- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Eki Görüntüle 589669 işte en büyük aşklarımm
çok saol canım benim evet doğdu miniğim teyzesi zamanını beklemedi zaten erken doğum riskim vardı ilaç felan kullanmıştım 37, haftada gelmeye karar verdi oğluşum 12,12,12 de doğdu doğum hikayemi yazamadım pek fırsatım olmuyo tam yazmaya başlıyorum UMUT bey uyanıyo bi kere yazdım oda gitmedi silindi . müsait olduğum bi zamanda yazıcam.
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
çok şekermiş prensesimiz canım maşallahhh ona allahım ilerde ii insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Merhaba 2012 aralık anneleri ve tatlı bebekleri,
Bende bu yola sizinle çıkmış ama yolun başında düşük sebebiyle aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.Bana nasip değilmiş
Açtığınız konuları merakla, biraz buruklukla ama sizin heyacanınıza ortak olarak hep tekipte kaldım sessiz sedasız.Bu zorlu süreçte neler yaşandı ama işin en keyifli,en mutlu ve en özel kısmına geldiniz;şimdi melekleriniz sizinle.Hepinize çok geçmiş olsun Allah bebeklerinizi sizden hiç ama hiç ayırmasın hepsinin bahtı güzel olsun.
en büyük aşkım oğlum bora
kılar bebişlerinizn resimlerine şimdi baktımda hepsi bir lokum bir misss maşlhh süphanllh bizim aralık bebişlerimize allah nazarlardan korusun hepsini
buda benim tustul prensesimin 15 günlük hali şimdi 1 aylık olduk ama bira ortamdandan dolayı esmer çıkmış daha açık tenli tusutlumm benim kedi gibi uyku mmmodunda mışıl ışıl uyuyor
maşşlh kzımaa süphanallhEki Görüntüle 590388
en büyük aşkım oğlum bora
ya çok sevindim senin adına bende hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık beklemek gerdi beni inşALLAH bende hayırlısıyla yaparım doğumumu, umut beyin doğum tarihi çok güzel normal oldu dimi? ALLAH hayırlı uzun ömür versin inşALLAH bebişlerimize..
kılar bebişlerinizn resimlerine şimdi baktımda hepsi bir lokum bir misss maşlhh süphanllh bizim aralık bebişlerimize allah nazarlardan korusun hepsini
buda benim tustul prensesimin 15 günlük hali şimdi 1 aylık olduk ama bira ortamdandan dolayı esmer çıkmış daha açık tenli tusutlumm benim kedi gibi uyku mmmodunda mışıl ışıl uyuyor
maşşlh kzımaa süphanallhEki Görüntüle 590388
ecrinim maşallah subhanallah kızına pek şeker yerim ben bu tontişi
Ilk doğduğu gun fotoları)
seastre bitanem senin oğluşunda maşlhh alhım esirgesin eşini bilmem ama oğluşun sana benzicek o kilo aldıkça büyüdükçe 40 defa değşir diyorlar..gerçekten ilk 6 ay bebişler o kadar çok değşiyorki arkadaşımda şahıt oldum bebeği ilk babaya benziodu sonra annesine benzedi bakalım bizimkler nasıl değşicek :))
benim kız doğduğunda esmerdi şimdi ten rengi saç rengi sarıya dönüyor ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?