- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
benim kızında gözleri maiydi şimdi yeşile dönde allah bilir sonra ne renge dönecek kuzularımız sağlıklı olsunda renk önemli diil
cnm moral bozmayayım ,her çocuk farklı ama benim büyük oğlumun gözü maviydi,sonra yeşil oldu,en son elada kaldı.Küçüğünkü gri,yani ilerde kahve olacak kesin.Renkli gözlü olsalar fena olmazdı ama napalım.
Ilk doğduğu gun fotoları)
maşallah oğluna canım ,en büyük aşkım oğlum bora
canım allah sanada tadırsın inşallah bu duyguyuMerhaba 2012 aralık anneleri ve tatlı bebekleri,
Bende bu yola sizinle çıkmış ama yolun başında düşük sebebiyle aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.Bana nasip değilmiş
Açtığınız konuları merakla, biraz buruklukla ama sizin heyacanınıza ortak olarak hep tekipte kaldım sessiz sedasız.Bu zorlu süreçte neler yaşandı ama işin en keyifli,en mutlu ve en özel kısmına geldiniz;şimdi melekleriniz sizinle.Hepinize çok geçmiş olsun Allah bebeklerinizi sizden hiç ama hiç ayırmasın hepsinin bahtı güzel olsun.
maşallah minik kelebeğin çok şiriiinkılar bebişlerinizn resimlerine şimdi baktımda hepsi bir lokum bir misss maşlhh süphanllh bizim aralık bebişlerimize allah nazarlardan korusun hepsini
buda benim tustul prensesimin 15 günlük hali şimdi 1 aylık olduk ama bira ortamdandan dolayı esmer çıkmış daha açık tenli tusutlumm benim kedi gibi uyku mmmodunda mışıl ışıl uyuyor
maşşlh kzımaa süphanallhEki Görüntüle 590388
maşallah oğluna canım ,
kuş gibi açmış ağzını yerim ben o minik ağzını senin
teşekkür ederiz teyzesi gerçekten kuş gibiyiz gerçekten :)
Eki Görüntüle 587302 Eki Görüntüle 587303
biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin
kılar bebişlerinizn resimlerine şimdi baktımda hepsi bir lokum bir misss maşlhh süphanllh bizim aralık bebişlerimize allah nazarlardan korusun hepsini
buda benim tustul prensesimin 15 günlük hali şimdi 1 aylık olduk ama bira ortamdandan dolayı esmer çıkmış daha açık tenli tusutlumm benim kedi gibi uyku mmmodunda mışıl ışıl uyuyor
maşşlh kzımaa süphanallhEki Görüntüle 590388
seastrecimm canım MAŞALLAH diyelim oğluşunaAllah ım sağlıklı ve uzun ömürlü eylesin.oğluşunun adı UMUT..Benim de hamile kalırsam ve oğlum olursa adı UMUT AKIN olacak Allah ın izniyle :)) Bu topikteki tüm anne ve anne adaylarınıda tebrik ediyorum.Allah ım sağlıklı ve mutlu günlerini sizlere nasip etsin inşallah.
teşekkür ederiz yavruş teyzesi senin pamukta çok tatlı maşllh pamuğunamaşallah oğluna canım ,
kuş gibi açmış ağzını yerim ben o minik ağzını senin
canım allah sanada tadırsın inşallah bu duyguyu
eminim çok üzülüyorsun ama vardır herşeyde bir hayır öyle düşün
maşallah minik kelebeğin çok şiriiin
maşallah canım Allah'ım esirgesin çok tatlı
Eki Görüntüle 592442 kızlar biraz geç oldu ama buda benim oğlum
Pinar masallah ogluna ne kadarlik oldunuz
oyy,maşallah,galatasaraylı olunca da ayrı bir güzel olmuş
teşekkür ederiz yavruş teyzesi senin pamukta çok tatlı maşllh pamuğuna
fd01 teşekkür ederim canım senin memelğinde lokum gibi maşlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?