- Konu Sahibi yosuntuttum
-
evettttttttt kızlarr bunlarıdaa teyzemiş almışşşş hemide taaaaa fransalardann giyecek oğluşum Allah izin ederse.........ayakkabı falanda almışş onlaRIDA yarınn koyacak fotolarını....
evettttttttt kızlarr bunlarıdaa teyzemiş almışşşş hemide taaaaa fransalardann giyecek oğluşum Allah izin ederse.........ayakkabı falanda almışş onlaRIDA yarınn koyacak fotolarını....
SEASTİRE
AYŞE&SERKAN
maşallah ne güsel şeyle güzel günlerde giysinler inş.
banada almak nasip olur inş.
bende merak etmiştim seninkinin cinsiyetini meoww :) tüh ya keşke öğrenebilseydin..
peki ne zaman çağırıyo doktor tekrar bakmak için ?
bu arada aldıkların çok güzel. kundağa bayıldımm..
bayılarak aldığım kundak,ümraniye pamidordan aldım.fiyatı 35 tl idi,bi yerinde minicik bi lekesi var diye 32 tl ye verdiler Eki Görüntüle 453369
yelekleri,5 tl olması lazım,acar kids ten aldım Eki Görüntüle 453370
dayanamadım bitane daha ayakkabı aldım,0-6 ay arası 8 tl (pamidor)Eki Görüntüle 453371
çıtçıtlı badisi,2.50 tl (acar kids) Eki Görüntüle 453372
külotlu çorabı 5 tl,bebek için şartmış,2 tane daha almak lazım aslnda (acar kids)Eki Görüntüle 453373
ağz mendli 5 tl,baya büyük ve çok (acar kids) Eki Görüntüle 453374
zıbınları,soldaki sadece 2 tane üst zıbın,sağdaki ise takımı,içinde şapkası,eldiveni,patikli altı ve üst zıbını var,5 tl fiyatları (acar kids)Eki Görüntüle 453375
eldiven paketi,2 tl (acar kids) Eki Görüntüle 453376
mama önlüğü 3 tl olması lazım (acar kids) Eki Görüntüle 453377
bu arada dr.daydım ya bugün,bebeğin srtı dönüktü cinsiyetini göremedik :2:
resmi var ama karaltı,eli ayağı belli değil.dr.a sebebini sordum,fazla kilomdan dolayı tam görüntüleyemediğini söyledi
selam:)
ben de bebeğime aldıklarımı paylaşayım:)
Eki Görüntüle 455031 Eki Görüntüle 455033 Eki Görüntüle 455032
cinsiyeti belli olmadığından dayanamadık hem erkeğe hem kıza göre bir elbise bir tulum aldık.
cinsiyeti belli olmadığından dayanamadık hem erkeğe hem kıza göre bir elbise bir tulum aldık.
Eki Görüntüle 455410 Eki Görüntüle 455411
ufak tefek cicişler :))
henüz cinsiyetini öğrenmeden almıştım bunları o yüzden sarı
Eki Görüntüle 455410 Eki Görüntüle 455411
ufak tefek cicişler :))
henüz cinsiyetini öğrenmeden almıştım bunları o yüzden sarı
çok güzeller canım yaa iyi günlerde giydirmak nasip etsin Allahım. nede yakışır oğluna
OYYY OYYY OYYYY PEK TATLILAR CANIM BENİM BICIRIĞIN ÜSTÜNDEDE FOTOLARINI GÖRÜRÜZ BURDA İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?