• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim göbeğim haricinde gögüslerimde de çok çatlak oldu yaa siz ne durumdasınız :49:

canım benim göğüslerde yok ama ablamda daha üç aylık hamişken olmuştu. ama öyle çok sütü oldu ki sütten keserken bile hala göğüs pedi kullandı. ben de daha tık yok... :/ sütüm olmazsa diye korkuyorum. inşallah olur

canım benim göğüslerde yok ama ablamda daha üç aylık hamişken olmuştu. ama öyle çok sütü oldu ki sütten keserken bile hala göğüs pedi kullandı. ben de daha tık yok... :/ sütüm olmazsa diye korkuyorum. inşallah olur

valla canım okadar çok ki gögüsümdekiler göbekteki falan boş yaniii

bana göğüs ucundaki kubuk tutanları koparma sütün boşa akar dediler bende ellemiyodum ama korktum acaba sütüm yokmu diye dün kopardım biraz sıktım ikisindende azıcık bi sıvı geldi açılsın yavaş yavaş artık

valla canım okadar çok ki gögüsümdekiler göbekteki falan boş yaniii

üzülme ama kıyamam :( şimdi kırmızı onlar o yüzden o kadar belirgin içeriden iyileşince o kadar belli olmayacaklar. hem tedavi edici kremler var onlardan kullanırsın. azaltıyor görünümü

bana göğüs ucundaki kubuk tutanları koparma sütün boşa akar dediler bende ellemiyodum ama korktum acaba sütüm yokmu diye dün kopardım biraz sıktım ikisindende azıcık bi sıvı geldi açılsın yavaş yavaş artık

benim de bir kere şöyle bi elim değdi baktım elim nemlenmiş. ıslanma değil sadece nem :( neyse bir doğsun kızçem hele o zaman gelmezse üzülürüm artık....

kızlar sohbetinize doyulmaz ama eşim geldi biraz pohpoh ister zatı alileri :) görüşürüz

cicis hamiş öğretmenler öğretmenler gününüz kutlu olsun.:16:

e-life tebrik ederim bebeğine kavuştun:16::16: sağlıcakla bebeğini büyütmeyi nasip etsin Allahım

orkdm canım Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin, kolay doğumun olur inşallah.

kızlar demin göbeğime krem sürerken göbek deliğimin üstünde küçük küçük çatlaklar farkettim:53:
offf yaaaa:14::5::18::25::43::50::58::84::85::95:

canm benm ne kalça ne göğüs çatladı. ama göbek deliğimin üstünün çatlamasından kurtulamadım. zaten oranın etrafının derisi bile inceldi sanki, üstünde de 2-3 tane gümüş kısa çizgi oluştu onlar çatlaktır. göbek deliğime çok baskı yapıyordu zaten.
ama kremlenmeye devam..

canım ya bilmiyorum ki sürünmeye devam bide benm göbeğim komple kaşınıo bugün arkadaştaydım bacağımın arka üst tarfı nasıl kaşındı anlatamm kaşınmaktan oturamdm kilotlu çoraptanmı oldu anlamadm deli gibi kaşındım şimdi de göbüşüm kaşnıo acaip
canım sakın kaşıma. bi de benm arkadaşımın çok fena kaşınmıştı ayak bilşeklerine kadar dr ileç vermişti testten sonra, geçmişti.

slm kızlar
benm gögüslerimde göbeğimden daha bile çok çatlak oldu off yaa benm gibi olan varmı? :49:

vala göğsümün çatlamasını tercxih ederdim, en azından büyüdüler de saüt olcak derdim.

canm benm ne kalça ne göğüs çatladı. ama göbek deliğimin üstünün çatlamasından kurtulamadım. zaten oranın etrafının derisi bile inceldi sanki, üstünde de 2-3 tane gümüş kısa çizgi oluştu onlar çatlaktır. göbek deliğime çok baskı yapıyordu zaten.
ama kremlenmeye devam..

canım sakın kaşıma. bi de benm arkadaşımın çok fena kaşınmıştı ayak bilşeklerine kadar dr ileç vermişti testten sonra, geçmişti.

vala göğsümün çatlamasını tercxih ederdim, en azından büyüdüler de saüt olcak derdim.

ay canım ara ara kaşınıyorum her zamn değil ama hafiften tırnaklıyorum napayım ya tatlı tatlı

Herkese merhaba..

Aralık annelerini sürekli takip ediyordum ancak çalıştığım için yazamıyordum.
İzne çıkınca (ki cumartesi çıkacaktım) ben de sizlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyordum...
Tabi bunların hepsi hayal olarak kaldı çünkü sabırsız oğlum daha fazla bekleyemedi...Mehmet Alp 21.11.2012 17.16 da 35+2 e dünyamıza geldi..
Doğum hikayemi de sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.

Pınarcm gerçekten dayanılmaz bi hal aldı ya :( ne yürüyebiliyorum ne de başka bişey. Eşime diyorum yerden kaldır beni diye düşün. Oğlum için değer tabi..

Herkese merhaba..

İzne çıkınca (ki cumartesi çıkacaktım) ben de sizlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyordum...
Tabi bunların hepsi hayal olarak kaldı çünkü sabırsız oğlum daha fazla bekleyemedi...Mehmet Alp 21.11.2012 17.16 da 35+2 e dünyamıza geldi..

canmm adı da çok güzelmiş, sağlıklı uzun ömürler dilerim. erken gelmiş yaramaz:)
darısı bizlerin başına, sanki gününde doğacakmış gibi tedbirsiz davranıyorum ben, evde yalnızım mesela bu saatte.
paylaşımlarını bekliyoruz, :nazar:

Biftekcim sağol canım ama geçmiyo. Bir haftadır sanki düştü düşecek benim sıpa.. :)
güneşdoğdu canım maşallah herkesten önce dogurdun :) Allahm anali babalı büyütsün. Maşallah. Darısı bizlere inşallah :)

Herkese merhaba..

Allah analı babalı büyütsün
Darısı başımıza inşş...

Back
X