2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

evet kızlar ilk doğum yapanımız belli oldu ikizleri olan arkadaşımız doğum yapmış artık ondan doğum hikayesini bekliyoruzz

Canım tablo güzel olmuş. Doğum yaptığı tarih 12.10.2012 idi diye hatırlıyorum. Güzel tarih denk gelmiş, aklımda kalmıştı. İsimlerini hatırlamıyorum ama...

Topiğimiz hayırlı olsun. İçi güzel anılarla dolsun. İnşallaaahhh...

Ben de 2 hafta sonra doğurcam galiba. Aralığı bekleyemiyoruz bebeğimle. Anası aceleci oğlu aceleci.

hadi bakalım inşallah en sağlıklı en güzel anılarımızı yazarız topik'imizeee
allah nasip ederse ben doğum hikayemle birlikte resminide eklicem kızımın

Merhaba arkadaşlar grubunuzu uzun süredir takip ediyorum (yeni üye olabildim) ve gerçekten pek çok konuda yardımcım oldunuz çünkü ilk gebeliğim ve tecrübesizim
Benim de doğum tarihim 12.12.2012 gözüküyor fakat doktor bebeğin kafasının çok aşağıya indiğini ve zamanını dolduramayacağını söyledi İnşallah sağlıkla, hayırlı zamanda gelsin napalım Rabbim en iyisini bilir.. :)

aaa ben bu topiği yeni gördüm dahaa hadi hayırlı olsun hepimize seastire cnm bide aralık anneleri bebişlerin doğumdan sonraki ilk fotolarını koysunlar çatlarız meraktan yahu :)

Giriş tarihi:May 2011
tesekkur ederim cnm.hayir sezeryanla olmak zorunda kaldilar bekleseydiler normal olacakti ters donuk ve asagidaydilar.aynen olaylar söyle oldu:) eylülde türkiyeye gittim 10 gün.ve sag saglim geri döndüm.hersey yolundaydi.daha sonra geldikten iki gun sonra kadin doktorunda randevum vardi ve kontrole gittim.ilk kez ctg`ye baglanip kalp atislarimiz dinlendi.ve daha sonra doktor dedi ki senin sancin var yooo ben birsey hissetmiyorum agrim falan yok dedim.daha sonra vajinal kontrol yapti veeee rahim 3 cm acilmis ve bebekler cok asagidaymis hemen hastaneye yatican dedi.apar topar gittik ve 1 ay hastanede yattim.birkac hafta daha dayaniriz diye dusunurken suyum geldi kanamam oldu birdenbire ve sezeryana alindim.ve benim zilliler bayrama el öpmeye geldiler. küvezde kaldik tabiki solunum yemek sorunumuz oldugu icin.sagliklari gayet yerindeydi allaha sukur.cok uzattiiim özür dilerim son durum ise suan hala hastanedeler.allaha sukur kilo aldik solunum kendimiz yapiyoruz uzun zamandir.bir tek yemekte sorunumuz var.biberon ve anne memesine alisiyorlar suan.bunu da atlatirsak yuvamiza gelicekler bebislerim.
--------------------------------------------------------------------------------

hayırlı olsuntopiğimiz kızlar.... kim, hangi hastanede,doğum ücreti, hangi dr de, kaçıncı haftada, hangi doğum şekliyle, bebişin cinsiyeti ve adı şeklinde tablo yapılabilir mi?

seastre bunları ekleyelim mi?

ayyy maşallah sağlıkla gelmişler ya gerisi sorun değil

ilk dogumuz hayirli olsun:)tebrik ederiz anneyi,anne ve bebislerin saglikli olmasina cok sevindim.İnslh bundan sonraki dogumlarda mutlu bir sekilde saglikla sonuclansin..

kızlar ben kızımı kucağıma aldım

02.11.12 05.00 de
35+0 2460 gr 48 cm genel anestezi sezeryn la neva hanımı dünyaya getirdim
perşembe günü kontrolüm vardı eşimin şehir dışına gitmesi gerekti cuma gideriz dedik o gün beyaz yapışkan gibi akıntım oldu içinde çok az az pembe damarlar var gibiydi akıntıdır dedim hep
bel ağrım kasık sancım zaten her daim olan şeylerdi uzandım hep gece uyandım 2 de oturdum altıma yapmış gibi oldu tuvalete gittim az az damlıyordu
eşimi kaldırdım kıyafetler yıkanmıştı ama tüleyip öantaya koymamıştım hastaneye gidecekleri ayırdım eşim ütüledi o sırada suyum iyice geldi kayınvalidemleri aradık dedsi kızımla kaldı hastaneye gittik. 3 buçuktu 4 cm açılmam vardı nst de sancı sorun çıkmadı ebe dr. umu aradı ameliyathane hazırlanmaya başladı ben hazırlandım dr.. um geldi 5 e 10 kala doğumhaneye girdim 5 de kızım doğmuştu
7 de bebeğimi yanıma getirdiler ondan beri beraberiz cumartesi çıktık hastaneden geldik evimizdeyiz büyüyoruz darısı sizlere inşallah hepinize kolay ağrısız sancısız doğumlar diliyorum

ayyy... gözün aydın olsun canım.. Allah analı babalı büyütsün, maşallah diyelim bebeğine ve sana...
herşey yolunda gitmiş şükür, darısı başımıza artık...

Canım gözün aydın

darısı tüm aralık annelerinin başına

canım gözün aydın,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.

canım ne güzel yaa,çok sevindim,güle güle büyüsün bebişin,darısı başımıza

canım gözün aydın çok sevindim.doğum tarihlerimiz takvime göre aynı olunca da çok heyecanlandım.Allahım nevamıza sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…