2012 Aralık Annelerinin Tatlı bebişleri

ya çok sevindim senin adına bende hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık beklemek gerdi beni inşALLAH bende hayırlısıyla yaparım doğumumu, umut beyin doğum tarihi çok güzel normal oldu dimi? ALLAH hayırlı uzun ömür versin inşALLAH bebişlerimize..

Merhaba 2012 aralık anneleri ve tatlı bebekleri,
Bende bu yola sizinle çıkmış ama yolun başında düşük sebebiyle aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.Bana nasip değilmiş
Açtığınız konuları merakla, biraz buruklukla ama sizin heyacanınıza ortak olarak hep tekipte kaldım sessiz sedasız.Bu zorlu süreçte neler yaşandı ama işin en keyifli,en mutlu ve en özel kısmına geldiniz;şimdi melekleriniz sizinle.Hepinize çok geçmiş olsun Allah bebeklerinizi sizden hiç ama hiç ayırmasın hepsinin bahtı güzel olsun.

Allah'ım sanada bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım dilerim en kısa zamanda hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın çok zor düşünmek bile istemiyorum Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın yavrularımızı bize bağışlasın

kılar bebişlerinizn resimlerine şimdi baktımda hepsi bir lokum bir misss maşlhh süphanllh bizim aralık bebişlerimize allah nazarlardan korusun hepsini

buda benim tustul prensesimin 15 günlük hali şimdi 1 aylık olduk ama bira ortamdandan dolayı esmer çıkmış daha açık tenli tusutlumm benim kedi gibi uyku mmmodunda mışıl ışıl uyuyor

maşşlh kzımaa süphanallh

en büyük aşkım oğlum bora

maşallah ,çok güzeller ,küçükken hepsi birbirine mi benziyor bunların ne

çok saol caım benim .darısı başına zamanında hayırlısıyla sende kucağına al bebişini inşş
yok canım sezeryan oldum çatım darmış

ecrinim maşallah subhanallah kızına pek şeker yerim ben bu tontişi

ecrinim maşallah subhanallah kızına pek şeker yerim ben bu tontişi

seastre bitanem senin oğluşunda maşlhh alhım esirgesin eşini bilmem ama oğluşun sana benzicek o kilo aldıkça büyüdükçe 40 defa değşir diyorlar..gerçekten ilk 6 ay bebişler o kadar çok değşiyorki arkadaşımda şahıt oldum bebeği ilk babaya benziodu sonra annesine benzedi bakalım bizimkler nasıl değşicek :))
benim kız doğduğunda esmerdi şimdi ten rengi saç rengi sarıya dönüyor ,

saol teyzesi. vala şuan bana çok benziyo tatlım bakalım inş böyle gider biz hala sarıyız esmerleşmedik hiç göz rengimizde git git açılıyo mavişiz değişmezse eğer:) evet canım bebekler sürekli değişiyolar

benim kızında gözleri maiydi şimdi yeşile dönde allah bilir sonra ne renge dönecek kuzularımız sağlıklı olsunda renk önemli diil

Sağolun kızlar hepimiz Cook şanslıyız rabbım bu tatlı minnoşları bizlere verdi )bütün bebişler cok tatlı ama bızım topiğinkiler sanki bi başka maşallahhhh)hepsi birbirinden çirkinRabbim nazarlardan korusun kuzularımızı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…