Canım çok tatlı bebeğin maşallah. göremiycem diye çok korktum,ama neyse ki yetiştim. Allah nazarlardan saklasın. melek gibi gerçekten. ben de sabırsızlanıyorum ya görünce böyle...
canım hayırlısıyla,sağlıkla kavuşta birdaha hiç ayrılma bebeğinden inşallah
bu arada sağol teyzesi
kızlar pamuğumun resmi şimdi çektim yanımda meleğim uyurken diğeride doğduğu gün çekildiEki Görüntüle 568178 Eki Görüntüle 568179
kızlar pamuğumun resmi şimdi çektim yanımda meleğim uyurken diğeride doğduğu gün çekildiEki Görüntüle 568178 Eki Görüntüle 568179
canım benim allah sağlıkla kavuştursun heycanın dorukta olduğu haftadasın allah sabır versinCanım maşallah çok güzel bir bebişin var. bende saçlı olmasını çok istiyorum. darısı bekleyenlerin başına. sağlıkla huzurla büyüsün inşallah. bende bu haftadan itibaren evdeyim artık. hazırlıklar bitmek bilmiyor çok yoruldummm .
maşallah güzelime çok tatlı ağzını burnunu yerim ben onun...
saçlarını yakında örersin artık:)))
masallah şok şekerrrrrrrr yaw bu fındıklar 41kere masallah rabbim nazarlardan korusun cümlesini inş
maşallah canım Allah esirgesin bebişin çok şeker maşallaaaahhhh subhanallaaahhhh
yavrusum maşallah çok tatlı yerim ben onu allahım esirgesin
bu beyde benim prensim evimin delikanlısı Eki Görüntüle 569090
maşalla allahım nazarlardan saklasın bu tosun delikanlıyıbu beyde benim prensim evimin delikanlısı Eki Görüntüle 569090
maşallah yavrus cnm bu nasıl bişey böleeee yememek için zor tutar insan kendini allahım nazarlardan korusun çokkkkkkk tatlııııı oyy doğurasım var yahuuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?