2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

Hahahahha Koptum valllaaaaa :))))
Ama insan cidden huzurlu oluyo dimi yaa eksik bise kalmayinca,onlar yikanincaa yerlesincee boyle acip acip bakmak istiyo filan gule gule giysin canim kizin iyi gunlerde saglikla insallahhh

Hahahahha Koptum valllaaaaa :))))
Ama insan cidden huzurlu oluyo dimi yaa eksik bise kalmayinca,onlar yikanincaa yerlesincee boyle acip acip bakmak istiyo filan gule gule giysin canim kizin iyi gunlerde saglikla insallahhh

aminnn aminnnn teşekkürler canımmm....valla inanılmaz rahatladım. şimdi dahada hazır gibiyim :))

oo süpersin, olsun hepsi gereklidir eminim. güle güle giysin bebişinnn.

hepsi çokkk gzelll!!

topiğe ekledim burayada ekliyim dedimEki Görüntüle 550167 Eki Görüntüle 550168 kzımın sepet beşiği

çok güzelmiş beşiğiniz.

kızlar hazırlıklar tam gaz devam ediyor hepimizde , hepsi çok güzel olmuş.

anneciğimn yaptığı kaban ve atkısı

anneannemn yaptığı takım

patiğin tekine ip yetmemiş bnde vitrine koydum =)))))

bu mavi patişin tekini de yatağımın arkasına düşürdüm alamadm =((
bunu da (a)nanem yaptı ^.^

:) canım kıyamam ben sana :) ben de hastane çantamı hazırlayınca huzurlu uyumuştum :) hepsini güle güle güzel ve sağlıklı günlerde kullan

amin canım senin de bayağı az kalmış :) yavaş yavaş hissediyor musun birşeyler?

dün doğumum başlayacak sandım:)) anneme sanırım geliyor bile dedim.kasıklarımda çok ağrı oldu.ve doktorumun tarif ettiği gibi kramp şeklinde vurup vurup geçti. 2 saat kadar sürdü.sonra geçti gitti.ama çok heyecanlandım.ilk yaptığım şey niyeyse kendimi duşa atmak oldu :)))

:) ben de olsam öyle yapardım herhalde. temiz temiz gitmek lazım hastaneye

Eki Görüntüle 555842 bebeğimin yorganı (80 tl) ve alezi (22 tl)

Eki Görüntüle 555843 (25 tl) Eki Görüntüle 555844 (58 tl) Eki Görüntüle 555845 (15 tl)kendime aldığım pijama takımları ve gecelik

Eki Görüntüle 555846 bebek bakım çantası (41 tl-içinde termos ve bol bol malzeme gözü var çok kullanışlı,yan gözler de var-civilden)

Eki Görüntüle 555847 alt açması (30 tl)

Eki Görüntüle 555848 Eki Görüntüle 555849 Eki Görüntüle 555850 Eki Görüntüle 555851 Eki Görüntüle 555852 Eki Görüntüle 555853 Eki Görüntüle 555854 Eki Görüntüle 555855 Eki Görüntüle 555856 Eki Görüntüle 555857 Eki Görüntüle 555858 Eki Görüntüle 555859 (3.resim lcw'den, diğerleri civilden)

Son düzenleme:

ay bunlar çok şekermiş yaaa:)) bendemi çekipte atsam acabaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…