2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

canım bu ne Allah aşkına,tamam çok cici ama 159 da etmez yani,çüş demek istiyorum,ben kendime bile şimdiye kadar 159 luk bir elbise almadım,almam da zaten,enayilik

nee 159 muu?? fiyatı altına endeksli heralde:)) vala ben geçen 59 a gördüğüm elbiseyi bile pahalı diye almadım:))

slm kızlar dün kendim için bişeyler daha aldım eşimle çarşıya çıktık. pijama takımı aldım gecelik alamadım onu daha uygun bir yerden almayı düşünüyorum malum ilk gün leke falan olur işte 3 lü pijama takımım sabahlığı polar özellikle öyle seçtim kışın sıcak tutsun diye mavisi

Hamile ve Lohusa 3'l Pijama Seti - ocukmarket.com

Son düzenleme:
selam kızlar cicişler bölümüne de ekleyeyim dedim..

aldıkların çok şlirin canım..güle güle giysin bebişin...biberon 120ml mi? 240 ml mi?bende drbrowns almak istiyorum da..karar veremedim.DB 555 yada DB 455 mi alayım diye?yardımcı olursan sevinirim.emzik de aldın mı? teşekkürler..

merhaba kızlar aylardır sizi takip ediyorum ama site üyeliğe izin vermiyordu sonunda üye olabildim. gönderimlerinizden yararlanarak hazırlıklarımı yaptım sabırsızlıkla kızımı bekliyorum sizlerin mesajlarını okudukça içimi ferahlık kaplıyor eğer yükleyebilirsem foto göndericem yorumlarınızı bekliyorum lütfen:)))

selam canm teşekkür ederm beğenmene sevndm:) biberonsa bu markayı çok tavsiye ettikleri için aldım ama cam olanından aldım özellikle. plastiği de var çünkü bu marka biberonun. ben özellikle camını istedim bilgin olsun yoksa ml sine dikat etmedim. emzik almadım ama nuk alırım heralde emzikte onu duymuştum.

teşekkür ederim canım çoook sağol...cam biberon kaynatılmaz ama bulaşık makinesine atıldığı için rahat olur...hemde sağlıklı demi...tekrar teşekkür

kızlar bende pijama takımı çok aradım...ben 3lü takım istemedi...sabahlığı sonradan çok kullanacağımı düşünmüyorum...evlenirken aldığımız 6 li takımınkini bile çok kullanmadım...ama krem renkli ve biraz klasik olsun istedim...bende netten bunu sipariş verdim...inşaallah geldiğindede beğenirim...siz beğenecekmisiniz bakalım...

https://www.hamile.co/baha-micro-lohusa-pijama-takimi

bunlar anneannemn yaptıkları
sarı hırkanın düğmeleri yok,mavi süvetern de boynu çok kapalı,çocuğun kafası geçmycek açabilrmşz ama.

bunlar annemn yaptıkları
ilk üç beyaz örgülerden ortada olanın düğmeleri yok
altta ki mint yeşili yelek de çam ağacı ve kar taneleriymiş ben pek benzetemedm daha çok yol işaretleri gibi geldi
battaniye de bitti ama çok küçük oldu ve de güzel olmadı annem önce 2 metre kapkalın bişi örmüş sonra sökmüş,beğenmemiş.
en son usanmş böyle bırakmış.

bunları da ben yapmıştım

bunları da annemn komşuları yapmıştı
beyaz tavşanlı takımın kapşonlu hırkası var,o annem de kaldı,fermuar almş onu dikicekmiş.
bitince onları da eklerm

annem ve ben acemiyiz,anca bunlar çıktı elimizde :26:
ama annem kendini aşmş durum da valla

ya kızlar ben oğluma süpermen tulumu istiyorum.bi arkadaşım face de başka bi arkadaşının bebeğini yüklemiş yeni doğmuş üstünde süpermen tulumu harika bişeydiiii bayıldımmm.ben küçük bi yerde yaşadığım için kesinlikle bulamıyorum zatenn.nette falan 12 aylık yada kostüm gibi olanı vardı.ben küçük istiyorum..rastlarsanız lütfen söyleyin olur mu?

çok güzeller canım anneciğinin ellerine sağlık ne acemisi kız harika olmuş hepside

çok güzeller canım allah giydirmeyi kısmet etsin

çok güzel hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…