2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

Teşekkür ederiz arkadaşlar.

Candost geceliği 15 tl'ye nereden aldın? Ben gecelik giymeyi hiç sevmem, maksimum giyecegim 3-4 gece olacak diye çok para vermek istemiyorum ama gördüklerim 50-75 tl arasında değişiyor en az.
Ben de çok yer gezdim. hem çok pahalı, hem de genelde babaanne geceliği gibiydiler. bunu küçük bi iç çamaşırcıdan tesadüfen buldum. biraz gezmek lazım sanıım.

fd01 annenin hem eline sağlık hem de kesesine bereket,değişik değişik giysin prenses.

hepsi çokkk güzeller canm.

fd01 annenin hem eline sağlık hem de kesesine bereket,değişik değişik giysin prenses.

canım bunlar çok güzel bolerolara bayıldım.ne çokmuş öyle bizim 4-5 tane anca var

çok güzeller canım sağlıkla giydir inş bebişini..

saolun kızlar annem hala işlemeye devam ediyor maşallah beceriklidir ve daha hediye yapan getiren çok olacak, şanslı olacak benim minik prensesim 2 evinde ilk torunu çünkü

çok güzel olmuş cnm ay bayılıyorum böyle becerikli insanlara maşallah diyeyim gözüm değmesin:)))

ayyyy cok heyecanli... ben de beklyorum artik ama vakit gecmiyor gibi... geceleri uyuyamiyorum, kesintisiz en fazla 3-4 saat uyuyabiliyorum.. sirt agrilarim artti, yatarken pozisyon bulmakta zorlaniyorum, bir de kasiklarimda agirlik hissediyorum, yani agri degil ama aciyor, herhalde bebek asagi inmeye basladigi icin baski yapiyor ve acitiyor diye dusunuyorum... ilk hamileligim oldugu icin dogum ne zaman ve nasil baslayacak diye cok heyecanlaniyorum?? senin yasadigin baska belirti var mi acaba? gunlerimiz cok yakin diye sana sormak istedim :)

canım benim o olaydan sonra daha ciddi sancı ve kasılmalarım oldu.6 saat kadar devam etti.doktorumu aradım doğum olabilir gel bakalım dedi.hastaneye gidince kasılmalar neredeyse bitmiş gibiydi.nstye aldı dr. oradada kasılmalar göründü.doktor eli kulağında artık bekliyoruz dedi.ben de geceleri az uyuyorum.gündüz uykum hiç yoktur.karnım iyice aşağı indi.bacaklarımı kesinlikle kapatamıyorum otururken.ama çok şükür iyi hissediyorum.her işimi hala kendim yapıyorum ve evde yalnız kalıyorum akşam eşim gelene kadar.doktor kanama olursa yani nişan ama az bir leke değil bildiğin adet kanaması gibi dedi o zaman hemen ara.birde su gelmesi olursa.ki o da az değil neredeyse 2 litre kadar falan oluyormuş.bende çok heyecanlıyım.ilk bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.ehh artık 39 olduk.bu arada aklında olsun doktor doğum kasılmalarında karın taş gibi olur yumuşak olmaz dedi.otururken sert görünüyor ama sırt üstü yatıldığında yumuşuyor.o zamanda eğer karın sert taş gibiyse muhtemelern yalancı değil gerçek sancı.ve hep sol tarafına yat.sağa ya da sırt üstü yatma:))

kasilmalar bende de olmaya basladi.. bicak gibi saplaniyor bazen, bir de karnim gercekten tas gibi oluyor ama sonra geciyor gidiyor.. alistiriyor herhalde doguma :)) yaa sen yine de cok yanliz kalmasan keske ne bileyim yada en azindan tek basinayken dogum baslarsa sakin panik olma, annem diyor ki genelde gece yoklarmis bebisler :)) allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.. cok saglikli ve mutlu bebislerimiz olsun :) daha ben hastanelik olmadim hadi bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…