2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

melegime anneanne babanne teyzesi ve bi arkadaşımdan gelen hediyeler
içlikleri
pijama takımı
yeşil h. çıkışı
sarı h.çıkışı
yelek ve lifler
albüm toka tırnak makası
çorap bandana
sarılı h.çıkışı
örgüler
aaaa hep kaydırmışımm idere edin canlarr

Eklentiler

• $DSCI0758.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

allahım yarabbim ne güzeller bunlar böyle güle güle iyi günlerde giysin inşallah kuzum benim yaaa

allahım yarabbim ne güzeller bunlar böyle güle güle iyi günlerde giysin inşallah kuzum benim yaaa

sagol cnm inşallahhh bende bayılıyorum hep daha çok çokk olsun istiyorum doymuyorum resmennn allahımm hepimiizin meleklernie sag salim giydirmemmizi nasip etsinnn bollboll

canım çok güzeller güle güle giysin bebişin

bugün nevresim takımı aldım,bayadır bekliyordum hakmardan.

bu 10 lu masal kitapları da hakmardan,bebişimle hiç konuşmuyorum müzik dinletmiyorum ona masal okumuyorum artk yapıcam ama inş.

bu aslında sütyenlikmiydi neydi,annem almıştı ondan aldım.bebişimin çoraplarını ya da acil yıkadığım kurutmam gerekenleri asarım

bu arada yine çok güzel şeyler vardı sayfalarda,ayrıca daha bebişi doğmadan birsürü hediye alanlar var ne şans
bana doğduktan sonra bi kaç parça bişi gelir heralde,onlarda mecburi alınanlar

bayıldım , allah giydiği günleri de göstersin merak ettim nerden aldınız acaba ?

salih bebeden aldım canım çoğunu ama nerde birşey görsem alıyorum birde unnado ve butik bebeden alşveriş yaptım butik bebenin fiyatları uygun ve kaliteli :))

çok güzeller canım güle güle kullansın bebişin

bunlarda teyzoştann yenii hedişlerimizzzzzzzz

Eklentiler

• $DSC01574.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC01577.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…