Selam kızlar hala annemdeyim annemin ayağındaki alçı çıkarıldı içindeki lif yırtıldığı için ayağının üzerine çok basmaması gerekiyor sadece çok hafif ayak parmaklarını öne arkaya hareket ettirerekgüçlendirme hareketi verdi. sağa sola döndürmesi yasak. ufak ufak çok ağırlık vermeden üzerine basabilirmiş ama sürekli değil. ve 3 hafta daha bu şekilde duracak sonra dr.tekrar görmek istedi. sanırım annem benim yanıma doğumda gelemeyecek rahatsızlığından ötürü... ananem memleketten geldi çünkü ben hastane çantamı bile hazırlayamadım bu durumdan ötürü annemde kalıyorum yardım ediyorum... 1-2 güne evime geçipoğlumun çamaşırlarını yıkayıp çantamı hazırlayacağım.
yaşadığım kaşıntı problemide pupp rahatsızlığıymış. bir hap ve losyon kullanıyorum. kaşınmam tamamen kesilmesede eskiye nazaran çok daha iyiyim ama tabi eski kaşımalarımdan oluşan yaralarım kabuk bağladıheryerim yara olmuş. hem annem rahatsız hem ben rahatsız olmama rağmen kayınvalidem 1 kez olsun aramadı beni. şimdide görümcemde bir rahatsızlık çıktı kanser şüphesi varmış haftaya biopsisi yapılacak o zaman belli olacak. dr. korkmayın diyor kanser olasa bile en kolay tedavisi olan kanserlerden biri olduğunu söyledi rahatladık. kayınvalidem şimdi onuda kafaya takmıştır. temizliğin yapılacağı zaman haber ver demişti yardıma (ilk kez) artık şu durumda çağıramam çünkü çok alıngan eşimde çağırma alınganlığıyla uğraşmayalım dedi. artık bir kadın tutucam bir şekilde yapmaya çalışıcaz...
şu an görünen o ki iki taraftan da yalnız kaldım herşey üstüste geldi inşallah benim durumum yolunda giderde normal doğum yaparımda hemen ayaklanabilirim her zamanki gibi gene yalnız kaldım