• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba guzel anneler bugun alisveristen geliyoruz..dedemiz ve anneannemiz besigimiz,uyku setimizi,nevresimimizi,havlu takimizi,banyo kuvetimizi,tasimizi,filemizi ve ayrica bir tanede pijama takimi aldik..hepsi cok guzel tam istedigim gibi oldu..ozellikle besigimiz ve uyku setimiz super...besik gelince resmini koyarim insallah,,,10 gun sonra gelicek cunku,,,cok yorulduk biraz dinlenicez...opuyorum hepinizi...

güle güle kullanın canm.

Allah yardimcin olsun, dusa girmeyi denedin mi ilik dus belki iyi gelir... Bir de umutsuzluga kapilma bundan sonraki asamalar daha hizli ilerler derler - hem bu devirde niye sikiyosun canini dayanamazsan gider epiduralini taktirirsin :))) sen yeter ki sik disini, uzun kismi bitti oyle dusun, ufaklik da bos durmuyo o da orda caba harciyo annesi:))) helal olsun kiz sana!

slm kızlarrr..bi konuda fikrinizi almak istedim.biz isim olarak yiğit diye düşünmüştük.dini kimliği olan bi akrabamız ismi çok beğendi.iki iim sünnettir iki isin koymayı düşünmez misiniz dedi.bizde zaten biliyoruz ama bulamadık dedim.çünkü biri söylenip biri bırakılan çift isimleri sevmiyoruz.şöyle bi çırpıda çıksın ağızdan istiyoruz dedik.bir de dini isim koymanızı tavsiye derim çnkü ahiret günü çocuğunuzun üstünüzdeki hakkıdır şu anda o bir hak iddia edemiyor siz onun yerine karar veriyorsunuz sorumluluğunuz büyük dedi.ben Ali ismini oldum olası çok severim.yiğit ali dedik.sizce nasıl olmuş yada yiğitin yanına daha yakışan bi isim aklınıza geliyo mu;?öerilere sonuna kadar açığımmm:))

Yiğit Ali çok güzel bir isim olmuş. Kuzenimin oğlunun adı Yiğit Ata çok beğeniyorum ben ama ikisi de dini olmuyr. Ama düşünürsen aklında bulunsun.

merhaba guzel anneler bugun alisveristen geliyoruz..dedemiz ve anneannemiz besigimiz,uyku setimizi,nevresimimizi,havlu takimizi,banyo kuvetimizi,tasimizi,filemizi ve ayrica bir tanede pijama takimi aldik..hepsi cok guzel tam istedigim gibi oldu..ozellikle besigimiz ve uyku setimiz super...besik gelince resmini koyarim insallah,,,10 gun sonra gelicek cunku,,,cok yorulduk biraz dinlenicez...opuyorum hepinizi...

Güle güle kullansın cicilerini...

kızlar demin göbeğime krem sürerken göbek deliğimin üstünde küçük küçük çatlaklar farkettim:53:
offf yaaaa:14::5::18::25::43::50::58::84::85::95:

kızlar demin göbeğime krem sürerken göbek deliğimin üstünde küçük küçük çatlaklar farkettim:53:
offf yaaaa:14::5::18::25::43::50::58::84::85::95:

kızlar hiç üzülmeyin, bebişler bizi deforme edecek illaki ... anne olmak kolay mı :)

hem çok daha fena çatlayanlar var bütün göbekleri kıpkırmızı olan hamişler var. buna da şükür üzülmeyin emi :D

valla üzülmeyi bırak sinirden çatlıyorum resmen :95:
benim kadar kremlenen yağlanan yoktur heralde bende de olduysa artık hakkaten yapılacak bişey yokmuş demek ;)
mahvetti bizi yaramazlar doğduktan sonra kıymetimizi bilseler bari :1:

valla üzülmeyi bırak sinirden çatlıyorum resmen :95:
benim kadar kremlenen yağlanan yoktur heralde bende de olduysa artık hakkaten yapılacak bişey yokmuş demek ;)
mahvetti bizi yaramazlar doğduktan sonra kıymetimizi bilseler bari :1:

ay canım benim biraz zor valla. ben şahsen annemin kıymetini tam olarak bilemedim hala da bilemiyorum :(

krem sürmeseydin belki daha kötü olacaktı iyi ki sürmüşsün...

bir de çok derin değilse sonra epeyce azalıyormuş. sen krem sürmeyi yine de ihmal etme

ay canım benim biraz zor valla. ben şahsen annemin kıymetini tam olarak bilemedim hala da bilemiyorum :(

krem sürmeseydin belki daha kötü olacaktı iyi ki sürmüşsün...

bir de çok derin değilse sonra epeyce azalıyormuş. sen krem sürmeyi yine de ihmal etme

yook zaten bırakmam kremlenmeyi inceleyince belli oluyo canım dışardan kimse anlamaz bile belki ama biz arkadaşlarla devamlı havuza gidiyoruz yine bikinilerimi giyim hava atmayı planlıyodum :9:

off canım ya neyapacaz çaresi yokmudur acaba :(

canım ya bilmiyorum ki sürünmeye devam bide benm göbeğim komple kaşınıo bugün arkadaştaydım bacağımın arka üst tarfı nasıl kaşındı anlatamm kaşınmaktan oturamdm kilotlu çoraptanmı oldu anlamadm deli gibi kaşındım şimdi de göbüşüm kaşnıo acaip

yook zaten bırakmam kremlenmeyi inceleyince belli oluyo canım dışardan kimse anlamaz bile belki ama biz arkadaşlarla devamlı havuza gidiyoruz yine bikinilerimi giyim hava atmayı planlıyodum :9:

:) hihihih atarsın canım yine havanı ;) netice de bir kez doğum yapmış anneler klasmanında yarışacaksın artık

canım ya bilmiyorum ki sürünmeye devam bide benm göbeğim komple kaşınıo bugün arkadaştaydım bacağımın arka üst tarfı nasıl kaşındı anlatamm kaşınmaktan oturamdm kilotlu çoraptanmı oldu anlamadm deli gibi kaşındım şimdi de göbüşüm kaşnıo acaip

kilotlu çoraptandır canım normalde bile kaşındırıyo hamileyken hiç çekilmiyo gerçekten

ay kızlar kaşınsa da kaşımayın sakin ... hemen kreme yüklenin. ne kadar inceldi o kaslar ve deri bu bebişler için ne çok esnediler bir de kaşıntıya hiiiiç gelmezler alimAllah

Back
X