- Konu Sahibi yosuntuttum
-
- #1.121
yaa kızlar şu resimdeki elbisey bekın yaaaa cook tatlı ama çook pahalı.....
RL Sweet Girls Set, Ralph Lauren | MARKABEBE.COM
Eki Görüntüle 540327
canım bu ne Allah aşkına,tamam çok cici ama 159 da etmez yani,çüş demek istiyorum,ben kendime bile şimdiye kadar 159 luk bir elbise almadım,almam da zaten,enayilik
selam kızlar cicişler bölümüne de ekleyeyim dedim..
aldıkların çok şlirin canım..güle güle giysin bebişin...biberon 120ml mi? 240 ml mi?bende drbrowns almak istiyorum da..karar veremedim.DB 555 yada DB 455 mi alayım diye?yardımcı olursan sevinirim.emzik de aldın mı? teşekkürler..
selam canm teşekkür ederm beğenmene sevndm:) biberonsa bu markayı çok tavsiye ettikleri için aldım ama cam olanından aldım özellikle. plastiği de var çünkü bu marka biberonun. ben özellikle camını istedim bilgin olsun yoksa ml sine dikat etmedim. emzik almadım ama nuk alırım heralde emzikte onu duymuştum.
Eki Görüntüle 541784 Eki Görüntüle 541785
Eki Görüntüle 541786 Eki Görüntüle 541787 Eki Görüntüle 541788
bunlar anneannemn yaptıkları
sarı hırkanın düğmeleri yok,mavi süvetern de boynu çok kapalı,çocuğun kafası geçmycekaçabilrmşz ama.
Eki Görüntüle 541792 Eki Görüntüle 541793 Eki Görüntüle 541794
Eki Görüntüle 541795 Eki Görüntüle 541796 Eki Görüntüle 541797 Eki Görüntüle 541798
bunlar annemn yaptıkları
ilk üç beyaz örgülerden ortada olanın düğmeleri yok
altta ki mint yeşili yelek de çam ağacı ve kar taneleriymişben pek benzetemedm daha çok yol işaretleri gibi geldi
battaniye de bitti ama çok küçük oldu ve de güzel olmadıannem önce 2 metre kapkalın bişi örmüş sonra sökmüş,beğenmemiş.
en son usanmş böyle bırakmış.
Eki Görüntüle 541799 Eki Görüntüle 541800
bunları da ben yapmıştım
Eki Görüntüle 541804 Eki Görüntüle 541805
bunları da annemn komşuları yapmıştı
beyaz tavşanlı takımın kapşonlu hırkası var,o annem de kaldı,fermuar almş onu dikicekmiş.
bitince onları da eklerm
annem ve ben acemiyiz,anca bunlar çıktı elimizde :26:
ama annem kendini aşmş durum da valla
Eki Görüntüle 541784 Eki Görüntüle 541785
Eki Görüntüle 541786 Eki Görüntüle 541787 Eki Görüntüle 541788
bunlar anneannemn yaptıkları
sarı hırkanın düğmeleri yok,mavi süvetern de boynu çok kapalı,çocuğun kafası geçmycekaçabilrmşz ama.
Eki Görüntüle 541792 Eki Görüntüle 541793 Eki Görüntüle 541794
Eki Görüntüle 541795 Eki Görüntüle 541796 Eki Görüntüle 541797 Eki Görüntüle 541798
bunlar annemn yaptıkları
ilk üç beyaz örgülerden ortada olanın düğmeleri yok
altta ki mint yeşili yelek de çam ağacı ve kar taneleriymişben pek benzetemedm daha çok yol işaretleri gibi geldi
battaniye de bitti ama çok küçük oldu ve de güzel olmadıannem önce 2 metre kapkalın bişi örmüş sonra sökmüş,beğenmemiş.
en son usanmş böyle bırakmış.
Eki Görüntüle 541799 Eki Görüntüle 541800
bunları da ben yapmıştım
Eki Görüntüle 541804 Eki Görüntüle 541805
bunları da annemn komşuları yapmıştı
beyaz tavşanlı takımın kapşonlu hırkası var,o annem de kaldı,fermuar almş onu dikicekmiş.
bitince onları da eklerm
annem ve ben acemiyiz,anca bunlar çıktı elimizde :26:
ama annem kendini aşmş durum da valla
kızlar bende pijama takımı çok aradım...ben 3lü takım istemedi...sabahlığı sonradan çok kullanacağımı düşünmüyorum...evlenirken aldığımız 6 li takımınkini bile çok kullanmadım...ama krem renkli ve biraz klasik olsun istedim...bende netten bunu sipariş verdim...inşaallah geldiğindede beğenirim...siz beğenecekmisiniz bakalım...
https://www.hamile.co/baha-micro-lohusa-pijama-takimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?