2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

İKİNİZİNKİLERDE ÇOK TATLI KIZLAR GÜLE GÜLE GİYSİN BIZDIKLAR İNŞALLAH

cnm ya bnmde 27 haziran saat 10.40 ta..
nasl merak ediyorum biliyor msuun
kız istiyorum deli gibi keşke öncesinde imkanım olsada gidebilsem başka bir yere (

cnm ya bnmde 27 haziran saat 10.40 ta..
nasl merak ediyorum biliyor msuun
kız istiyorum deli gibi keşke öncesinde imkanım olsada gidebilsem başka bir yere (

kzlar bilmeyenler için tekrar söylüyorum önceki hesabımdaki kullanıcı adım ''buketcan'', bugün aldıklarımı paylaşıcam.
sadece beyaz ayakkabıları önceden aldm ve yüklediğim resimler açlmadığı için tekrar koymak istedim.

Son düzenleme:
amin cnm teşk.ederim.
önceden paylaştığım bi çıtçıtlı badiyi eklemişim,yeni en son aldığımla değiştirdim

Bende aralık annesi olcam inşallah. Cicişlerinizi görünce sormadan geçemedim. Örgülere ne zaman başlıyorsunuz :) Malum kış bebeği olacaklar kısmet olursa...

Bende aralık annesi olcam inşallah. Cicişlerinizi görünce sormadan geçemedim. Örgülere ne zaman başlıyorsunuz :) Malum kış bebeği olacaklar kısmet olursa...

ben hamile kalmadan önce yapmıştım hazırduruyolar ama yengem cinsiyeti belli olduktan sonra oda yapıcak

ne güzell gülüe güle giysin bebişin bende biriktiriyorum annemin kardeşimin aldıklarını bide babannemizin örgülerini bu ayıda bi atlatıyım hayırlısıyla koyucam korkuyorum çok dillendiremiyorumm

ohhh ohh maşallah başladın demi almaya onun tek şapkasınıda annem almış bana aynı yeşil kulaklı filan bayılıyorummm minnak minnakkk rabbim hepimize güle güle giydirmeyi nasip etsin örgülerini de eklesene canım bakardıkkk

Son düzenleme:

çok güzeler canım allahım saglıklı huzurlu güzel günlerle giydirmeyi nasip etsin hepimizee

kızlar ben alma işini biraz abarttım sanırım dayanamıyorum zıbınlar,çoraplar,pijama takımları, tulumlar,battaniyeler,çıtçıtlılar,bornoz takımı,annemin aldığı set(anakucağı alt açma kanguru vs. ) hastane çıkışımız fenerbahçeli :)) annemin işlediği kazaklar çeketler ve ve salıncak + bebek arabası puset çok abartmışım dimi ama hepsi kampanyadaydı. Bu hafta evimi taşıyorum bir yerleşeyim hepsinin resmini ekliyeceğim bu arada baştan sona kadar hepsine baktım hepinizin cicişleri çok tatlı

maşallah maşallah kızlar..
bende geçenlerde bebişime ilk kıyafetimi aldım birazdan eklicem

Yaa kızlar dün komşularımlaydım. Hiç bir hazırlık yapma diye yakama yapıştılar. İki arada bi derede kaldım. Yok 7. aya kadar alma, yok şimdi çok erken diye tutturdular. İki parça bişey alasım vardı. O hevesim de kursağımda kaldı

Allah Allah!! onlara neymiş ya??
valla bende 1-2 arkadaşımla çktığmda onlarda erken erken diyip durdu
ben de eeeh onlarımı dinliycem dedim tek başıma çktm aldm
kmsenin hevesini kırmasına izin verme
inan bana bu seferde 7.aya kadar bişi almadıysan,aaaa niye almadın geç kaldın bitiremezsin yetişemezsin falan filan
milletin ağzı torba değil gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…