2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

Tulumlara bayıldıııımmm :) güle güle giysin mis kokulu bebeğin

çok güzelelerrr, maşallah diyelim :)) ben onun mevlüt takımını yerimm:)

çok güzeller bayıldım yaaa güle güle giydirmek nasip etsin prensesine kız annelerine özeniyorum çok çeşit var kızları için yaa banene erkek annelerinide düşünsünler

çok güzeller bayıldım yaaa güle güle giydirmek nasip etsin prensesine kız annelerine özeniyorum çok çeşit var kızları için yaa banene erkek annelerinide düşünsünler

Aynen canım ya biz ne alıcağımızı şarşırcaz.. ben bakınıyorm alıym diye hep kız kıyafetleri dikkatimi çekiyo çok ciciler ya..,

herbirinize çok teşk.ederim güzel dilekleriniz için
daha güzelleri sizlerin olsun inş.
erkek bebekleri için de güzel şeyler var hele o maviler çok şirin
onlara da tulumlar,ceketler,papyonlar neler neler var sadece pembik değiller

Canım güle güle giydir inşallah çok tatlılar hepsine bayıldım özellikle birincisine Nerden aldın?

bütün hepsini ümraniye ve üsküdardan aldım..
ilk tulumu ümraniye merkezde pamidordan almış olmam lazım.çok yoruldum kalkp bakamıyorum poşete

bütün hepsini ümraniye ve üsküdardan aldım..
ilk tulumu ümraniye merkezde pamidordan almış olmam lazım.çok yoruldum kalkp bakamıyorum poşete

Teşekkür ederim canım çok güzeller.Ben daha bişey almadım alınca yayınlarım.Bence herkes kıyafetlerin markasını yazsa biz de yararlanırız fena olmaz

Aynen canım ya biz ne alıcağımızı şarşırcaz.. ben bakınıyorm alıym diye hep kız kıyafetleri dikkatimi çekiyo çok ciciler ya..,

aynen valla kızlara çeşit çeşit ne ararsan var erkeklerede bi pantolon bi gömlek erkek annelerinide düşünsün şu tekstilceler yahu:)

Teşekkür ederim canım çok güzeller.Ben daha bişey almadım alınca yayınlarım.Bence herkes kıyafetlerin markasını yazsa biz de yararlanırız fena olmaz

aslnda ben bugüne dek olan tüm bebe alışverişlerimi paylaştım ve başlarda da aldığm yeri ve fiyatını yazıyorudm tek tek.
sonralarda kmse yazmaynca bnde uğraşmayayım dedim.
aslnda fiyat ve yer yazılması gerek,yapalım valla bundan sonra

Nereden alındığı ve fiyatları belirtme konusu çok mantıklı. Birçok açıdan fikir verici olacaktır. Ben daha önce aldığım kıyafetlerden başlayayım.

Bunları butikbebe internet sitesinden satın aldım.

Eki Görüntüle 465833
Fiyatı: 12.90 TL

Eki Görüntüle 465834

Eki Görüntüle 465835
Fiyatı: 19.90 TL

Eki Görüntüle 465836
Fiyatı: 20.90 TL

Eki Görüntüle 465837

Eki Görüntüle 465838
Fiyatı: 11.90 TL

Eki Görüntüle 465839
Fiyatı: 10.90 TL

Eki Görüntüle 465840
Fiyatı: 6.90 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…