2012 Aralık Annelerinin Tatlı bebişleri

amin canım allahım sağlık sıhhat versinde resim doğduğu gün çekildi gözleride renkli aslında oğluşumun ela göz rengi allah doğum yapacakları sağlıklı bi şekilde bir avazda kurtarsın ...

Oyy maşallah bu tonton kuzuya yaa :)) Bu nasıl bir tatlılıktır böyle sagra :) Allahım nazardan korusun, hep sağlıklı mutlu olsun inşallah.

amin canım allah herkezin evladına sağlık sıhhat versin güzel yazılar yazılmasını nasip etsin..

fotografları gördükçe daha da heyecanlanıyorum.allah bize de sağ sağlim bebeklerimizi kucaklamayı nasıp etsin, bebeklerimize uzun ömür versin...
Sagracım allah bağışlasın canım burda bebişleri gördükçe heycanım kat be kat artıyor rabbim bizlerede sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. minik prensin pek tatlı tombik tombikk.. Maşallah diyorum....

Masallah, bir Ocak annesi olarak bu konuya bakmadan edemiyorum
Allah bağışlasin hepinizin kuzularını

maşallah canım çok tatlı Allah analı babalı büyütsün

oyy yesinler prensesini çok şeker allahım kötü gözlerden nazarlardan korusun inşallah...

Allahım nazarlardan korusun minikleri,maşallah
teyzeleri çok sağolun , allah hepsini nazarlardan saklasın bizlere bağışlasın inşallah
bu şekerciklerde benim bebişlerim

Eki Görüntüle 573054

kuzucuklara bak yaaa kıyamam maşallah ,maşallah

maşallah tatlı bebişlerinizeee kızlar bayıldımmm:)

konunun sahibi olarak bana da resmin eklemek düşer:)))

kızlar bebeklerinizin hepsi birbirinden tatlılar maşallah Allah' ım nazarlardan saklasın.. Analı babalı sağlıkla büyüsünler inş..

ben meoww =)))))))))
bu da benim karaDeniz'imm =))

emmiyor kızım.ona süt çıkarmanın,mama hazırlamanın telaşesine daha doğum hikayemi bile yazamadım.
çatı darlığı ve vajinusmustan kalma korkulasrım sebebyle spinal anestezi ile sezeryan oldum.
kızım 3.490 kilo ve 50 cm olarak dünyaya geldi.
10.12.2012 de doğdu fıstğım.

hepinizn evlatları hayrlı olsun,atlattk çok şükür.darısı geride kalanlarn başına.

Son düzenleme:
bu da benim kızım BERRA :) Şu anda 19 günlük Eki Görüntüle 585605 Eki Görüntüle 585603

maşallah kuzularınıza

Oyy teyzesinin güzelii Günden güne büyüyo ve güzelleşiyo iyice MAŞALLAH

Amiin demeden geçmiyim darısı başımaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…