2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

Hepinizin aldıklarını izliodum cinsiyet kesinlşsın die bklıyodum açıkçası ve artık oğlum için yavaştan alşvrşe bşladık bizde :)

Eki Görüntüle 486539 Civilden aldım 13 tl civarıydı sanırım

Eki Görüntüle 486540 Kale center avm de miiniço diye bi mağaza var ordan aldım organik isimli 20 tL

Eki Görüntüle 486542 Kanzdan 20 tl

Eki Görüntüle 486543 C&A dan 5li badi çok uygun 19.90 tl :)

Eki Görüntüle 486544 ReaL marketin içinde görüp almıştım 11 tl :)

Eki Görüntüle 486545 Lcw ve Kanz dan 9-10 tl civarı

Eki Görüntüle 486548 Bunların ikisini ayrı aldım diğerleri takımların önlüğüü

Eki Görüntüle 486549 Lcw Outlet 6 tl ikisi

Eki Görüntüle 486550 Lcw den hepsi 2-3 tl civarı 2li olarak

Lcw den takım olarak 29.90 tl

Aziz bebeden indirimli olarak 28 tl

Lcw den 13 tl

Lcw den herbiri 6 tl

Şimdili,k bu kdr Hep almak istiyo insan .İnşallah hepimize, bebişlerimize sağlıklı günlerde giydirmek nasip olur aldıklarımızı.

kızlar ben de aldığım yer ve fiyatlarını da ekleyeyim hemen ;

ilk 2 resimdeki yeşil takım ve çıtçıtlı badiyi pendik çarşıda albimini bebeden aldım,takım 20 TL, badi 5 TL,
civcivli tulum Pendikte çarşı çocuktan 15 TL,
bebek hakları yazılı badi,mama önlüğü ve ağız mendilleri de Pendik asil bebeden aldım.çıtçıtlı badi 5,90 TL, önlük 6,90 TL, mendiller 4' lü 3 TL ye aldım.
çerçeve de yine Pendik Ebru hediyelik ve züccaciyeden 20 TL' ye aldım..

çok güzeller Allahım güle güle giydirmek nasip etsin tatlım

çok tatlılaaaarrr.. Bende bir an önce İstanbula gelip alışverişe başlamak istiyorum :)

bunlarda bizim aldığımız ciciler...9 aylık çoğu..indirmdelerdi şortlu takım 20 tl diğerleri 6şar tl..çizgili iki tişört 10 tlye aldım..hastane çıkışını falan daha sonra alacağım..

kızlar ''zidaya'' diye bir sitanin reklami çıkıyor hep kadınlar kulubübde alan varmı?spasilk diye bir markanın bebek ürünleri çok güzele benziyor alan yada bilen varmı??

en son eklenen cicişler de harika güle güle giydiririz inşallah!!!

eşimle geçen gün baza aldık,ordan param artnca bu gün tek başıma çıkıp bi kaç bişi aldm,tek başına alışveriş çok iyimiş valla eşimi götürmiycem artk yanmda
sıkılıyor yanmda ya da gereksiz görüyor aldklarımı bnmde hevesim kaçıyor

çoraplarımızı pazardan aldık,1 er tl hepsi

atletim lcw dan 12.90 tl ve tacım ne kadar dı alırken sormadım bi ucuzluk mağazasndan aldım :26: loğusalkta kullanıcam inş.

bunlarında üzerinde yazıyor ne kadar oldukları,bi tık yetiyor anacım görmenize

ay valla daha almıycam bişi yeteeeer diye bağırmak istiyorum kendime
hediye falan gelicek biraz da,ondan sonra alırım artk ne eksiğim kalırsa.
biri bana dur desin
bu gün bir kere daha dedim keşke işimi bırakmasaydım,kendi paramla doyasıya alışveriş yapardım kızıma diye
ama hayatımız boyu keşkelerimiz hiçbitmiyor ki

güle güle giy ve giydir canım

meoww

Güzel kızın güle güle giyinsin yeni cicişlerini :)

Çok kıskanıyorum ya :) harika şyler almışsın meoww :)
İstanbula geleyim altını üstüne getireceğiiiimm :/
Güle güle giydir canım,ama bence de artık yeter kız dolaplar almayacak kıyafetlerii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…