2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

teyzeleri bakın bakın pc kamerasndan çektiğim için pek net değil kusr.bakmayn
bunlar pijama takımları
efendim bunlar zıbınları ve sağdaki atlet külot takımı
soldakiler fenerbahçeli 3lü çorap seti ve fenerbahçe şapkası,sağdaki ise pamuklu bir yelek

en son aldıklarım bunlar.anneannesi de bi kaç bişi almış.ayrıyetten mint yeşili ve karışık renklerde olan 2 tane yenidoğan yeleği örüyoruz ana kız biter bitmez paylaşıcam sizlerle

AYYY BUNLAR PEK ŞEKERLER TATLIM GÜLE GÜLE GİYDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM

ayy çok şekerler tatlım yaa Allahım güle güle giydirmek nasip etsin yerim ben bunların cicilerini

kızlar eklediklerinize baktımm harikalarrr saglıcakla giydirelim inşallah hep bişiler almak istiyorum bebişme herşeye ihtiyacım var ilk oldugu için ne alcagımı şaşırıyorum hepsini istiyorum hepsiniiiiiiiii 8 yıl özlamden sonraa

livaza turunculu takıma ve zıbnlarına bayıldım!! bnde alıcam turucu renk de bir takım!! =))) güle güle sağlıcakla gysn bebişin inş.

Son düzenleme:
hepsi çok güzel güle güle kullansınlar inşallah. bende 1 patik aldım lcw den ama sakladım , çünkü kızım onları kendi ayağına giymek istiyor. 1 pijama takımı aldım, 2-3 de çıtçıtlı badi en ufak boy olanından .

hadi aralk anneleri biraz hız verelim bu başlığa
hangi cicileri aldıysak paylaşalım,birbirimize de fikir vermiş oluruz hem alış-veriş konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…