Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm fıstıklar biz geldik nasılsınız güzel annişler ecrin doğum yapacaktı bugün ne yaptı acep...
he bu arada yazmayı unuttumdu okulda tanıdığım sezaryenle doğum yapan insanlardan bayağı bişeyler öğrenmeye çalışıyorum herkezin bünyesi farklı mesela özelde yapan bir bayan beni direk odaya çıkardılar diyor devlet hastanesinde yapan arkadaşımızda beni yoğun bakımda tuttu diyorlar bu arada yanımıza yelek ve patikte almalıymşız narkozdan sonra üşüyormuşuz...
he bu arada yazmayı unuttumdu okulda tanıdığım sezaryenle doğum yapan insanlardan bayağı bişeyler öğrenmeye çalışıyorum herkezin bünyesi farklı mesela özelde yapan bir bayan beni direk odaya çıkardılar diyor devlet hastanesinde yapan arkadaşımızda beni yoğun bakımda tuttu diyorlar bu arada yanımıza yelek ve patikte almalıymşız narkozdan sonra üşüyormuşuz...
ay sizin kocalar iyi iş,yemek falan yapıyor ne şanslısınız,benimki normal zamanada da elini sürmez şimdi hamileyim halada aynı,dağıtmaktan başka bir iş yaptığı yok adamın.bir kere park yatağı kurdu,bir kerede bebeğin kıyafetlerini ütülüyodum 4-5 parça bişey ütüledi![]()
ben gece nöbetten 1 de falan gelirdim eve hiç bişey yapmadığı için gece yarısı evi toplar temizlerdim,yatmam 3-4 bulurdu sabahta 7 de tekrar kalkıp işe giderdim nöbet çıkışı ertesi gün izin olmuyodu,tembel işte hiç acıma yok,işe başlayınca nolcak hiç düşünemiyorum bile gülüyorum kendi kendime![]()
bende yoğun bakımda tutulduğunu duydum ama yanlış bilmiyorsam genel aneztezi ile doğum yapanları galiba tutuyorlar, epidural yada spinal doğum yapanlar hemen odaya alınıyorlar.. ama yelek we patik konusunda haklısın çok işe yarayacak
Sagra canım ben polar sabahlık aldım,yelekten daha kullanışlı olur diye düşünüyorum,patik de çok gerekliymiş duymuştum![]()
ben ne yelek koymuştum bavuluma nede patik şimdi onları çıkartayımda onları koyayyım ayy bavuldada düzgün yer kalmadı eşim bana sen ciddimisin bu bavulla gideceğine diyor ahh bu kocişler varya.... bu arada nedendir bilemiyorum ama sanki narkozla bayıltacaklarya beni sankim hiç uyanamıycam gibi geliyor...
polar güzel fikirmiş hemde yumuşacık ben şimdi yanıyorumya dedimki doğumdada yanarım patik almamıştık allahtan öğrendim hem ayaklarımı üşütecektim hemde bebeğe inanılmaz gaz olucaktı...
Ben koskocaman tekerlekli bavul hazırladım eşim bir haftalık seyehate mi çıkacağız diyor![]()
benimkinde de yer kalmadı yaa nereye koyacaksam sabahlığımı-terliğimihayır ben bi de normal doğum yapacam aksilik olmazsa,ama doldurdum ne varsa
ayılırsın canım hiç merak etme,ben de kürtaj olurken aynı senin gibi hissetmiştim,ama geçti gitti çok şükür
![]()
sorma canımya sezeryan olucak diye bayağı bi doldurdum en çokta doğum pedlerim bayağı biyer kapladı yelek ve paitiklerim içinde ayrı bi çanta yapayım içine kalın bebek battaniyeside koyayım ince battaniye bavulda ama bakarsın oğluşum üşür...üşür müşür oğluşumda çocuğu olmaz allah korusun:)
selammm kızlar ben geldim.......
haberleri vereyim..
bebeğim gayet iyi.. bu hafta 50 gramcık almış..
3050 gr. 6 günde bu kadarcık...
vee asıl bombaa sancımm çıktıııı benimmmm...
alttan muayene ettiiler açılma yok..
dokştor çantanı hazırda tut dedi
/QUOTE]
oyy yesinler annesi onu aralık bebişlerimiz hep 3 kiloyu geçecek anlaşılan hayırlısı güzelim kesinlikle bavulunu hazır tut heran gelebilir he bu arada mıntıka temizliğinde hazır olsun..ben jiletle aldığım için devamlı mıntıkı temizliği yapıyorum
selammm kızlar ben geldim.......
haberleri vereyim..
bebeğim gayet iyi.. bu hafta 50 gramcık almış..
3050 gr. 6 günde bu kadarcık...
vee asıl bombaa sancımm çıktıııı benimmmm...
alttan muayene ettiiler açılma yok..
doktor çantanı hazırda tut dedi