2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

kızlar cicileriniz çok güzel güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Allahım üstlerinde görmeyide nasip etsin inşş

hazırlıklar son sürat devam ediyor herkes sağlıkla kullansın inşallah alınan cicişleri sağlıkla gelsin bebişlerimiz dualarımızda birbirimizi unutmayalım kızlar

yorumlar için teşekkür ederim kızlar rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip eder inşeallah. bu gün yine çarşı günü babamız yine gergin ne gerek var hayatım bu gün çok duyup duymazdan geleceğim cümle :)))))

Son düzenleme:
kızlar hastane çantamı hazırladım ama bi şeyleri unuttum gibi bi his var içimde herşeyi koymak istedim annem engel oldu:))) pijamalarımı dün aldım çok yoruldum artık çarşıya gitmeyeceğim....

kızlar oğlumun odası eşyalrı yıkandı fakat kurumada yerleştiremedim annemle kayınvalidemin 5 saatte uğraştığı duvar kağıdı bilgisayar masasıda mobilyaya uygun olsun diye kayınvalidem beyaz kağıtla kapladı mobilyayı biraz daha süslicem duvar sticker leriyle

canım ya çok güzel sıcacık bi yuva görüntüsünde çok beğendim eksikte bırakmamışsın iyi günlerde kullansın bebişin

canım ya çok güzel sıcacık bi yuva görüntüsünde çok beğendim eksikte bırakmamışsın iyi günlerde kullansın bebişin

saol canım halımız perdemiz avizemiz çeyizimde vardı daha şimdi daha güzel şeyler var ama varkende değiştirmek istemedim biz bişey almadık valla annemler aldı odayı kayınvalidemden duvar kağıdı onlar saolsun ya allah razı olsun hepsinden daha güzelleri sizlerin olsun canım

valla canım ben çok beğendim cıvıl,cıvıl
ona bakarsan canım hergün yeni bişey çıkıyor ,sen az çok tanımışsındır beni öyle son moda olsun felan diye takılmam yakışan her zaman güzeldir

canım çok güzel olmuş oğlunun odası,güle güle uyusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…