Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben de emzirme sürecini çok kolay sanmışım,çok zormuş.Bazen çuçuğum çok güzel emiyor bazen de ağzında bekleme yapar oldu.Krizlere giriyoruz ana oğul.Memeyi tutması dert,doydu mu düşüncesi dert oldu
Kızlar sarılık belirtileri tam olarak ne zmn geçiyor? 5. Gün 11 çıkmıştı beslenmesi kakası çişi normal bugün 16. Gün oldu teni açıldı ama gözünün beyazı hala sarı
Canım ilk zamanlar çok ağır bir ağrısı oluyor,ben 9.günümdeyim hala ağrım var ya kalkınca yatınca kesiklerim çok ağrıyor.Zamanla geçecek sanırım bir de benim crp 111 çıktı vücudum dökülüyordu iğne filan aldım hala dökülüyor ama 89 a düşmüş .Enfeksiyon kapmışım .
Benim normal doğumdan sezeryana çevrildi canım elle muayene edildiği için oradan enfeksiyon kaptım sanırım,dikiş yerime temiz dedi doktorum.111 den 6 iğneyle 89 olmuş bugün daha çok var
Benim normal doğumdan sezeryana çevrildi canım elle muayene edildiği için oradan enfeksiyon kaptım sanırım,dikiş yerime temiz dedi doktorum.111 den 6 iğneyle 89 olmuş bugün daha çok var
Anladım canım çok geçmiş olsun. Benim sezeryan dikiş yerimde cilt altı kanamasından kaynaklı ödem oluşmuş kızarıklık ve şişlik var baya yarın yine kontrole gideceğim bakalım enfeksiyon açısından sık takip etmemiz lazım dedi korktum biraz kimseden duymadım böyle bir şey çünkü grupta da yaşayan yokmuş