2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

bayıldm ben de çok güzel hepsi özewllikle de hello kitty e karşı ayrı bi sevgm var:)))

hepsi birbirinden güzeller canım allah ağız tadıyla giyinmeyi nasip etsin prensesine

çok güzeller canım yakışır prensesine iyi günlerde giymek nasip olur inşallah
maşallah ne kadar becerikliymişsin çok güzel görünüyor

son alınanları buraya da eklelimm

Eklentiler

• $SAM_0495_resize.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $SAM_0493_resize.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 42
kızlar bu arada ilgilenirseniz wenice de %50 indirim var tüm ürünlerde.kışlık ürünler çoğu.hatta 30tl lik battaniye 15 e inmiş çok güzeldi ama mavisi kalmış alamadım.

kızlar bu arada ilgilenirseniz wenice de %50 indirim var tüm ürünlerde.kışlık ürünler çoğu.hatta 30tl lik battaniye 15 e inmiş çok güzeldi ama mavisi kalmış alamadım.

ben mavi de aldım battaniye. bence kaçırma iyiyse. zaten her şeyimiz pembiş:) 2. ler erkek olursa yandık:))

Sevgili aralık anneleri merhaba, uyku tulumu aldınız mı, kollu mu kolsuz mu aldınız? Yorgan yerine uyku tulumu almayı düşünüyorum, malum ağzını örtmesin, güvenli olsun diye. Fotoğrafını, markasını ya da linkini paylaşabilecek var mı? Kolsuzda sanki kolları üşür gibi, kolluda da hava sirkülasyonu olmaz da bunalır gibime geldi.

maşallah kızına tatlım bence haftasına göre gayet iyi kilosu annesi endişe etme. beni oğluşumda iyi teyzesi yan gelip yatılar işte bütün gün:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…