2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

hepsi çok güzeller canım iyi günlerde giydirmek nasip etsin Allahım

selam kızlarr:) en son aldığımız ciciler bunlar:)

Eklentiler

• $SAM_0252 (Custom).webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_0253 (Custom).webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $SAM_0254 (Custom).webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $SAM_0255 (Custom).webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $SAM_0256 (Custom).webp
    18 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_0257 (Custom).webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_0258 (Custom).webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $SAM_0259 (Custom).webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $SAM_0260 (Custom).webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $SAM_0261 (Custom).webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_0262 (Custom).webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $SAM_0263 (Custom).webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $SAM_0264 (Custom).webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $SAM_0265 (Custom).webp
    13 KB · Görüntüleme: 88
  • $SAM_0266 (Custom).webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 60

çok güzeller, çok da yakışacak kokoşuna

selam kızlarr:) en son aldığımız ciciler bunlar:)

Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin cnm. sana geceliği soracaktım. nasıl rahat kullnılacak bişeymi?? alsammı almasammı karar veremedim bi türlü... çünkü kayınbaba , kayınvalide falan gelir doğuma... bilemedim. sence almalımıyım ???

çok teşekkürler. benm ki pijama takımı ama aynısının geceliği var sanırım. bu takımm cidden çok rahat. geceliği daha sade ve pembe renk almayı düşündüm. pijamayı lohusa döneminde evde şık olsun diye aldım. hastanede gecelik rahat oluyormuş. ama bu takımın geceliği biraz ince ve iç gösteriyor dedi forumdan bir arkadaş almış. düşünürsen bu pijama takımı cidden güzel birazck kokoş:) normalde alacağım bi şey değil de süslü olsun dedim. bir de ben indirimdeyken aldım. cumaları indirim oluyor bu markanın sitsinde

ay çok tatlı bunlar hele mevlüt takımına bayıldım

kızlar ben daha buraya eklemedım ama bende dayanamadım artık aldım bırkac bırseyler. hele benım kızımın mevlıdlıklerını bır gorsenız prenses gıbı. ve dun mothercare dan 0-3 aylık arası cıcısler aldım ama yenı sezon urunlerı bıraz pahalı geldı ındırımı beklıyorum. gıtmenızı onerırım. hem kumasları %100 pamuk hemde kalın degıl yanı normal kalınlıkta ama sıcak tutacak tarzda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…