- Konu Sahibi yosuntuttum
-
- #1.241
Eki Görüntüle 550336 Eki Görüntüle 550337
buda kızıma yaptığım sepet...evdeki eskiyen ve kirlenen başka sepeti değerlendirdim..
çok güzel olmuş yetenek başka bi şey maşallah valla çok beğendim...
ya arkadaşlar ben kızım için çok fazla kıyafet almadım.1 tane hastane çıkışı 2 tane zıbın takımı 1 tanede tulum aldım.ama şimdide acaba yetecekmi diye telaşlandım.resimlere bakınca sizde tulumlar falan çok.bana hep bebek çabuk büyüyor alma fazla bişey diyorlar.getiren çok olur diyolar.ne yapsam şimdi bilemedim.bir kaç takımdahamı alayım sizce??
Canım evet çok hediye geliyo ama gelen hediyeler genelde 1 yaş 7-8aylık olunca giyebiliceği şeyler oluyo.çok nadir insan düşünüyo hemen giydirmen gerektiğini.
aldıkların evet çok az,çünkü en fazla 2 gün içinde hallolur bunlar :26: kış ayı olucak ve yıkamak kurutmak zaten mesele.
bi kaç tkm pijama alt üst şeklinde olanlardan.
kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badi ( 3-6) aylık alırsan bunları genelde uzunca bi zaman giyer)
alt patikli pijama tek tek alırsan. (kış ayı olduğu için iki kat giydiriyosun,pijama takımlarının yada tulumların içine)
yelek mutlaka.penye yada örme duruma göre değişebiliyo..
Penye battaniye muttttlaka olmalı en az 2 tane..
Önlük ve şapka en çok gereken şeylerden yine,önlük sürekli değiştiriliyo çünkü kusuyolar sızıyo emerken ıslanıyo hep.
şapka kış bebeği olucağı için penye şapka ile yatırılıyo gece.
eldiven yine en çok kullanılan şey oluyo..
çorapta keza öyleee..
daha sonra gereken şeyleri zaten çıktıkça alıyosun ilk etapta bunlar yetiyo.
ayy çok teşekkür ederim arkadaşım.hepsini not aldım.yarın ilk iş bunları alıcam.çok haklısın kışın kuruması sorun olur.gelenlerde büyük olursa sıkıntıya girerim.en iyisi kendi hazırlığımı tam olarak yapmak.çok çok teşekkür ederim.
ya arkadaşlar ben kızım için çok fazla kıyafet almadım.1 tane hastane çıkışı 2 tane zıbın takımı 1 tanede tulum aldım.ama şimdide acaba yetecekmi diye telaşlandım.resimlere bakınca sizde tulumlar falan çok.bana hep bebek çabuk büyüyor alma fazla bişey diyorlar.getiren çok olur diyolar.ne yapsam şimdi bilemedim.bir kaç takımdahamı alayım sizce??
evet canım,sen de çok az almışsın.En çok çıtçıtlı body ve yelek kullanmıştım ben,ayaklı pantolonlar bir de.Bunlardan 3-5 tane daha al.Önlük,eldiven hiç kullanmadım,tercih biraz da.Ağız bezi alabilirsin,battaniye de mutlaka birkaç tane al.
Eki Görüntüle 551147 Eki Görüntüle 551155 Eki Görüntüle 551156 Eki Görüntüle 551157 Eki Görüntüle 551158 Eki Görüntüle 551159
kızlar oğlumun cicileri ananesi yaptırmış.
çok güzeller sıcacık giyer battaniyesine bayıldım:))))
kardan adama bayıldımmmmmmmçok şekerler..güzel günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim
çok güzeller canım allah güzel güzel günlerde giydirmeyi nasip etsn inşlh
oğluma yılbaşında giymesi için noel baba tulumu almak istiyorum biir yerde gören olursa haber verebilir mi acabaaa
oğluma yılbaşında giymesi için noel baba tulumu almak istiyorum biir yerde gören olursa haber verebilir mi acabaaa
Cok guzel fikir... ben de kizim icin istiyorum... duyan goren bilen varsa soyerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?