2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

canım gözün aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... herşey yolundaymış çok ama çok sevindim :)

Allah analı babalı büyütsün hem seni hem kızını nazardan korusun maşallah

ama ben şuanda 3,5 3,5 atıyorum valla

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ikinizinde iyi olmasına çok sevindim darısı başımıza artık

Canımmmm çok sevindimmmm , hayran kaldım sakinliğine ne güzel anlatmışsın ne de güzel seni yormadan gelmiş güzellik.. Allah bağışlasn sağlıkla büyüsün inşallah ...

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah ikinizede prensesin resimlerini bekliyoruz annesi

cnm gözün aydın topiğin üçüncü bebişide sabırsız çıktı desene :) tırstım valla bizim veletler hep erkenci bu arada bebişin fotosunu görmek isteriz :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

hayırlı olsun canımmm darısı bizlere inşlhhh iyi olmana çok sevindimmm

Tebrikler..Allah anali babali buyutsun..bu aralik bebisleri cok aceleci cikmis yahu..

Tebrikler..Allah anali babali buyutsun..bu aralik bebisleri cok aceleci cikmis yahu..

oyyyyyyyyyyyyyyy ömasallahh canımmmmmmmmmmmmmmmmm
saglıkla gelmiş bebeğinn hadii bakalım hayırlısı olsun.
Allah analı babalı büyütsün iinşşşşşş..
çok sevindim senin adınaaaaaaaaaaa

rüzgarcığım gözünüz aydın. Allah sağlıklı, uzun, mutlu bir ömür nasip etsin ailece size...

benim de 8 aralık... heyecan bastı...:18:

Hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.

Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin canım..inanki yazını görünce heyecan bastı:18::18::18: çantamı hazırlamadım daha..ne güzel sakinmişsin.darısı başımıza...

canım çok sevindim senin ve bebeğin adına allah uzun ömürler versin.... iyimişsinizde çok mutlu oldum... Darısı başımıza artık.... Ama itiraf etmeliyim çok heyecanlandım.... birazda tırstım...

Canım Allah bağışlasın bebeğini. Sana da bebeğine de kocaman bir maşallah :) Her şeyin sorunsuz olmasına çok sevindim. Hep mutlu olun inşallah.

canım peki neden erken gelmeye karar verdi bebeğin senin tahmin ettiğin bişey var mı:26:

heyecan bastı iyice bu topiğide görünce.. been ne zaman yazıcam acaba yaa

canım allah analı babalı büyütsün inşallah

cnm hayırlı olsun,ay çok şaşırdım heyecanlandm valla sırayla doğurucaz bizlerde inş.
Rabbm sağlklı günler yaşatsn size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…