- Konu Sahibi yosuntuttum
-
Kızlar bana da dur deyin ya.. :) bnde 30. haftasına kadar bişey almak istemiyorum daha erken diye.. ama dayanamıyorum gördükçe bebek kıyafetlerini özeniyorum..
eşimde 6 aya kadar bekleyelim diyo.. :)
daha bişey almadım ama almak istiyorum..
civilden aldım canım 19,90 galiba fiyatıda
:) valla alıcam bu gidişle zaten.. :
kuzuma korka korka aldığım cicişleri.. benim eksikler bitti sadece biberon falan kaldı.......geri ablasından kalma.......
Eki Görüntüle 463149 Eki Görüntüle 463150 Eki Görüntüle 463151 Eki Görüntüle 463152 Eki Görüntüle 463153 Eki Görüntüle 463154
kızlar bu cicişler benim çeyizimden daha bekarken eski çalıştığım yerden alıp koymuşum kenara, ev taşırken sandıkta buldum :))
kısmet olursa bebişime sağlıkla sıhhatle giydiririm inşallah :)
çok güzeller canım
kız içinemi doğdu erkek olucağı erkek cicileri almışsın:)
yok tatlım yaa.. kız olanları da varda onları sandıktan çıkarmadım, ama onlar daha azmış hakkatten içime doğmuş demekki :))
onlar bidahakine inşallah :)))
:)) inş canım benim Allahım bizlerede ikinci bebişleri kız evlat nasip etsin
Eki Görüntüle 463149 Eki Görüntüle 463150 Eki Görüntüle 463151 Eki Görüntüle 463152 Eki Görüntüle 463153 Eki Görüntüle 463154
kızlar bu cicişler benim çeyizimden daha bekarken eski çalıştığım yerden alıp koymuşum kenara, ev taşırken sandıkta buldum :))
kısmet olursa bebişime sağlıkla sıhhatle giydiririm inşallah :)
kuzuma korka korka aldığım cicişleri.. benim eksikler bitti sadece biberon falan kaldı.......geri ablasından kalma.......
maşallah cnm allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin
bende aldım bişiler bide hediyeler var yarın eklerim inşallahhh...
maşallah tatlım, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, giysin bu cicişi babişiyle birlikte bol bol maç izlesin :)))
ayy bizimkide kesin fenerli olacak, hasta fenerli babadan başka bi ihtimali yok :)
bende böyle şeyler alayım da hoşuna gitsin kocamın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?