2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

çok güzel olmuş yetenek başka bi şey maşallah valla çok beğendim...

teşekkürler canım..aslında eşim ve bebek süslerini yapan yerdeki bayan nasıl yapmam gerektiği hakkında fikir verdi...bende uyguladım. inan çok basitmiş.1 tane sıcak silikon tabancası ve gerekli malzemeler olunca hepsi çok basit...o kadar para dökmeye gerek yokmuş.süslerin satıcısı 1,2 günlüğüne tabancayı verdi.Allah razı olsun..sepet bana 8 tl ye falan mal oldu...yapmasıda çok zevkli...

ya arkadaşlar ben kızım için çok fazla kıyafet almadım.1 tane hastane çıkışı 2 tane zıbın takımı 1 tanede tulum aldım.ama şimdide acaba yetecekmi diye telaşlandım.resimlere bakınca sizde tulumlar falan çok.bana hep bebek çabuk büyüyor alma fazla bişey diyorlar.getiren çok olur diyolar.ne yapsam şimdi bilemedim.bir kaç takımdahamı alayım sizce??

Canım evet çok hediye geliyo ama gelen hediyeler genelde 1 yaş 7-8aylık olunca giyebiliceği şeyler oluyo.çok nadir insan düşünüyo hemen giydirmen gerektiğini.
aldıkların evet çok az,çünkü en fazla 2 gün içinde hallolur bunlar :26: kış ayı olucak ve yıkamak kurutmak zaten mesele.
bi kaç tkm pijama alt üst şeklinde olanlardan.
kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badi ( 3-6) aylık alırsan bunları genelde uzunca bi zaman giyer)
alt patikli pijama tek tek alırsan. (kış ayı olduğu için iki kat giydiriyosun,pijama takımlarının yada tulumların içine)
yelek mutlaka.penye yada örme duruma göre değişebiliyo..
Penye battaniye muttttlaka olmalı en az 2 tane..
Önlük ve şapka en çok gereken şeylerden yine,önlük sürekli değiştiriliyo çünkü kusuyolar sızıyo emerken ıslanıyo hep.
şapka kış bebeği olucağı için penye şapka ile yatırılıyo gece.
eldiven yine en çok kullanılan şey oluyo..
çorapta keza öyleee..
daha sonra gereken şeyleri zaten çıktıkça alıyosun ilk etapta bunlar yetiyo.

ayy çok teşekkür ederim arkadaşım.hepsini not aldım.yarın ilk iş bunları alıcam.çok haklısın kışın kuruması sorun olur.gelenlerde büyük olursa sıkıntıya girerim.en iyisi kendi hazırlığımı tam olarak yapmak.çok çok teşekkür ederim.

Rica ederim canimm :))
Banada hep ayni seyi soylediler aman 2 takim al hediye gelir bi suru diye,ama inan oglumda yaptigim alisveristen bi tane bile fazla almisim dedigim olmadi.ha ama orantili almak gerek hepsini 0-3 ay alirsan hemen kuculur 3-6 ay karisik almak lazim.ayrica ben 1 yas kiyafetleri yada yazlik cicileri simdiden almaktan yana degilim,cunku bebegin boyunu kilosunu bilemiyoruzki.
İnanin hic giydirmeden kuculen kiyafetleri olan arkadaslarim var ekim annelerinden.hevesleniyo insan ilk bebiste eminim ama daha sonra zaten illaki cikiliyo gezmelere alisverislere.eksigine ve uzerine olanlara gore almak en guzeli.

evet canım,sen de çok az almışsın.En çok çıtçıtlı body ve yelek kullanmıştım ben,ayaklı pantolonlar bir de.Bunlardan 3-5 tane daha al.Önlük,eldiven hiç kullanmadım,tercih biraz da.Ağız bezi alabilirsin,battaniye de mutlaka birkaç tane al.

Agiz bezide evett bende unutmusum almayi bak iyiki gordumm,
Eldivende evet tercih meselesi yaz olsa bende takmaktan yana degilim pek ama kiş gunu eller zaten en zor isinan yerleri oluyo ve geceleri cok usuyo ozellikle.onlukte cok kusan bebekte kiyafet yetismiyo onluk takmayincada,kombin yapiyoduk biz resmen :))

aslında diğer malzemeleri fazla fazla aldım gereksiz denebilecek şeyleri bile(burun aspiratörü gibi:)) ama niyeyse kıyafet konusunda basiretim bağlandı.elim bir türlü almaya gitmedi.ya da herşeyi internetten aldım.kıyafete dokunmadan güvenemedim mi artık ne bilmiyorum.battaniyelerim yelek hırka ağız bezi vb. fazla fazla aldım.yaında hemen bir kıyafet alışverişi yapıp yıkamam lazımki.benim az zamanım kaldı inşallah.bir an önce yerleştireyim.çok sağolun arkadaşlar.

kuzularımız sağlıkla gelselerde kullansak artık aldıklarımızı :)

sizmisiniz bana az kıyafet almışsınız diyennn...bugün çıktım alışverişe eşim fişleri görünce şok geçirdii bu seferde biraz abarttım sanırım aman olsun kızımın bişeyi eksik olmasında :)) az öncede yıkayıp astım bir güzel.yarında ütüler yerleştiririm artık :) çok şükür bugün rahat uyuyacağım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…