2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

ben daha hiçbirşey almadım,erken diyor herkes 6 ay olsun öyle diyorlar,aslında pek inanmam böyle şeylere fakat insan yine de etkileniyor galiba:)

ama almamak içinde zor tutuyorum kendimi

ben daha hiçbirşey almadım,erken diyor herkes 6 ay olsun öyle diyorlar,aslında pek inanmam böyle şeylere fakat insan yine de etkileniyor galiba:)

ama almamak içinde zor tutuyorum kendimi

al bence bende adanalıyım şimdi bile sıcağa dayanamıyoruz karnımız burnumuzda nasıl dolaşıp birşeyler alacağız. hı birde boğaları pek kimse beğenmez ama çok güzel bebek kıyafetleri var ve fiyatları çok ucuz eklemiş olduğum şortlar 3.50 tl pjama takımlar 5 tl ve 10 tl hemde kaliteli yeri çok güzel annem kızıma elbiseler aldı şimdi ekliyecem onlar elbiseler kazaklar 5 t bir bak derim.

cnm resimleri gördüm hepsi birbirinden güzel,allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah,anneninde ellerine sağlık:)) hayatım ben kktc de yaşıyorum,keşke gidebilsem ama malesef( ama yok resimleri görünce gaza geldim:)) yarın alacağım birşyler,sıcak konusunda da haklısın aslında hiç düşünmemiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…