• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Çatlaklardan konu açılmış :) benim kalçalarım aniden büyüdüğü için kurtarma şansım olmadı malesef :) birde bacaklarımin üst kisminda da var. Karnımda çok az var. Ama benimkiler derin değil.

selam kızlar. şimdi doktordan geliyorum. salı gününe sezeryan için sözleştik. ama moralim çok bozuk. aradığım herkes moral vereyim derken saçmaladı canımı sıktı. niye sezeryan niye sezeryan diyip duruyorlar. sanki ben keyfimden istedim. sonrada bişey olmaz sakın kafaya takma falan diyolar. ooff ooff

Fatmacan canım tarihinz haYIRLI olsun. Boşver milleti. Hangisi hayırlıysa o olmalı sonuçta. Bana bile çok zor diyolar. Doğuma gidecek insana moral verecek yerde hepten dibe vuruyolar.. Çok az kaldı yavruna kavuşmana. Bende istiyorum artık

Bende dr dan gelıyorum nst ye gırdım dr cok kasılman olmus pazartesı tekrar gel dedı bu sekılde ıkı gun sonra tekrar nst ye gıren var mı ya da konu hakkında bılgısı olan ?...
Bu arada herkes normal doğum düşünür herhalde ...ama istemiyorsa ya da riskli bir durum varsa tabii ki sezeryan seçilecek herkese hava hoş valla zamanında içten dıştan dikişli oldukları için bizde aynı şeyi yaşıyacaz sanki ...insan biraz anlayışlı olur ..hayret bişey yaaa kolayı varken zoru seçmiyorum deyin gitsin zaman değişti artık herşeyin kolayı var deyin anlarlar o zaman!!!!!

Fatmacan canım tarihinz haYIRLI olsun. Boşver milleti. Hangisi hayırlıysa o olmalı sonuçta. Bana bile çok zor diyolar. Doğuma gidecek insana moral verecek yerde hepten dibe vuruyolar.. Çok az kaldı yavruna kavuşmana. Bende istiyorum artık

Allah biliyor artık bir an evvel doğsun istiyordum ama şu an canım çok sıkkın. başlarda ben korkuyordum ama canım herkes sezeryan oluyor ne olacak diyorlardı. şimdi ooffff

selam kızlar. şimdi doktordan geliyorum. salı gününe sezeryan için sözleştik. ama moralim çok bozuk. aradığım herkes moral vereyim derken saçmaladı canımı sıktı. niye sezeryan niye sezeryan diyip duruyorlar. sanki ben keyfimden istedim. sonrada bişey olmaz sakın kafaya takma falan diyolar. ooff ooff

moralini sakın bozma, aksine bebişine kavuşacağın anı düşün. laf söyleyenlere de dr. öyle uygun gördü- de geç. bana da bazı yakınlarım sezeryan ol istersen diyorlar, normal doğum yapan kuzenlerim arıyor mutlaka normal ol diyor. bunun sonu yokki. herkes kendine baksın boşver. bu arada ilk defa humana still tea içeceğim, az zaman kaldı diye en azından günde 1 bardaktan başlıyım dedim, doğumdan sonra 2 ye çıakrırım faydası olursa.

Herkese merhaba..

Aralık annelerini sürekli takip ediyordum ancak çalıştığım için yazamıyordum.
İzne çıkınca (ki cumartesi çıkacaktım) ben de sizlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyordum...
Tabi bunların hepsi hayal olarak kaldı çünkü sabırsız oğlum daha fazla bekleyemedi...Mehmet Alp 21.11.2012 17.16 da 35+2 e dünyamıza geldi..
Doğum hikayemi de sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.

Erkenden kavusmussun bebisine:) saglikli uzun bi omru olur insallah..darisi basimiza:)

Canim sıkma canini ya..bnmde ilk sezeryani duyunca moralim bozulmustu ama yapcak bisiy yok bebislerin ve bizim sagligimz icin en dogrusu hangisiyse onu olucas tabiki..kimseyi kafana takma..

Bende dr dan gelıyorum nst ye gırdım dr cok kasılman olmus pazartesı tekrar gel dedı bu sekılde ıkı gun sonra tekrar nst ye gıren var mı ya da konu hakkında bılgısı olan ?...
Bu arada herkes normal doğum düşünür herhalde ...ama istemiyorsa ya da riskli bir durum varsa tabii ki sezeryan seçilecek herkese hava hoş valla zamanında içten dıştan dikişli oldukları için bizde aynı şeyi yaşıyacaz sanki ...insan biraz anlayışlı olur ..hayret bişey yaaa kolayı varken zoru seçmiyorum deyin gitsin zaman değişti artık herşeyin kolayı var deyin anlarlar o zaman!!!!!

kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama sanki benim elimde yada seçimimdeymiş gibi hissettiriyorlar. ben heveslenip epidural falan bile istemedim genel anestezi olacak. yani herşey doktorun seçiminde. üstümde büyük bir baskı hissediyorum.
bu arada benim nst ler hep düzgün çıktı o yüzden hiç bir fikrim yok canım.

ağzına sağlık vala, bence de herkes her şey döylüyor, şimdiden susturmazsak daha bunun doğum sonrası çocuk bakımı dır dırları var hiç bitmez.
kontrolünü sormuşsun canm, benm nst de hiç sancı çıkmadı, 2 kez girdim 10 gün arayla, bir daha randevumda 28 kasımda. drum acaip rahat bi bayan olduğu için kendimden örnek vermiyim ben. belkji az bişey sancı gördüyse artma olur mu diye tedbiren çağırmıştır.

benim arkadasımda sezeryan oldu 3.günü ayağa kalktı ilk günler süt içemedi bebeği sonra şapur şupur içti...YA ESKİDEN BİZİM GÖZLER KAPALI GELİYORMUŞUZ DÜNYAYA ŞİMDİKİLERİN GÖZÜ AÇIKMIŞ SİZE HİÇ SÖLEMEDİLERMİ BU SÖZÜ ...? ONDAN FEYZ ALIN SİZDE KISASI ZAMAN DEĞİŞTİ ...GEÇTİ O YILLAR

Oy oy bacak aralarım çok ağrıyo :( çok keyifsizim ya canım çok sıkılıyo :(

Canım benim ağrıyo 1 aydır ağrıyo nerdeyse. Oturup kalkmak işkence resmen. Bir de bel ağrısı başladı daha doğrusu sırt ağrısı ama az kaldı artık deyip avutuyorum kendimi...

Ne güzel tarihin kesinleşti. Milletin ağzı torba değil ki büzesin, kimseyi takma kafana. Herkes kadın doğum uzmanı kesilir hemen. Ben de sezaryen olcam dediğimde ve sebeplerini saydığımda hak veren kimse duymadım. Sen bebişini kucağına alıcak olmanın keyfini çıkar ve hamileliğin son günlerini yaşa.... Kilosu kaçmış, merak ettim???

kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama sanki benim elimde yada seçimimdeymiş gibi hissettiriyorlar. Ben heveslenip epidural falan bile istemedim genel anestezi olacak. Yani herşey doktorun seçiminde. üstümde büyük bir baskı hissediyorum.
Bu arada benim nst ler hep düzgün çıktı o yüzden hiç bir fikrim yok canım.
keyif senin keyfin güzelim sen neyi nasıl istiyorsan öyle yap kimseye verilecek hesabın yok ...unutma ki anne olucaksın...herkese de verilecek bir cevabın olsun tabii ki kimseyi kırmadan ama kimse de doğumu yakınlaşmış karar anındaki insanın görüşlerine müdahele konuşmalar yapmamalı ben eşimin annesini ve kendi annemi önüme aldım konuştum bilior musun neymiş hast.gidince arayacakmışım... Aramıyorummm ne yapıcaklar o an bana kadın doğum dr annemler ... Ne olcak panik durumu istemez aranacak zamanda eşim arayacak gelip torunlarını sevicekler inşallah önceden ık mık dediler ama şimdi sesleri çıkmıyo ...

Herkese merhaba..

Aralık annelerini sürekli takip ediyordum ancak çalıştığım için yazamıyordum.
İzne çıkınca (ki cumartesi çıkacaktım) ben de sizlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyordum...
Tabi bunların hepsi hayal olarak kaldı çünkü sabırsız oğlum daha fazla bekleyemedi...Mehmet Alp 21.11.2012 17.16 da 35+2 e dünyamıza geldi..
Doğum hikayemi de sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.

Allah analı bablı büyütsün, nazarlardan saklasın :nazar: Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz...

ağzına sağlık vala, bence de herkes her şey döylüyor, şimdiden susturmazsak daha bunun doğum sonrası çocuk bakımı dır dırları var hiç bitmez. ..
kontrolünü sormuşsun canm, benm nst de hiç sancı çıkmadı, 2 kez girdim 10 gün arayla, bir daha randevumda 28 kasımda. drum acaip rahat bi bayan olduğu için kendimden örnek vermiyim ben. belkji az bişey sancı gördüyse artma olur mu diye tedbiren çağırmıştır.
Ben o sancıların neden oldugunu biliyorum da hadi iyi niyetliyim ..Kayınvalidem de geldi birlikte nst ye girdik :) ondandır.Gerçi keyifli kadın ama bu stresli bekleme zamanlarımızda insanın kendi annesi bile bazen davranışlarıyle göze batıyor ...Üstüme gelinmesinden ah şöle olur böyle olcak sonra da bu olcak falan konuşmaları çok sıktı beni bir kelimeyle sölediklerini ağızlarına tıkıyorum ..üzülüyorum ama bunun sonunu getirmiyolar kızlar
napyyymm annem de aynı ..annem ne dedi biliyor musunuz o geliyosa bende gelcem nst ye iyi dedim ..geeeel dr aradım önceden bunların yanında dogumun yaklasmıs vs onemli şeyleri söleme dedim belkı de o yuzden cagırmıstır ..pazartesı benı bakalım iste yaaa

Bugun gobis fotograflarimi tamamladik sizlerlede paylasiim dedim..insallah bi sonraki fotoda defnem kucagimda olucak:)

Eklentiler

• $PhotoGrid_1353763688367.webp
    $PhotoGrid_1353763688367.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 42
ay kızlar duygusal patlama yaşıyorum herşey batar oldu sabah sabah babam bi şaka yaptı telefonda hiç şaka gibi değil kızgın sert ve gülme sesi gelmedi ağladım konuşamadım niye kızıyo diye. annemle konuştuk sonra beni azarlıyor bana kızıyor senin baban öyle biri mi falan fıstık. niye hamile olduğumu duygusal olabileceği mi idrak edemiyolar günüm zehir oldu bide eşimle kahvaltıya gidiyoduk ne güzel boğazıma dizdiler resmen. kötü ben oldum. yaşlılarla uğraşmak zor valla.

boşver canım takma kafana kimse anlamıyor hamilenin halinden ağzı olan konuşuyo işte yorum yapmak için. canım istedi de :9:

Back
X