruş
:emir_bebek:cereyan
:emir_bebek:vitaminc
:emir_bebek:oflu
:emir_bebek:lezginka
:emir_bebek:biftek
:emir_bebek:yasmin_tokat
:emir_bebek:ozgezngn

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

benm 28 kasımda saat 9.15 cnm

Günaydın herkese...

Kızlar ben Karabükteki hastaneyi beğendim.. sanırım istanbul yerine orda doğuma gidicem,

2 hafta sonra bi daha çağırdı.. :49::49::49::49::49::49::49:

geçmişe ara ara baktım, başka doğuran yok galiba :D hadi hayırlısı yeni bir hafta yeni bebişler gelecekmi bakalıımmm :D

artık gelsinler yaa. haftasonu kontrole gittim dr. bebeğin durumu normal bir hafta daha dursun dedi. biraz daha kilo almış olsaydı şimdi bebeğime kavuşmuş yada kavuşmak üzere olurdum :( Allahım hayırlısını versin ama artık sabırsızlanıyorum yaa. Doğsun bir an evvel diyorum sonra da korkuyorum. en fazla 18 günüm var ama günler geçmiyor :(

Galiba cogumuz aynı dertlerden muzdaribiz CNm:((walla boşayacam en sonunda o olacak;((gercekten eksık hıc bıtmıyormus CNm hemde beğenmiyorsun bı karar verıp alamıyorsun sonra sen almadın oluyor cok sıkıntılı işler ;((gecen sene cok ıstedım bebek olmadı tam bır yıl üstüne hamıle kaldım okadar Dr gıttım bı problem yoktu ama olmuyorduda bende kafam karışıktı olmayacak dıe teras fln yaptırdık evlimize mutfağı büyüttük nitekım sımdı yavrumun odası yok evrimin gırısınde büyük bır hol var oraya koyduk oda tkmnı ;((cok şükür bır ev daha aldık ama 3yıl sonra bıtecek yanı 3yasına kadar ortada kaldı yavrum;((hep babasının yüzünden yok bu evı cok sevıyormusta bılmem ne:(((

Canım ben de senin gibiydim, çıkıyordum alışverişe karar veremeden geliyordum. sonra eşim canımı sıkıyordu yine mi boşa gezdin diye. ben de alışverişe çıkmadan önce oturup bir liste yaptım, ne alacağımı ve kaç adet alacağımı yazdım. gerçekten faydası oldu. bir de mağazada karar veremiyorsun ama eve gelince iyiki almışım diyorsun genelde. bence az çok hoşuna giden şeyleri al, olmazsa gider değiştirirsin. bir de yanında mümknse zevkine güvendiğin, tecrübeli biri olsun. onun da çok faydası oluyo :34:

Kızlar size bi sorum olacak. bebeğinize hangi kıyafetten ne kadar aldınız yazar mısınız?
Ben birazdan alışverişe çıkacam da.. ne yeterli,ne değil bilmiyorum. mesela çıtçıtlı badi 5 tane yeter mi,....vs.

elime ne gelirse yıkadım ütüledim..
kaç tane çorap aldınız kızlarr
canım ben 12 çift aldım 2 de kilotlıçorap aldım oğlan bebek ama yine de aldım işte

kızlar fıto krem demısken aklıma geldı.
1 ay one teyzemın bebegı oldu tum ısrarlarıma ragmen ıslak mendıl kullandı altını temızlerken hemde kıpanın 1 tl satılan ıslak mendıllerını yazık yavrumun altı ole bır pısık oldu kı kırmızı kırmızı sıvılce gıbı patladı bı de. sonra basladı krem aramaya neler denedı ıyı gelmdı en son fıto ıyı geldı.
ben medıkallerde satılan rulo seklınde kıloluk pamuklardan aldım kaynayıp sogumus suyu agzı kapalı saklama kabına koyun kaloroferın ustune ordan ıstedıgınız kadar ıslatıp altını sılebılırsınız benım bır arkadasım oyle yapmıstı hıc pısık olmadı.
canım hakkaten fto çok etkili bir krem göüs ucundada çok etkili

şu son haftadaki iştahım hayatımın hiçbir döneminde olmadı.

hala canım birşeyler istiyor. yok artık ya diyorum :53::53::53:
canım ben de senin gibiyim homii gırtlak yiyorum ne olacak sonum bilmiyorm allahtan o kadar muz yememe rağmen hiç bağrsak problemi yaşamadım maşallahı var bağırsaklarımın yoksa çatlardım herhalde:1:

yogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar

hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..

sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)
herşeyin çok güzel canım rabbim içine sindirsin hayırlısıyla kullanmak nasip etsin

yarın kontrole gidicemmm çok heycanlıyım :12:
oh ne güzel canım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

kontrolden geldim canlar kızım 3350 gr olmuş son haftalar az kilo alıolar galiba yine az geldi bana :((
bu hafta yiyebildiğim kadar yiyim kızıma kilo aldırmalıyım pazartesi kilolu doğsun azcık

10 gün önce 3150 gr dı
200 gralmış 10 günde bence anarmol bir durum yok zaten son zamanlarda usg çok yanıltıyormuş.maşallah kızına:16:

Son düzenleme:
adıyla yaşasın kızınız tatlım güzel haberlerle gel

teşekkür ederim canım amin inşallah

biftek

güzel bir isim canm, haberlewrini beklşiyoruz

teşekkür ederim canım

fatmacann

bizde isim seçmekte çok zorlandık . gözünüz aydın :)

sağol canım ben babaya atmıştım topu hiç bir ismi beğenmiyordu internetten baktı bu isme takılmış beğenmiş ben zaten eskiden beri severim bu ismi. şükür rahatladık kızımın ismini bulunca. geçen minik yeğenim bile (4 yaşında) artık dalga geçmeye başlamıştı üzüm koyun ismini diyor :9::9: üzümü çok sever

istanbull34
Günaydın herkese...

2 hafta sonra bi daha çağırdı..

maşallah canım oğluşuna ne güzel günde doğacak Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin. bu arada canım bende bugün 13:20 de gidicem kontrole

Kızlar size bi sorum olacak. bebeğinize hangi kıyafetten ne kadar aldınız yazar mısınız?
Ben birazdan alışverişe çıkacam da.. ne yeterli,ne değil bilmiyorum. mesela çıtçıtlı badi 5 tane yeter mi,....vs.

selam canm. diğer forumlardan da edindiğim bilgiye görew, bol bol alt gerekiyor patikli olanlardan özellikle. pijamasını bol alırsın alt üstlü olarak. çünkü tek parça patikli tulumlar çabucak kısalıyormuş boydan. ben 5-6 tane pijama takımı aldım 0-3 aylık. ama keşke yedek olarak sadece altlardan alsaymışımö , çünkü hemen pırtlatıyolarmış kirlenmese de koku olduğu için en azından altını daha sık değiştirmek gerkliymiş. 5-6 takım pijama, 3-4 tane ayrıca alt alabilirsin. 0-3 aylık olarak. 3-6 için de en azından yedekte 2 tane bulunsun belki kilolu doğarsa öbürleri hemen küçülebilir. sonra lazm oldukça alırsın. mama önlüğü asldım ben 3 tane, emzirirken bebeğe takınca rahat oluyormuş. ilk aylar gözünü çizme ihtimali yüksek olduğu için 4 tane eldiven aldım. pijaömaların kendi takımında şapkası olabilir. yoksa eğer baştan çabucak üşüdükleri için 3-4 tane şapka alabilirsinm o çabuk kirlenecek bişey değil çünkü. en çok çorap ve ağız mendili gerekliymiş. bende 20 tane falan mendil aldım. bi kusmukluk işi var mendillerin. ve dee ince battaniye örtülerden çok lazımmış. bebeğiğ kucağa alırken bi,le üşümesin diye onunla kucaklıyosun çünkü. 4 tane ince bataniye yetebilir.

Son düzenleme:
Back
X