şeker ya allah nazarlardan saklasın maşallah bu çiykineeeemaşallah tatlı bebişlerinizeee kızlar bayıldımmm:)
konunun sahibi olarak bana da resmin eklemek düşer:)))
allah analı babalı büyütsün bu çiykin prensesiii maşallah annesibu da benim kızım BERRA :) Şu anda 19 günlük Eki Görüntüle 585605 Eki Görüntüle 585603
işteee bir çiykinde burda maşallah sana canım çok tatlısın seeeen allahım esirgesinben meoww =)))))))))
bu da benim karaDeniz'imm =))
Eki Görüntüle 585944
emmiyor kızım.ona süt çıkarmanın,mama hazırlamanın telaşesine daha doğum hikayemi bile yazamadım.
çatı darlığı ve vajinusmustan kalma korkulasrım sebebyle spinal anestezi ile sezeryan oldum.
kızım 3.490 kilo ve 50 cm olarak dünyaya geldi.
10.12.2012 de doğdu fıstğım.
hepinizn evlatları hayrlı olsun,atlattk çok şükür.darısı geride kalanlarn başına.
amiiiinOyy teyzesinin güzeliiGünden güne büyüyo ve güzelleşiyo iyice MAŞALLAH
Amiin demeden geçmiyim darısı başımaa
Bu cimcimede benim kizim defne:)
Suan 26gunluk olduk..ilk dogdugu gunden bu yana bikac fotosunu paylasiyim dedim sizlerle..
maşallah tatlı bebişlerinizeee kızlar bayıldımmm:)
konunun sahibi olarak bana da resmin eklemek düşer:)))
bu da benim kızım BERRA :) Şu anda 19 günlük Eki Görüntüle 585605 Eki Görüntüle 585603
ben meoww =)))))))))
Eki Görüntüle 585944
emmiyor kızım.ona süt çıkarmanın,mama hazırlamanın telaşesine daha doğum hikayemi bile yazamadım.
çatı darlığı ve vajinusmustan kalma korkulasrım sebebyle spinal anestezi ile sezeryan oldum.
hepinizn evlatları hayrlı olsun,atlattk çok şükür.darısı geride kalanlarn başına.
Suan 26gunluk olduk..ilk dogdugu gunden bu yana bikac fotosunu paylasiyim dedim sizlerle..
şok datlu çıkmış fotojenik kızına masallah allah nazarlardan korusun cümlesiniBu cimcimede benim kizim defne:)
maşallah şok şekerbu da benim kızım BERRA :) Şu anda 19 günlük Eki Görüntüle 585605 Eki Görüntüle 585603
ben meoww =)))))))))
Eki Görüntüle 585944
Eki Görüntüle 587302 Eki Görüntüle 587303
biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin
bu cimcimede benim kizim defne:)
suan 26gunluk olduk..ilk dogdugu gunden bu yana bikac fotosunu paylasiyim dedim sizlerle..
Biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin
maşallah subhanallah tebarekallah la havle vela kuvvete illa billahEki Görüntüle 586953 mevlüt kıyafetim teyzoşlar
Eki Görüntüle 586954 laf dinliyorum
Eki Görüntüle 586955 mevliüt kıyafetim bandanam büyük geliyor
Eki Görüntüle 586956 kaydam adam oldum
maşallah canım maşallah allahım nazarlardan korusun pekde çirkiniz
maşallah subhanallah tebarekallah la havle vela kuvvete illa billah
Eki Görüntüle 586953 mevlüt kıyafetim teyzoşlar
Eki Görüntüle 586954 laf dinliyorum
Eki Görüntüle 586955 mevliüt kıyafetim bandanam büyük geliyor
Eki Görüntüle 586956 kaydam adam oldum
biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin
kırkbir kere maşallah çok çiykin bu şekerler allah nazarlardan saklasın
bu arada seastire damadım baya toparlanmış kendine gelmiş iyi bakmışsın fındığa
çok kirkiniz demi maya teyzesi :))
çook nasıl seviyon kıs sen bunu
ee teyzesi bi laf var kargaya yavrusu şahin görünürmüş diye benimkide o hesap işte. canım o benim yaaa içime sokasım geliyo vala hani derler ya ayı yavrusunu severken öldürürmüş diye öyle sevesim var ama kıyamıyorum şuan çok küçüğüz az toparlansın nasıl hırpalicam
maşallah bebişlerinize kızlar hepsi çok şeker Allahım nazarlardan korusun onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?