2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

kızlar çok ciciler maşallah allahgüzel sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin...valla ben daha hiçbişey almıyrum içim alev alev ama ne alıcağımı bilmiyorum.3 yaşında oğlum var oğlum olursa herşeyi hazır sayılır tektük alırsam alırım ama kızım olursa sil baştan sıfır :) inşallah kızım olur yaa en keyiflisi doğuma 10 gün kala herşeyi yıkayıp ütüleyip hazır beklemek ayy çok heyecanlııı

şapka 2.95
zıbın 4.95
zürafalı çorap 1.25 tl,eldiven 1 tl
bambinodan biberon (7 tl-sağlklı plastik) ve kapaklı emzik (3 tl)
kurbaalı çorabın fiyatı da 3 tl olması lazım:26:

henüz cinsiyeti belli değil,dün dr.dan dönerken heveslendim ortak renklerden bişiler alıverdim
bugün de pazara çkmaya çalışıcam,pazarlarda inanılmaz güzel ve uygun şeyler var

çok tatlılar güle güle giysin inşallah bızdık

çok tatlılar Allahım güle güle giydirmek nasip etsin

amin sağolun =)) ah bi de kız olsa neler alıcam daaa.. 1 ay daha sabretmem gerek sanırım =)))

:))) sende benim gibi kız istiyosun ben ve eşimde çok istiyoruz kızımızın olmasını ama hayırlısı tabi:) Allahım hepimizin gönlündeki cinsiyeti versin inşş

yaa bnm eşim erkek istiyor
ve oturduğum yer erkek çocuğu yetiştirmek için berbat bir yer (
sanırım erkek olucak ama bnmki..
neyse sağlık sıhat en mühimi
amin Allah gönlüne göre versn herkesn

Bende henüz birşey almadım çok istiyorum ama çok erken diyor herkes 2li testim bu hafta sonu yapılacak eğer değerlerim normal çıkarsa inşallah ondan sonra başlarız artık bizde cicişler almaya

Bende henüz birşey almadım çok istiyorum ama çok erken diyor herkes 2li testim bu hafta sonu yapılacak eğer değerlerim normal çıkarsa inşallah ondan sonra başlarız artık bizde cicişler almaya

Hayırlısı olsun insallah.. Ben de aynen seni gibi diyordum, 2li testten sonra alirim birseyler diye... Bugun 2li tarama testi icin gittim ultrasonum iyi cok sukur ama kan tahlillerinin sonucu i1 haftada çıkıyormus. Yani alısveris icin beklemem gerekiyor
Bu kadar bekledik artik 1 hafta daha beklicem ciciler icin :)

Tatlım cinsiyetin belli oldumu peki??

Henuz belli olmadi. Sordum doktoruma ama daha cok erken dedi. Bir yerde okumustum, bebisin buyuklugunden filan aslinda anliyormus yada tahmin edebiliyormus doktorlar ama soylemiyorlarmis :) artik bi dahaki aya.. Seninki belli oldu mu?

Henuz belli olmadi. Sordum doktoruma ama daha cok erken dedi. Bir yerde okumustum, bebisin buyuklugunden filan aslinda anliyormus yada tahmin edebiliyormus doktorlar ama soylemiyorlarmis :) artik bi dahaki aya.. Seninki belli oldu mu?

Ben de almak isterim ama korkuyorum henüz erken olduğunu düşünüyorum , şu cinsiyetimiz bir belli olsun beğendiğim şeyleri alıcam denk geldikçe...sizlerinde aldıkları çok güzel neler var neler insan kafayı yiyor baktıkça...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…