2012 Aralık Annelerinin Tatlı bebişleri

İşte buda benim minik oğlum melih efe'mmm :)

bu doğduğu gün hastanede ..

buda 3 günlük evimizdee..

Allah hepiimiziin bebeklerine bize bağışlasın,sağlıklaa büyütmek nasip etsin inşaALLAHH..

ilk dogdugu an..ben dogum masasından daha kalkmamıştım ailem çekmiş...
maşallah unutmayın kızlarr

Eki Görüntüle 597194
ilk dogdugu an..ben dogum masasından daha kalkmamıştım ailem çekmiş...
maşallah unutmayın kızlarr

maşallah kızlar allah analı ,babalı büyütmek nasip etsin çokta güzeller gerçi hangisi çirkin ki melekler bunlar

Son düzenleme:
rabbim hepsini anasına babasına bağışlasın...

12.12.12 Furkanımız dünyaya geldi
40ı çıkana kadar epey kendimize gelemedik;şimdi iyiyiz çok şükür,bi de gazı olmasa

Son düzenleme:

Bukeeet nerelerdesın ya merak ettim seni :) Çok tatlı maşallaaaaahhh

maşallah bebişler çok tatlıııııı :)) benim de kızım 8/12/12 de doğdu 4.5 aylık şimdi eğer becerebilirsem fotoğrafını yükleyeceğim :)

slm kizlar.uzun zaman oldu görüsmeyeli.malum bende iki cadi var ve 12.10.2012 yani tam 2 ay erken dogduklari icin 1-2 aydir ancak düzenimizi oturttuk.onlarla ugrasmaktan yemek bile ancak aksam yiyebiliyorum ki.o yüzden burayi cok ihmal ettim bende ilk firsatta kizlarimin fotosunu koyayim dedim.suan 6,5 ayligiz biz
(bu hastanede 10-15 günlük halimiz.)
(bu evimizdeki ilk günler.. 1,5 aylik olduk hemen hemen)
( bu FERDA`min son hali)
( bu da ELA`min son hali)

Eklentiler

• $2013-04-01 13.02.12.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:

maşallah canım kızlarına büyümüşler kocaman olmuşlar allahım uzun ömürler versin ayy çok tatlılar yaa yerim ben onları allahım nazarlardan korusun

Son düzenleme:

çok şekerleeeerrrr maşallah:)))) bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…