2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

saol teyzesi amin inş hepimizinkiler güle oynaya giysin inş

inş. canım şu yeleği bitirsem bende koycam buraya fotosunu ama bu sıcaklarda örgü hiç çekilmiyo sadece 1 tarafı kaldı otursam 3 4 saatte bitiririm ama oturduğum yerde terliyorum bide onunla mı uğraşcam

inş. canım şu yeleği bitirsem bende koycam buraya fotosunu ama bu sıcaklarda örgü hiç çekilmiyo sadece 1 tarafı kaldı otursam 3 4 saatte bitiririm ama oturduğum yerde terliyorum bide onunla mı uğraşcam

evet canım sıcakta gitmiyo hiç benimde iki tanesinin yakasını yapmam lazım yelekler bittide süveter yarım kaldı

ay bayıldım
tatlım bu arada evinde çok hoş gözüküyor sağdan soldan
o ilk yaş çerçevesine bittik eşimle,biz alıp yapalım dedi

çok saol tatlım misafir odam orası :)senin evinde çok güzeldir eminim . bende çok beğeniyodum eğer hamile kalırsam alıcam diyodum japon pazarına gitmiştik baktım orda var kayınvalidemde al beğendiysen dedi aldım bende:)).

evettttttttt kızlarr bunlarıdaa teyzemiş almışşşş hemide taaaaa fransalardann giyecek oğluşum Allah izin ederse.........ayakkabı falanda almışş onlaRIDA yarınn koyacak fotolarını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…