2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

cezacığım çokkkkk beğendim canım.... hepsi çok güzel...

Dün kendim ve oğlum için ufak tefek esiklerimizide aldıkk. ve Doğum çntamı da hazırladım duruyo içim çoook rahat etti valla artık bşyimiz kalmadı çok şükür,sadece kanguru ve bebek arabamızz eksik..Onlarıda alıcaz inşş bakalım arayış içindeyiz :)

çokk güzeller canm maşallah bir eksiği kalmamış cidden.

çokk güzeller canm maşallah bir eksiği kalmamış cidden.

Teşekkür ederiz canım :) . Evt nasıl olcak nasıl bitecek derken aldık allah yardım ediyo gerçkten. Çok stres yapıyodum bide. artık herkes igbi bizde bekleme moduna girdik hayırlısyla bide doğumu atlatsak inş hepimiz..

Bütün alınan ciciler çok güzel kızlar.
Allah herkese sağlıklı, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

anladım canım ama koruması olmadan daha çok takılmazmı çocuğun kolu bacağı?

canım yan korumaları yatağa bağlamak için ipleri var..bebek yan dönüp yatağın kenarına gelince iplere takılıyo....ama şunu incelemedim.her korumalı uyku seti iplemi bağlanıyo yatağa onu bilmiyorum..

kızlar bebek arabam ve kızımın yatağı daha doğrusu bu fotodaki oğlumda kullanmıştım şimdi bunu pembe haline çevrilmiş olarak düşünün çünkü oğluma genç odası aldım ama daha gelmedi
aay kızlar çıkmadı foto yaa bebek arabam bebe confort elea full sweetcerry pespembe yatağımda dedğim gibi park yatağımda açmadım daha o da oğluşumundu iyiki hep unisex almışım şimdi kızımdada en aından yataklarını kullanıcam allahın izniyle.

Son düzenleme:
maşşallah hepinizin hazırlıkları tam olarak neredeyse bitmiş gibi görünüyor ben hala cicilerini yıkamadım bile bayramdan sonra yaparım dedim aslında hazır olması lazım.ben oğlumdada valiz felan hazırlamadım çünkü benim evim hastanenin bahçesinde :) ilginç dimi aslında ters oldu hastane benim bahçemde :) zırt pırt ihtiyaç olduğunda hemen ev...çok rahat ettim ilk doğumumdada.nerdeyse wc ye gelcektim düşünün.benim hala eksiklerim var sünger,kova,emzirme atleti,alt iç çamaşır,bebek yağı biberon emzik ağız mendil.... ooo baya varmış eksiğim.eşim artık araba kullandırtmıyo bende mecburen ona bağlandım en kısa zaamanda hepsini tamamlamam lazım allahın izniyle inşallah vaktinde gelirde zorluk çekmem.

şanslıymşsın cnm,hastanen çok yakınmş ya
bnm eşimde ne zaman arabayla bi yere çıkıyor olsak,sen kullansana diyor.o kadar söyledm doğurmamı istiyosun heralde erkenden diye
gerçi markete falan giderken çıkıyorum bazen.ama kısa yerlere yani.pek zorlanmıyorum.ama arabamz eski model,uzun ve ağır bi araba.hamileym diye değil gerçekten kullanmak zor

maşallah canım bitirmişsin hazırlıkları allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

aman tatlım sen yinede dikkat et benim ani giren kramplarım olmasa bende kullanırdım gerçi benim bu hamileliğim çok zor geçiyor rahim ağrısı çok çekiyorum bazen wc ye bile sürüklenerek gidiyorum o yüzden artık cesaretim yok oğlanı bile babası götürüyo okula ben bu hallere düşücek kadınmıydım diyorum bazen kendime yine halime şükürler olsun ama bian önce kızım dünyaya gelsin sağlıklada bende eski halime kavuşayım.

aaayyyy hepsii niye yüklenmedi yahu tek tek çok uzun sürer ve çok yer kaplar

Eklentiler

• $IMG_0150.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_0151.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0145.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0148.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 52
nihayet yapabildim ::)))

Eklentiler

• $IMG_0147.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_0146.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_0153.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0152.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_0155.webp
    17 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_0154.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_0156.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_0157.webp
    19 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0158.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_0161.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0160.webp
    32 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_0159.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…