2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

ınşallah cnm ınşallah hepimize o günleri görmek nasip olsun:)

oyyyy çok şekerler güle güle kullanın canım

vallahi bende almayacak gibiyim hastane çıkışlarında var 2 tane ordan 1 tane bu kalın 1 de normal var yaterli gibi ama alırsamda ince alırım belki

kızlar çok almayın battaniye büyüdükçe evde kalabalık oluyor.

merhaba annisler ben bugun bebisime birseyler aldim....bir magazada indirim vardi....2 alana 2 bedava diye cok guzel seyler aldim...ama yazlik yani baby yazin 5-6 aylikken giyecek...insallah.....laptopun webcaminden cektim biraz renkleri degisik cikti ama eklemek istedim....coraplar lcwdwn cok guzeller dort renk aldim...2 tanesi 4.80 elbilerin hepsi 31 lira tuttu.....

çok güzeller cnm bebişin güle güle giysin :)

ayy harika ciciler bunlar yaa

çok cicilerr allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin

ne kadar süslü güzel şeylermiş bu elbiseler,özellikle ilki çok hoşuma gitti,güle güle giydir kokoşuna cnm inş.

çokkk beğendim, hepsi birbirinden güzeller. yazlıkları 6-9 alsak daha iyi olur bence. bazı tanıdıklarım etiketiyle duruyor giydiremediğim şeyler oldu demişlerdi. çok küçük almamaya çalışıyorum bende. bir de arkadaşım yaklaşık 2 hafta önce doğum yaptı. en çok ince battaniyeler örtüler ve zıbınlar lazım oluyormuş. şimdiden 4 kere makina çalıştırdım dedi. ben de dün gittim bir battaniye 2 pijama daha aldım. ağız mendili ve oyalı yüz örtüsü aldım. incecik çember gibi bişey.

çok güzeller canım iyi günlerde giysin minik kokoş ben ilk resimdekini sadece 20 tl ye aldım netten kargosuyla falan 26 tl yi buldu

kızlar bana bir konuda yardımcı olun,ikinci bebğim olmasına rağmen kış bebeği olacağı için kafambiraz karışık kıyafet konusunda,bir hastane çıkışı,iki tane beşli zıbın seti ve 2 tane de tulumumuz var,sizce yeter mi yoksa takviye yapmalı mıyım,kızım çok kusardı ona kıyafet yetiştiremezdim,bunda nasıl olur bilmiyorum ama çabucak büyüyecekleri için 0-3 aylık dönemde de fazla birşey almak istemiyorum, sizler neyi ne kadar aldınız??

selam canım benimde ilk bebeğim sen daha tecrübelisindir ama bende bi tane hatane çıkışı aldım başka hastane çıkışı almayı düşünmüyorum çabuk büyüdkleri için giyilmiyomuş bi kaç tane çıt çıtlı badi pijama takımı tulum ayaklılarda kullanışlı değilmiş fazla almam pijama takımı vs vs.[/QUOTE]

evet aslında az çok tecrübe ediniyorsun ama kafam çok karıştı yeter mi yetmez mi diye,çabucak büyüyorlar,maşallah cocukların elbiseleri bizimkilerden pahalı:)hayırlısı artık yetmezse internet imdadıma yetişir:)

bende 1 tane hastane çıkışı aldım 5 li diğerlerini alt üst takım şeklinde aldım ve ço birşey almayı da düşünmüyorum

çok güzeller canım güle güle giydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…