2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

kızlar aldığınız bütün ciciler çok güzeller Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip ben daha hiç bişey almadım yumurta kapıya gelince paniklicem sanırım

kızlar aldığınız bütün ciciler çok güzeller Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip ben daha hiç bişey almadım yumurta kapıya gelince paniklicem sanırım

tatlım bence artık sende başlamalısın Allah korusun erken doğum felan onları göz önünde bulundurmak lazım en azında bi kaç bişey al tatlım

tatlım bence artık sende başlamalısın Allah korusun erken doğum felan onları göz önünde bulundurmak lazım en azında bi kaç bişey al tatlım

haklısın canım az önce ebebekten bişiler aldım. bi tane çıtçıtlı badi, bubchenin bebek bakım çantası, dalin granül sabun,dalin yumuşatıcı, aventin yenidoğan biberon seti, sebamed sabun, unıbabynın yenidoğan ıslak mendilini aldım şimdilik. zamanla diğer eksiklerinide denk geldikçe alcam. inşallah rabbim hepimizin bebişlerine aldıklarımızı sağlıkla kullanmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiinnnnn

ohh güle güle giysin bebişin tatlım aminnn inşşş

slm arkadaşlar bunlardı oğlusuma yeni aldıklarımm
allahımm sağ sağlımm giydirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnn bana ve tümm arkadaşlarıma

Eklentiler

• $Fotoğraf0666.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoğraf0667.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf0668.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoğraf0669.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0670.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $Fotoğraf0672.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $Fotoğraf0673.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $Fotoğraf0674.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf0677.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf0675.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0676.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…