2012 Aralık Annelerinin Tatlı bebişleri

maşallah tatlı bebişlerinizeee kızlar bayıldımmm:)

konunun sahibi olarak bana da resmin eklemek düşer:)))
şeker ya allah nazarlardan saklasın maşallah bu çiykineeee
bu da benim kızım BERRA :) Şu anda 19 günlük Eki Görüntüle 585605 Eki Görüntüle 585603
allah analı babalı büyütsün bu çiykin prensesiii maşallah annesi
işteee bir çiykinde burda maşallah sana canım çok tatlısın seeeen allahım esirgesin
Oyy teyzesinin güzelii Günden güne büyüyo ve güzelleşiyo iyice MAŞALLAH

Amiin demeden geçmiyim darısı başımaa
amiiiin
kızlar nazar deymesin diye hepsine çiykin dedim allahım nazarlardan saklasın maşallah bebeleriniz çok şekerler

Son düzenleme:
Bu cimcimede benim kizim defne:)
Suan 26gunluk olduk..ilk dogdugu gunden bu yana bikac fotosunu paylasiyim dedim sizlerle..

Eklentiler

• $IMG_20121218_174427.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 114
  • $IMG_20121216_142542.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 106
  • $IMG_20121213_174852.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 102
  • $ozge_kalkavan.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 122
Suan 26gunluk olduk..ilk dogdugu gunden bu yana bikac fotosunu paylasiyim dedim sizlerle..

Oy maşallah şeker kıza :) çok ta fotojenikk :) Allah bağışlasın canım büyütmüşünüz bile bizde hala beklıyoruzz

maşallah tatlı bebişlerinizeee kızlar bayıldımmm:)

konunun sahibi olarak bana da resmin eklemek düşer:)))

bu da benim kızım BERRA :) Şu anda 19 günlük Eki Görüntüle 585605 Eki Görüntüle 585603

maşallah Allah'ım esirgesin hepsini

şok datlu çıkmış fotojenik kızına masallah allah nazarlardan korusun cümlesini

maşallah şok şeker

hepsi melek bunların yha rabbim nazardan kem gözden korusun masallah süphanallah:26::26::26::26:

mevlüt kıyafetim teyzoşlar

laf dinliyorum

mevliüt kıyafetim bandanam büyük geliyor

kaydam adam oldum

biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin

bu cimcimede benim kizim defne:)
suan 26gunluk olduk..ilk dogdugu gunden bu yana bikac fotosunu paylasiyim dedim sizlerle..

Eki Görüntüle 587302 Eki Görüntüle 587303

Biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin

maşallah subhanallah tebarekallah la havle vela kuvvete illa billah

Eki Görüntüle 587302 Eki Görüntüle 587303

biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin

kırkbir kere maşallah çok çiykin bu şekerler allah nazarlardan saklasın
bu arada seastire damadım baya toparlanmış kendine gelmiş iyi bakmışsın fındığa

kırkbir kere maşallah çok çiykin bu şekerler allah nazarlardan saklasın
bu arada seastire damadım baya toparlanmış kendine gelmiş iyi bakmışsın fındığa

saol dünüşüm farketti evet yanakları felan biraz toparlandı paşamın inş böyle devam ederiz

çook nasıl seviyon kıs sen bunu

ee teyzesi bi laf var kargaya yavrusu şahin görünürmüş diye benimkide o hesap işte. canım o benim yaaa içime sokasım geliyo vala hani derler ya ayı yavrusunu severken öldürürmüş diye öyle sevesim var ama kıyamıyorum şuan çok küçüğüz az toparlansın nasıl hırpalicam

aynen bende öyle canım içime sokasım geliyo ısırmak istiyorum öpe öpe bitirmek istiyorum ama suan kıyamıyorum biraz büyüsün neler yapcam ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…