2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

ankara da oturan ve bebişine park yatan alan arkadaşlar hangi marka,model ve nereden aldığınızı yazar mısınız ne olur
internetten almak istemiyorum görerek almayı tercih ediyorum
teşekkürler

battaniyenin küçük olduğunu yazmışsın, kenarlarına renkli motifler ekleyebilir ve ortasına da çiçekler dikebilirsin. sadece fikir vermek istedim...

Ya haklisn.orgulere cok ozeniyorum fakat yapmaya gelnce useniyorum kaldi artk battniye oyle

olanlar yeter canım, anneciğinle sen çok güzel şeyler örmüşsünüz, güle güle kullanırsın inşallah... ben de örgü örmeyi çok seviyorum, hatta 5 yaşımdan beri :) oğluma da çok örgü ördüm. ama işi tamamlamak dersen, ben de ona üşenirim hep... sadece parçalarını birleştirip düğmelerini dikmeye üşendiğim için giyemediğim birkaç hırkam var kenarda..

ay sorma..koldu yakaydı lastiğiydi falan baya bi uğraştırıyor şu örgüler.ama el emekleri işte

ay sorma..koldu yakaydı lastiğiydi falan baya bi uğraştırıyor şu örgüler.ama el emekleri işte

ben onun yöntemini şöyle buldum sonunda: ne örersem dikişsiz örüyorum. tek parça örüyorum, bitiyor.. 5 yaşındaki kızıma dikişsiz kazaklar, yakında doğacak oğluma kapşonlu hırkalar ördüm, hem de 2 şişle :) üşengeçlikten teknik geliştirdim yani :))

oleyyy başardım yükleyebilmişim bebişin cicilerini bütün hazırlığımı sizinkilere bakarak yaptım çünkü çok çok tecrübesizim kılı kırk yarmaya başladım uyku setini korumalı mı alsam korumasız mı bir haftadır bunu düşünüyorum :)) bir sorum daha olacak hastane çantanızı hazırladınız mı?

kızımın yorganı,döşeği,yastığı
anneciğim yaptı

banyo malzemeleri
bebek küveti ya da bebe maşrafası falan almadm.
ileri de bu leğen,kova,maşrafa bana lazm olucak.

beşiğimize lastikli çarşaf aldm.
realden 7 tl

dün bahsettiğim kilotlu çorapları.
tanesi 3.25 hakmar

şimdi pazardan geliyorum
3 tanesini 10 tlye aldm,hastane ve sonrasındaki loğusa dönemi için.
daha sonra alıcam bi kaç tane daha

Mothercare'de görmüştüm. AMa bu sezonun ürünü müydü geçensezon muydu hatırlamıyorum. Ama değişik bişeyler arıyorsan orada bulabilirsin...

Mothercare'de görmüştüm. AMa bu sezonun ürünü müydü geçensezon muydu hatırlamıyorum. Ama değişik bişeyler arıyorsan orada bulabilirsin...

ah canım ahhhhh.benim aşadığım yerde nerdeeee mothercare doğru düzgün bi avm yada bebe mağazası bile yokk.böle değişik herşeyi netten alıyorum.aksi gibi mothercare ında online mağazası yok yoksa çok güzel şeyler var evet şehir dışına gittiğimde görüyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…