2012 Aralık Annelerinin Tatlı bebişleri

Canım çok tatlı bebeğin maşallah. göremiycem diye çok korktum,ama neyse ki yetiştim. Allah nazarlardan saklasın. melek gibi gerçekten. ben de sabırsızlanıyorum ya görünce böyle...

canım çok sağol allah senin bebişinede sağlıkla kavuştursun
bilirim son ayda beklemek çok zor oluyor ama doğumdan sonra sende yeniden doğmuş gibi oluyosun çok rahatlıyorsun

canım hayırlısıyla,sağlıkla kavuşta birdaha hiç ayrılma bebeğinden inşallah
bu arada sağol teyzesi

Canım maşallah çok güzel bir bebişin var. bende saçlı olmasını çok istiyorum. darısı bekleyenlerin başına. sağlıkla huzurla büyüsün inşallah. bende bu haftadan itibaren evdeyim artık. hazırlıklar bitmek bilmiyor çok yoruldummm .

maşallah canım Allah esirgesin bebişin çok şeker maşallaaaahhhh subhanallaaahhhh

canım benim allah sağlıkla kavuştursun heycanın dorukta olduğu haftadasın allah sabır versin
maşallah güzelime çok tatlı ağzını burnunu yerim ben onun...
saçlarını yakında örersin artık:)))

masallah şok şekerrrrrrrr yaw bu fındıklar 41kere masallah rabbim nazarlardan korusun cümlesini inş

maşallah canım Allah esirgesin bebişin çok şeker maşallaaaahhhh subhanallaaahhhh

sağolun kızlar allah sizinkileride esirgesin inşallah doğum bekleyenlerinizi sağlıkla kavuştursun

bu beyde benim prensim evimin delikanlısı

Eklentiler

• $SL734210.webp
    47 KB · Görüntüleme: 85
bu beyde benim prensim evimin delikanlısı Eki Görüntüle 569090

oyyy maşallah yaa Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin canımmm..ayrıca tam benlik :))) sarı bebişş bnmkide böyle olur inşallah!!.. öyle ümid ediyoruz. anne tarafına çekerse sarışşın renkli göz olma ihtimali var ama baba tarafı daha buğday esmere yakın bakalım merakla beklıyoruzz :)

fotografları gördükçe daha da heyecanlanıyorum.allah bize de sağ sağlim bebeklerimizi kucaklamayı nasıp etsin, bebeklerimize uzun ömür versin...

Allah butun bebekleri annesine babasina bagislasin.Masallah hepside cok tatli darisi bizim basimiza insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…