2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

Allahım zamnında sağlıkla güzel doğum hikayeleri yazmayı sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun

ayyy çok heyecanlandım topiğimiz hayırlı uğurlu olsun:)) umarım Allahım sağlıkla sıhatle bebişleri kucağımıza almayı nasip eder.

yeni topiğimiz hayırlı olsun

ama başlığı görünce dedim ki biri doğum yaptı neyseki henüz böyle birşey yok (sanırım) Rabbim Zamanında Sağlıkla bebeklerimizi Kucağımıza Almayı Nasip Etsin...

topiğimiz hayırlı olsun rabbim hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar yapmayı nasip etsin aminn

satır ve sütunların kaç olacağına karar verdikten sonra orda table style diye bi yer var, sutun satır seçtiğin yerde,
onu full grid'e getir ki çizgiler çıksın..

onu yaptım tatlım tablo çıktı ama içindeki yazı çıkmadı:))

dur bakim bidaha
[td] [/td] bu ikisinin arasına yazınca çıkıyor olması gerek deniyorum yinee...

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td] Seastire [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

ay cok heyecanlandim, bende bu topic nezmn acilacak diye merak ediyordum,bu gunleri de gorduk zaman ne cabuk geciyor,buraya guzel hayirli dogum hikayeleri yazdigimiz gunleride gorecegiz insllh..

ayyy topikimiz faaliyete gecmiş heyecanlandım şimdi bakalım ilk kime nasip olucak yazmak...

yaa ben de yeni gördüm topiği nooluyoruz dedim:))) kızlar ama bebişler olduktan sonra çok az bi fırsat da olsa mutlaka yazalım buraya doğum hikayemizi birbirimizi merakta bırakmayalım lütfennn.

Son düzenleme:
bende topiği görünce doğuran var sandım :)
Allah korusuuuunn..

İlk hikayeyi sabırsızlıkla bekliyorum,güzel,eğlenceli hikayeler okumak duasıyla ..

ben de doğuran var sanıp bi heyecanla açtım ama az kaldı ya bakalım ilk kim doğuracak

evet kızlar ilk doğum yapanımız belli oldu ikizleri olan arkadaşımız doğum yapmış artık ondan doğum hikayesini bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…