2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

aynen canım bende öyle düşünüyorm ama bu sıralar herkes bu mobilyadan alıyor her yerde bunu gösteriyor

canm çok güzel olmuş güle güle büyüsün odasında inş.

nurerdal hanım oyun parkını nereden aldınız acaba bende baktım da pek güvenemedim toplam kaça hangi siteden aldınız göründüğü gibi geliyor mu acaba sorumu cevaplarsanız sevinirim

mustafamvezeynebim cnm ben yatağı int. almadım görerek aldım.Ben bu tür büyük şeyleri görmeden almaya güvenemiyorum.
Kampanyadaydı 275 tl ye aldım yatağııda içinde...

kizlar bebek alisverisi icin C&A tercih edin...acayip guzel seyler var...hemde fiyatlari cok uygun ve kaliteli....citcitli badiler-battaniyeler-cesit cesit pijama takimlari...ozellikle ankarada olan arkadaslar antaresdeki C&A cok guzel. diger subeleri kucuk...mutlaka bakin....ben bayildim.....

bende çok beğendim özlelikle kadife takımları,almayı düşünüyorum ama az daha bekliycem aralıkta indirime giriyor çünkü:)

canım iyi günlerde kullanın çok cici :))))

kızlar çok güzeller güle güle kullanın... siz ve bebişler...

mustafamvezeynebim cnm ben yatağı int. almadım görerek aldım.Ben bu tür büyük şeyleri görmeden almaya güvenemiyorum.
Kampanyadaydı 275 tl ye aldım yatağııda içinde...

teşekkür ederim bende pek güvenemiyorum ama seninkinin aynısıydı gördüğüm burada pek beğenmedim çok da bilmiyorum nerede satılıyo r ondan bakıyorum bende sağol ......

herkes cok guzel hazirlanmis :) calistigim icin pek bakamiyordum foruma ama simdi evdeyim yazdiklarinizi okudum fotolariniza baktim.. allahim saglikla bebiserimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah... ben de bebek cikolatami ve lavantakeselerimi kendim hazirladim. internetten malzememi aldim diktim yapistirdim hazirladim
hem istedigim modeli yapmis oldum yani hayalimdekini hem de daha ucuza maletmis oldum
ilgilenenler icin Nikah şekeri ve bebek şekeri üretim malzemeleri toptan satışı bir de Bebek Şekeri ve Nikah Şekeri a bakabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…