oyyy maşallah yaa Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin canımmm..ayrıca tam benlik :))) sarı bebişş bnmkide böyle olur inşallah!!.. öyle ümid ediyoruz. anne tarafına çekerse sarışşın renkli göz olma ihtimali var ama baba tarafı daha buğday esmere yakın bakalım merakla beklıyoruzz :)
oyy maşallah yerim o tombiş yanakları ben Allahım nazarlardan korusun seni emi
Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin canım tam tosun bu annesi
Oyy maşallah bu tonton kuzuya yaa :)) Bu nasıl bir tatlılıktır böyle sagra :) Allahım nazardan korusun, hep sağlıklı mutlu olsun inşallah.
bu beyde benim prensim evimin delikanlısı Eki Görüntüle 569090
Sagracım allah bağışlasın canım burda bebişleri gördükçe heycanım kat be kat artıyor rabbim bizlerede sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. minik prensin pek tatlı tombik tombikk.. Maşallah diyorum....fotografları gördükçe daha da heyecanlanıyorum.allah bize de sağ sağlim bebeklerimizi kucaklamayı nasıp etsin, bebeklerimize uzun ömür versin...
bu beyde benim prensim evimin delikanlısı Eki Görüntüle 569090
kızlar pamuğumun resmi şimdi çektim yanımda meleğim uyurken diğeride doğduğu gün çekildiEki Görüntüle 568178 Eki Görüntüle 568179
maşallah canım çok tatlı Allah analı babalı büyütsün
oyy yesinler prensesini çok şeker allahım kötü gözlerden nazarlardan korusun inşallah...
teyzeleri çok sağolun , allah hepsini nazarlardan saklasınAllahım nazarlardan korusun minikleri,maşallah
maşallah tatlı bebişlerinizeee kızlar bayıldımmm:)
konunun sahibi olarak bana da resmin eklemek düşer:)))
maşallah tatlı bebişlerinizeee kızlar bayıldımmm:)
konunun sahibi olarak bana da resmin eklemek düşer:)))
bu da benim kızım BERRA :) Şu anda 19 günlük Eki Görüntüle 585605 Eki Görüntüle 585603
ben meoww =)))))))))
bu da benim karaDeniz'imm =))
Eki Görüntüle 585944
emmiyor kızım.ona süt çıkarmanın,mama hazırlamanın telaşesine daha doğum hikayemi bile yazamadım.
çatı darlığı ve vajinusmustan kalma korkulasrım sebebyle spinal anestezi ile sezeryan oldum.
kızım 3.490 kilo ve 50 cm olarak dünyaya geldi.
10.12.2012 de doğdu fıstğım.
hepinizn evlatları hayrlı olsun,atlattk çok şükür.darısı geride kalanlarn başına.
ben meoww =)))))))))
bu da benim karaDeniz'imm =))
Eki Görüntüle 585944
emmiyor kızım.ona süt çıkarmanın,mama hazırlamanın telaşesine daha doğum hikayemi bile yazamadım.
çatı darlığı ve vajinusmustan kalma korkulasrım sebebyle spinal anestezi ile sezeryan oldum.
kızım 3.490 kilo ve 50 cm olarak dünyaya geldi.
10.12.2012 de doğdu fıstğım.
hepinizn evlatları hayrlı olsun,atlattk çok şükür.darısı geride kalanlarn başına.
sağolasn cnm bnm,amin inş. =)) çok yaknda sende alıcaksn miniğini kollarınaOyy teyzesinin güzeliiGünden güne büyüyo ve güzelleşiyo iyice MAŞALLAH
Amiin demeden geçmiyim darısı başımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?