- Konu Sahibi yosuntuttum
-
- #1.081
Dün kendim ve oğlum için ufak tefek esiklerimizide aldıkk. ve Doğum çntamı da hazırladım duruyo içim çoook rahat etti valla artık bşyimiz kalmadı çok şükür,sadece kanguru ve bebek arabamızz eksik..Onlarıda alıcaz inşş bakalım arayış içindeyiz :)
Eki Görüntüle 538029 Eki Görüntüle 538040
Eki Görüntüle 538038 Eki Görüntüle 538037
Eki Görüntüle 538036 Eki Görüntüle 538035
Eki Görüntüle 538034 Eki Görüntüle 538033
Eki Görüntüle 538032 Eki Görüntüle 538031
Eki Görüntüle 538030 Eki Görüntüle 538041
çokk güzeller canm maşallah bir eksiği kalmamış cidden.
Ben bunlara bayıııldıııım.
Ne kadar da cici yaa
çokk güzller iyi günlerde giysin bebişin inş. ben onun yeleklerini yerim:))
cezacığım çokkkkk beğendim canım.... hepsi çok güzel...
anladım canım ama koruması olmadan daha çok takılmazmı çocuğun kolu bacağı?
maşşallah hepinizin hazırlıkları tam olarak neredeyse bitmiş gibi görünüyor ben hala cicilerini yıkamadım bilebayramdan sonra yaparım dedim aslında hazır olması lazım.ben oğlumdada valiz felan hazırlamadım çünkü benim evim hastanenin bahçesinde :) ilginç dimi aslında ters oldu hastane benim bahçemde :) zırt pırt ihtiyaç olduğunda hemen ev...çok rahat ettim ilk doğumumdada.nerdeyse wc ye gelcektim düşünün.benim hala eksiklerim var sünger,kova,emzirme atleti,alt iç çamaşır,bebek yağı biberon emzik ağız mendil.... ooo baya varmış eksiğim.eşim artık araba kullandırtmıyo bende mecburen ona bağlandım en kısa zaamanda hepsini tamamlamam lazım allahın izniyle inşallah vaktinde gelirde zorluk çekmem.
Dün kendim ve oğlum için ufak tefek esiklerimizide aldıkk. ve Doğum çntamı da hazırladım duruyo içim çoook rahat etti valla artık bşyimiz kalmadı çok şükür,sadece kanguru ve bebek arabamızz eksik..Onlarıda alıcaz inşş bakalım arayış içindeyiz :)
Eki Görüntüle 538029 Eki Görüntüle 538040
Eki Görüntüle 538038 Eki Görüntüle 538037
Eki Görüntüle 538036 Eki Görüntüle 538035
Eki Görüntüle 538034 Eki Görüntüle 538033
Eki Görüntüle 538032 Eki Görüntüle 538031
Eki Görüntüle 538030 Eki Görüntüle 538041
şanslıymşsın cnm,hastanen çok yakınmş ya
bnm eşimde ne zaman arabayla bi yere çıkıyor olsak,sen kullansana diyor.o kadar söyledm doğurmamı istiyosun heralde erkenden diye
gerçi markete falan giderken çıkıyorum bazen.ama kısa yerlere yani.pek zorlanmıyorum.ama arabamz eski model,uzun ve ağır bi araba.hamileym diye değil gerçekten kullanmak zor
maşallah canım bitirmişsin hazırlıkları allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?