2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

fd01 odanız da cicişleriniz de çok güzel,bayıldım,güle güle giysin prenses

GEçen hafta IkeA'dan oğlumun yatağını ve ona ait bi şifonyer aldııııkk.Şimdilik oda yapacak yerimiiz yok ve olsada belli bi süre yatak odasında yanımda olması gerektiğini düşünerek oda almadımm sadece bunlarıı aldımm..yatağını nevresimi hepsinide ordan aldım.. yatağı henuz kurmadık kurunca hazır olunca ölede resmlerii eklerimm artık

Eki Görüntüle 532299 .. Eki Görüntüle 532300
.. Eki Görüntüle 532302
Eki Görüntüle 532303

Yaza doğru da inşş kndimize göre bi ev bulup taşınırsak Güzl bi oda yaparım inşşalhh çok istiyorum :)

çok güzel iyi günlerde kullanın

ebrulı ben suna ınandım,senle zevklerımız kesınlıkle aynı,aldıklarının aynısını bende alıcam ,yani mukkemel:)

güzel annişler,portatif beşik almayı düşünüyorum oğluma ama bu 3 model arasında kararsız kaldım,hemen hemen benzer özellikler gösterselerde hangisi daha kullunışlı ve şık duruyor sizce?

canım oglumdayken ben 3, olanı almıştım fiyonklu benimki füme beyazdı çok memnundum şimdi nasipse kızımdada onu kullanıcam çok kullanılışlı ilk 6 7 ay rahat kullanırsın sallamasıda çok rahat ben memnun kalmıştım..

hastane çıkışı için yedek olarak markafoni'den disney'in 10'lu setini aldım. daha önceden 20 tl.lik indirim kuponum da vardı, bana 40 liraya geldi. yanına başka şeyler alınca kargo ücreti de ödemedim :))

Buarada herkesin cicileri cokkkkk guzel,gule gule kullansin herkes ,ozellikle kiz bebek anneleri cok sansli cok cesit var ve seker gibi oluyor tum esyalari:)Benim oglumun odasini ben hazirlayamicagimbiz istda oturuyoruz ama dogum izmirde olucak burda park yatak aldik 40 i cikana kdr onda yaticak,mobilyalarini ise ben burdan begenicem esim ordan alicak,kiz kardesim ise orda odasinin dekarasyonunu yapicak,tam bir aile calismasi yani:) ben odasini kendim hazirlamayi cok istiyordum ama kismet olmadimobilyalar disinda tum hazirliklarimiz tmm gibi artik,sali gunude bebek susleri ve seker siparislerimiz geliyor eklerim gelince..Cicilerinizi zevkle izlemeye devam ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…