• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bugun gobis fotograflarimi tamamladik sizlerlede paylasiim dedim..insallah bi sonraki fotoda defnem kucagimda olucak:)

ayy çok büyük son fotolarrrrr...benim senin 7. aydaki kadar şu anda onu bile zor taşıyorum.allah kolaylık versin peşinde de kolay doğum versin inşallahhhhhhh...

ay kızlar duygusal patlama yaşıyorum herşey batar oldu sabah sabah babam bi şaka yaptı telefonda hiç şaka gibi değil kızgın sert ve gülme sesi gelmedi ağladım konuşamadım niye kızıyo diye. annemle konuştuk sonra beni azarlıyor bana kızıyor senin baban öyle biri mi falan fıstık. niye hamile olduğumu duygusal olabileceği mi idrak edemiyolar günüm zehir oldu bide eşimle kahvaltıya gidiyoduk ne güzel boğazıma dizdiler resmen. kötü ben oldum. yaşlılarla uğraşmak zor valla.

Canım benim üzülme aslında onları da anlamak lazım biz doğurucaz onlar dokuz doğuruyor haliyle bakmayın siz onlar da stresliler sizin eşlerinizde gözlemlediğiniz şeyler yokmu uyurken eşim elimi tutup sıkıyo uyku arasında önceden böyle şeyler yapmazdı mesela .. bir örnek bu .. doğum yapınca inşallah sen babanın gözlerine bak benim ne demek istediğimi anlarsın..onlar kızlarına bi başka düşkünler ..keşke annene sölemeseydin bi de adamcağızın üstüne gitmese yazık ....

fotoğraflar çok tatlı olmuş canım

Canımmmm ,, harika olmuş eline sağlık.. Çok güzel bir anı bayıldım bayıldım valla ...maşallah Defne'yi de eklediğinde tam olucak inşallah ...

Tesekkurler kizlar..dogsun onunlada fotogrsf cektirip odasina cerceveleticem zaten:)

ayy çok büyük son fotolarrrrr...benim senin 7. aydaki kadar şu anda onu bile zor taşıyorum.allah kolaylık versin peşinde de kolay doğum versin inşallahhhhhhh...

Dimi kocaman bi gobisim var kizimda kocaman 4000gr :) cok zor oluo tasimak artik hic annedine aciyipta biraz erken cikiyim da demedi sipa:)
Bebek iri oldugu icin normal dogum sansim yok zaten allah bi narkozda kurtarcak insallah:)

(Aşure günü, on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur) buyuruldu. (Şir'a) Hadis-i şerif..

SELAMUN ALEYKÜM

oyy oyy hamile iken dertler biter mi acı yemeden tatlıyı yiyemiycez,sağ salim bir doğsalardı artık doğsun istiyorum,
bende iki gündür vajinamdaki şişliği kafaya takıyorum polip gibi et şişlik oluşmuş çarşamba günü kontrolüm var desem mi doktora kararsız kaldım başına gelen var mı?

Allah yardimcin olsun, dusa girmeyi denedin mi ilik dus belki iyi gelir... Bir de umutsuzluga kapilma bundan sonraki asamalar daha hizli ilerler derler - hem bu devirde niye sikiyosun canini dayanamazsan gider epiduralini taktirirsin :))) sen yeter ki sik disini, uzun kismi bitti oyle dusun, ufaklik da bos durmuyo o da orda caba harciyo annesi:))) helal olsun kiz sana!

cok sagolun kizlar
dun gece saat 3 ten 4.5 a kadar dusun altinda kaldim sicak su inanilmaz rahatlatiyo aklinizda olsun sonra bi namaz kildim tam dalcaktim uykuya yine basladi
yarin yine gidicem dr bakalim ne diycek
dun gelen giden tuse yapti acilma yok yok yok :((
olmadi sezeryan diycem napimm
tabii once suni sanci falan isterim normal olmasi icin elimden geleni yaptircam
zaten cektim az daha cekerim :((
bu arada bebegini kucagina alan arkadaslarim rabbime sukurler olsun saglicakla buyutun bazen hic doguramiycam galiba diyorum :(
fotolarini koyan varmi kizlar

Şaka falan benimde az kaldı on yedi kaldı. Doktor bi hafta önce olur doğum büyük ihtimal dedi beşi gibi en geç on :) öyleyse en az on günüm mu var benim

oyy oyy hamile iken dertler biter mi acı yemeden tatlıyı yiyemiycez,sağ salim bir doğsalardı artık doğsun istiyorum,
bende iki gündür vajinamdaki şişliği kafaya takıyorum polip gibi et şişlik oluşmuş çarşamba günü kontrolüm var desem mi doktora kararsız kaldım başına gelen var mı?

Bana da daha önce ağdacı demişti oran şiş demişti bebek ordamı yoksa ordamı falan korkmustu bende bebek yukarda demiştm belki hamilelikten orasının şekli şemalide değşyodr

Dimi kocaman bi gobisim var kizimda kocaman 4000gr :) cok zor oluo tasimak artik hic annedine aciyipta biraz erken cikiyim da demedi sipa:)
Bebek iri oldugu icin normal dogum sansim yok zaten allah bi narkozda kurtarcak insallah:)[/QUOTE]

yaterki ikinizde sağlıklı olun da ama narkozlu ama narkozsuz farketmez.maaşallah kızına tombişş.ne yedin ne içtinnn yoksa olacağından mı acaba bu tomtişliği?

Bana da daha önce ağdacı demişti oran şiş demişti bebek ordamı yoksa ordamı falan korkmustu bende bebek yukarda demiştm belki hamilelikten orasının şekli şemalide değşyodr
belkide bildiğin top gibi bir şişlik var bende çocuğun bir yeri mi geldi acaba diye korktum ama hareketler felan normal,dediğin şekli de değişiyor sanırım.

ya sorma :) yarım saat dolmadan sancıyla uyandım. Tuvalete gideyim dedim ayaklarım tutmadı. Ağlayacaktım nerdeyse. Midem de çok fena yanıyo :(
Bak şmdi olmadı yaaa... Ağlama sen şirin anne ... elma yok mu.. elma ye bı tane ohhh mis our miden .. ama sakın soğuk yeme ...

bebekleriniz kilosunu biliyorsunuz ne güzel,ben çocuk ne alemde bilmiyorum doktorun nasıl ultrasonu varsa ölçüm yapmıyormuş sadece haftasını söylüyor yolluyor,doğumda öğrenicez artık kilosunu.

Back
X