2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

kızlarr bizde bugün bebek arabamızı aldık ebebekin İzmir mağazasından , chicco trio enjoy bizimkisi gri rengi son bi tane kalmış oda şansımıza ... şu anda ebebekte kampanya var enjoy 3lü takımın fiatı 870 tl .gerçekten hakediyor biz kızımla bayıldık arabamıza , park yatağımızıda chicco lullaby aldık. diğer bi çok ihtiyacımızıda tamamlandı.en yakın zaman da eklerim cicilerimizi...

gule gule kullansin annesi..

kızlar hepinizin cicişleri maşşallah çok çok güzeller allahım sağlıkla kucaklarımıza verip iyi ve güzel günlerde giydirmemizi nasip etsin.benimde tek tük ihtiyaclarım kaldı ben oğlumun yatağını kullanıcam beyaz mothercarede almıştım oğlum bu zamana kadar yattı inşallah doğduktan sonrada kızım yatıcak park yatağımızda var onu da mothercareden almıştım.şimdi oğluma genç odası aldım siparişi verdim ama daha gelmedi artık bian önce gelsede kızımın eşyalarını yıkayıp yerleştirsem.oğlumun odasında kendi dolabı vardı genç odasını dolabını kızım için kullanıcam yatak odama koyucam oğlumunda kızımında odaları bembeyaz olucak :) inaşşallaah kaderleride bembeyaz sayfalarla dolu olur.yarın dr kontrolüm var ama iiçimden bir ses hep erken doğum yapıcam ve hiç bişeyeim hazır olmadan olucak diyor inşallah böle kötü birsüprizim olmaz.bebek rarabamızıda aldım en büyük ihtiyaclarım bitti bebe confort elea full pembe modelini aldım kullanınca inş memnun kalırım.hem çok hevesleniyorum hemde kendime kızıyoum.kızlar burda cicileriniz paylaşırken bende bianda kendimi kaptırdım yazdım da yazdım :) bu arada gap te indirim var mothercarede indirim var hemde kışlık yulumlrada bile var ama yarın 15 ekimde son gün

canım nette buldum.genelde d&r da varmış..ama anladığım kadarıyla o doğum sonrasıymış..ilk dişi,ilk konuşması...vs. gibi..ben hamile kaldığımdan beri günlük gibi bişi tutuyorum..hepsi buradada buldum bi tane...ama içeriğni bulamadımm.defterin içi nasıl pek belli değil..şu ayak izni çıkartabildiklerinden...canım bebek süslerini ve şekerlerini, izmirden mi alacaksın.benimde kayınvalidemler ordada..eğer farklıysa ordanda sipariş verebilirim .ben daha süslere karar veremedim...

canım nette buldum.genelde d&r da varmış..ama anladığım kadarıyla o doğum sonrasıymış..ilk dişi,ilk konuşması...vs. gibi..ben hamile kaldığımdan beri günlük gibi bişi tutuyorum..hepsi buradada buldum bi tane...ama içeriğni bulamadımm.defterin içi nasıl pek belli değil..şu ayak izni çıkartabildiklerinden...canım bebek süslerini ve şekerlerini, izmirden mi alacaksın.benimde kayınvalidemler ordada..eğer farklıysa ordanda sipariş verebilirim .ben daha süslere karar veremedim...

ebrulı ben suna ınandım,senle zevklerımız kesınlıkle aynı,aldıklarının aynısını bende alıcam ,yani mukkemel:)
Teşekkür ederim canım Bende Aaaynen öyle düşünüyorum aldıklarına bakınca :) kafa dengi derler ya,yakın olsak öyle bişeY oluruz heralde :)

ayyy çok güzeller iyi günlerde kullansın bebişleriniz

çok güzeller hepsi canım

çok güzelmiş canım

ooo nerelerdesin sen canım yaa unuttun bizleri hiç uğramıyosun topiğe küstük sana heberin olsun. nasılsını prenses nasıl

Teşekkür ederim canım Bende Aaaynen öyle düşünüyorum aldıklarına bakınca :) kafa dengi derler ya,yakın olsak öyle bişeY oluruz heralde :)

tanışmayı ısterdım:) belkı doğumdan sonra bebeklerımız kendılerını toplayınca aralık annelerı buluşuruz:) bende senın aldıklarını çok begenıorum

canim bende alicam d&r da gormustum sanki bir ara,degisik defterler vardi.Guzel biseyler bulursan onerileri bekliyorum:)

Canım ben kendim yaptım anı defterini. gelen dostlarımız akrabalarımız birkaç cümle yazsın diye :)

bu şekilde :)

fakat d&r da çok güzel bebeğin gelişimine göre yazılabilecek defterler var fiyatları biraz yüksek ama onlarda şirin :)

seastre
canım benim ya vallahi vakit yetmiyor artık bana desem inanırmısın o kadar yoruuyorum ki anlatamam 4 yaşında afacan bi oğlan ev iş okulu yemek hazırlıklar gelen giden ooo baya işler güçler :) onun haricinde çok şükür iyiyiz bugün dr gittik kontrolümüz vardı 32+4 günlük olmuşuz 4 gün önden gdiyomuş 1840 gr olmuş kızım azmı bilemedim ben hepinizin cicişleri çok güzel bayıldım allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin.senin oğluş nasıl??umarım herşey yolundadır.

Son düzenleme:
kzlar bunlar bayadır annemdeydi,nihayet görüntüleyebldm

bunlar bi komşumuzun aldkları,alşveriş yapmş bnm kızıma civilden hepsi sanırım.

şu sağdaki 2 tulum takımları paylaştm mı hatırlamıyorum.
soldaki inekli pijamasına bayıldım gıcımın

bu 2sini önümüzdeki yaza giydiricem inş.
hele hello kittyliye bayıldık eşimle

bu 2 elbise baya büyük 2-3 yaş elbisesi,annem ucuza bulmuş almş şimdiden

bu hırka da bayağı büyük aynı şeklde yani,ileride giydiririm bnde gıcıma

annem kandıranın pazarından almş heralde hepsini,fiyat veremiyorum bu defalk malum

bi de kızımın yorganı,döşeği ve de yastığı var.
ayrıca annemn ördüğü battaniye ve diğer örgü kıyafetler var onları da tamamlaynca paylaşıcam inş
kimi tam bitmemş kimini düğmesi dikilmemş falan

Canim cokkk guzel olmus ellerine saglik,forumda ne kdr becerikli annelerimiz var ya,kurabiye yapanlar,seker yapanlar,ani defterleri ozendim gercekten..bende grafikerim ama benim tasarimlarim hep bilgisayar uzerinde,elisi biseyler yapmak hic nasip olmadi,bende denemek isterdim cok zevklidir kendi el emegin birseyi kullanmakta ayri bir keyifir gercekten..

çook güzel görünüyooo..eline sağlık...süsleme için gerekli malzemeler her yerde var mı?nerelerden buldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…