2012 Aralık Annelerinin Tatlı bebişleri

hepinizin bebeklerinize maşallah
sağlıkla huzurla büyüsünler
ALlah bize de zamanlı kolay doğum versin

benim kızında gözleri maiydi şimdi yeşile dönde allah bilir sonra ne renge dönecek kuzularımız sağlıklı olsunda renk önemli diil

cnm moral bozmayayım ,her çocuk farklı ama benim büyük oğlumun gözü maviydi,sonra yeşil oldu,en son elada kaldı.Küçüğünkü gri,yani ilerde kahve olacak kesin.Renkli gözlü olsalar fena olmazdı ama napalım.

bebeişlerimizin gözleri sağlıklı görsünde canım renk önemli deyil..rabbim hepimmiin bebişlerini korusun ama dediğin gibi renkli olsa fena olmaz ama bende alıştım ona renkli gözlü haline:)))))))))))))))

en büyük aşkım oğlum bora
maşallah oğluna canım ,
kuş gibi açmış ağzını yerim ben o minik ağzını senin
canım allah sanada tadırsın inşallah bu duyguyu
eminim çok üzülüyorsun ama vardır herşeyde bir hayır öyle düşün
maşallah minik kelebeğin çok şiriiin

Eki Görüntüle 587302 Eki Görüntüle 587303

biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin

seastrecimm canım MAŞALLAH diyelim oğluşunaAllah ım sağlıklı ve uzun ömürlü eylesin.oğluşunun adı UMUT..Benim de hamile kalırsam ve oğlum olursa adı UMUT AKIN olacak Allah ın izniyle :)) Bu topikteki tüm anne ve anne adaylarınıda tebrik ediyorum.Allah ım sağlıklı ve mutlu günlerini sizlere nasip etsin inşallah.

maşallah canım Allah'ım esirgesin çok tatlı

çok saol casperim ay ne güzel adaş olur bebişlerimiz canım biliyomusun bizim soyadımız akın
eğer soyadımız akın olmasaydı doktorumun adı akın akın koyardım oğluşumun adını :)))))))))))))))))))))

teşekkür ederiz yavruş teyzesi senin pamukta çok tatlı maşllh pamuğuna
maşallah canım Allah'ım esirgesin çok tatlı

fd01 teşekkür ederim canım senin memelğinde lokum gibi maşlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…