2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

cnm çok güzel hepsi güle güle kullanın inş.
5li seti nerden ne kadara aldın acaba :26:
ha bide çoraplarına bayıldım

ist.kaynarca değil mi? mağaza adını ve yerini bana yazabilir misin? gerçekden çok uygunmuş.
bnm ailem de pendik de oturuyor.cinsiyet belli olunca rengine göre gidip almalı =))

ist.kaynarca değil mi? mağaza adını ve yerini bana yazabilir misin? gerçekden çok uygunmuş.
bnm ailem de pendik de oturuyor.cinsiyet belli olunca rengine göre gidip almalı =))

evet orası tatlım ama ismine felan bakmadım cinsiyet belli olunca bidaha gidicem o zaman bakar yazarım sana olurmu canım?

cinsiyeti belli olana dek almıycam almıycam diyorum,yine dayanamıyorum
gerçi yeni evliyim daha,borç-harç durumları bilirsiniz elime nakit para geçince hemen değerlendirmek istiyorum,sonra bulamıyorum çünkü :26:
soldaki ayıcıklı kırmızı pijama takımı,yazlık ve 6 ay ile 1 yaş arası.
sağdaki fil motifli yeşil pijama takımı ise yenidoğan ile 3 ay arası patikli biraz kaln bir takm ve şapkasına da bayıldım
yeşil zıbın da 6 ay ile 1 yaş arası,sarı minnuk çoraplar ise yenidoğan çorabı
bunlar da anneannesinin aldığı tulumlar.soldakinde eldiven,şapka ve patik mevcut.
sağdakinde de şapka,eldiven ve mama önlüğü var.

pc kamerasndan zar zor çekiyorum arada saçım ve kolum da çkmış

AYYYY TATLIM BUNLAR ÇOK ŞEKERLER GÜLE GÜLE GİYSİN BIZDIK İNŞALLAH İYİ GÜNLERDE

canım çok şeker bunlar güle güle giysin bebeğin inş ben cinsiyet belli olmadan almicam 22 haziranda inş öğrenirimde bende artık almaya başalrım bebeğime ciciler

maşallaah canımm güle güle giysin bebişinn bebek kıyafetlerine bayılıyorummmmmm rabbim inşalah hepimize sag salim kavuşmamaızı nasip eder meleklerimizeeee

ya muhteşem bişi bunlar bende alcam alcam diye heves ediyorum ama
yeni doğanlarını bile doğumdan hemen önce alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…