- Konu Sahibi yosuntuttum
-
Eki Görüntüle 443472 Eki Görüntüle 443473 Eki Görüntüle 443474 Eki Görüntüle 443475
kızlarr bunlar anneannesii,teyzem ve dayımdan gelen hediyeleriii renklerii telden dolayıı soluk duruyooo ama idare edin artıkk
Eki Görüntüle 443476
bende dün ilk defa bunu aldım daha da alıcaktım ama cinsiyetini öğrenmeden almak istemedim artık Allah nasip ederse haftaya cuma alırım buraya eklerim rengi çıkmamış rengi yeşil kızlar
İKİNİZİNKİLERDE ÇOK TATLI KIZLAR GÜLE GÜLE GİYSİN BIZDIKLAR İNŞALLAH
Merhaba kızlar. bayıldım topiğinize.. :):) bebiş kıyafetlerini gördükçe bnde akmak istiyorum ama ilk bebeğim korkuyorum birşey olur diye.. erkenden almak iyi değil derler..ama cinsiyeti 27 haziranda randevum var büyük ihtimal belli olucak.. ondan sonra dayanamam alırım kesin.
Merhaba kızlar. bayıldım topiğinize.. :):) bebiş kıyafetlerini gördükçe bnde akmak istiyorum ama ilk bebeğim korkuyorum birşey olur diye.. erkenden almak iyi değil derler..ama cinsiyeti 27 haziranda randevum var büyük ihtimal belli olucak.. ondan sonra dayanamam alırım kesin.
kzlar bilmeyenler için tekrar söylüyorum önceki hesabımdaki kullanıcı adım ''buketcan'', bugün aldıklarımı paylaşıcam.
sadece beyaz ayakkabıları önceden aldm ve yüklediğim resimler açlmadığı için tekrar koymak istedim.
Eki Görüntüle 443557
Eki Görüntüle 443558
Eki Görüntüle 443559
Eki Görüntüle 443560
kzlar bilmeyenler için tekrar söylüyorum önceki hesabımdaki kullanıcı adım ''buketcan'', bugün aldıklarımı paylaşıcam.
sadece beyaz ayakkabıları önceden aldm ve yüklediğim resimler açlmadığı için tekrar koymak istedim.
Eki Görüntüle 443557
Eki Görüntüle 443558
Eki Görüntüle 443559
Eki Görüntüle 443560
Eki Görüntüle 443566
Bende aralık annesi olcam inşallah. Cicişlerinizi görünce sormadan geçemedim. Örgülere ne zaman başlıyorsunuz :) Malum kış bebeği olacaklar kısmet olursa...
ne güzell gülüe güle giysin bebişin bende biriktiriyorum annemin kardeşimin aldıklarını bide babannemizin örgülerini bu ayıda bi atlatıyım hayırlısıyla koyucam korkuyorum çok dillendiremiyorummEki Görüntüle 443472 Eki Görüntüle 443473 Eki Görüntüle 443474 Eki Görüntüle 443475
kızlarr bunlar anneannesii,teyzem ve dayımdan gelen hediyeleriii renklerii telden dolayıı soluk duruyooo ama idare edin artıkk
Eki Görüntüle 443476
bende dün ilk defa bunu aldım daha da alıcaktım ama cinsiyetini öğrenmeden almak istemedim artık Allah nasip ederse haftaya cuma alırım buraya eklerim rengi çıkmamış rengi yeşil kızlar
Eki Görüntüle 443557
Eki Görüntüle 443558
Eki Görüntüle 443559
Eki Görüntüle 443560
Eki Görüntüle 443566
Eki Görüntüle 443472 Eki Görüntüle 443473 Eki Görüntüle 443474 Eki Görüntüle 443475
Eki Görüntüle 443476
Eki Görüntüle 443802
Güzel Allah'ım, bebeğime bu ciciyi giymeyi, banada giydirmeyi nasip etsin inşallah...
Eki Görüntüle 443802
Güzel Allah'ım, bebeğime bu ciciyi giymeyi, banada giydirmeyi nasip etsin inşallah...
Allah Allah!! onlara neymiş ya??Yaa kızlar dün komşularımlaydım. Hiç bir hazırlık yapma diye yakama yapıştılar. İki arada bi derede kaldım. Yok 7. aya kadar alma, yok şimdi çok erken diye tutturdular. İki parça bişey alasım vardı. O hevesim de kursağımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?