2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

kıyafetlerini dün yıkadım....bugün ütüleyeceğim onlarıda bi ara atarım....teyzeleri var mı eksiğimiz kıyafet,benim lohusa pijamam terliğim ve bebek şekeri haricinde...

güle güle iyi günlerde giysin inşş bebeğin :) hepsi çok güselll

yeni cicikler harika kızlar
güle güle kullanın inş.
bnde bu cumartesi battaniye bakıcam aşkıma
rüyamdaki pembe battaniyeden almak isterdim ama ortak bi renk alıcam.
beşli setim,nevresim takımlarımdan biri,beşiğimiz ve de bir çok kıyafetimiz ortak renk.
ileri de bi bebiş daha ister miyim bilmiyorum,yaşm daha 22
ama şimdilik düşünmüyorum,ben ortak renk aldm bir çok şeyi.
ileri de süpriz bi bebiş bile olsa pek masrafımız olmaz
bi de oğluşum olsun isterdm ama daha yemek bile yapamıyorum,nasl üstesnden gelirim herşeyin hiç bilmiyorum

Slm kızlar oyun parkı alanınız vardır aranızda acaba içine nevresim takımımı aldınız korumalı uyku setimi? Ben karar veremedimde...

Eki Görüntüle 536117 Çok hoşuma giderek aldığm lohusa taacıımm :) başka görüp beğenirmyim bilmiyorum ama şimdilik bunu taklıp öle bebişimle fotoğraf çekilmeyi isteiyorumm..

kızlar hepside çok güzeller allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Slm kızlar oyun parkı alanınız vardır aranızda acaba içine nevresim takımımı aldınız korumalı uyku setimi? Ben karar veremedimde...

Bence korumalı uyku setine gerek yok. park yatakların yanları zaten sert olmuyor. nevresim takımı almayı düşünüyorum ben. yorgan-yastığı da ayrı alırım...

cvp vericek kimse yokmu yaaa

canım ben korumasız uyku seti aldım...neden korumasız dersen .. arkadaşımın bebeği beşiğin yan kısımlarındaki ipe takıldı 2 defa..Allah korudu..bişey olmadı..ben uyku seti alırken sıkı sıkı tembih etti korumasız al diye...yorgan yaptırmadığım için de nevresim takımı almadım ama ilerde battaniye koymak için alırım belki..

anladım canım ama koruması olmadan daha çok takılmazmı çocuğun kolu bacağı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…